biticeek biticeeek mayısa girdikmi 15 günümz kalcaakKesinlikle daha zor geçiyormuş.347 dönem arkadasım vardı o son günleri sayarken ben kocamı yeni yolmamıştım. Ne güzel diyordum senınkı geliyor ne az kaldı diye.... Oda bana dıyrduki tatlım İnan bu günler hiç geçmiyor haklıymış... Şimdi ben onun yerindeyım şuan 1 gün 1 hafta oldu ya... Sanki günlerdir 25 deyiz . Nisan ayı birtürlü bitmedi kızlar
iyi akşamlar yarenlerim nasılsınız? şafak sanki geçmiyor, 1 haftadır askerimle doğru dürüst konuşamadıkiyice gergin, sinir, gıcık biri oldum çıktım..askerimle çok nadir konuştuğumuz zaman, şafak sıkıştırıyor 4 ay geçti de şu önümüzde ki sayılı gün geçmiyor diye dert yanıyordu :84: off gelsin artık çok özledim ya
buarada daha önce bahsettiğim işim oldu, yarın ilk iş günüm..dua ein kızlar, inşallah hayırlısı olmuştur..
dimaam hoş geldin, umarım tekrar ayrı düşmeyiz ..
resmen terk etmişsiniz topiğimizi. kimseler yok.askerlerimiz gelince kimse uğramaz herhalde artık buralara. benim şafak kaldı 22... darısı 16 ya.
herkesler tatilde sanırım .....
ben varımmçalışan zavallı ben
ben de çalışmıyorum ama buralardayım canım. benimki aşırı yalnızlıktan olsa gerek. herkes eve gidince annesi, babası ya da biri mutlaka oluyor. bense duvarlarla ya da kendimle konuşmak kesmediği için hep buralardayım sanırım.az kaldı ama... ah bir bitse.. zorlanıyorum artık iyice.
bende oyle yalnızım...aksam eve ghıdıyorum duvarlar bana ben duvarlara....yemek yıyesı gelmıyor ınsanın ıyıce sıkldım dızılerde haberlerde her seye aglıyorum koltuga uzanıyorum yanımda esımde olsaydı dıyorum sevseydım yanaklarını ... of sorma bende cok sıkldım ama bıtıcek ınsss sabır
Çok kıskandım yaŞafaklarınız az az ne güzel
Kızlar merhaba bi de size selam vereyim dedim topiğinizin en baş sayfasını okudum moral oldu bana bizimde sizin kadar şafağımız kalacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz allahım tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi
Amin canım inşallahKızlar merhaba bi de size selam vereyim dedim topiğinizin en baş sayfasını okudum moral oldu bana bizimde sizin kadar şafağımız kalacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz allahım tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?