349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım çok güzel olacak. çok heyecanlı olacağız hepimiz. senin de son bir haftan çabucak geçsin. doğru söylüyorsun canım, bu aralar çok unutkanım, yaralarım iyileşmiyor, sivilcelerim iyileşmiyor. et yemiyorum neredeyse hiç. bol bol ot, ekmek peynir, zeytin. içimden zeytin ağacı çıkacak bu gidişle. son 3 hafta. sonrasında zaten mecbur güzel güzel yemekler yaparım. ben de düzenli yerim o zaman.

dimammmm sen de bendensin anlaşılan bazen açlıktan uyuyamıyorum düşünebiliyo musun canım şimdi hemen gidip bişeyler yemelisin iyi bakman lazım kendine askerin gelsin daha bebiş müjdesi var hadi bakiyim

bana söyleyene bak. sen de yemelisin. bundan sonra aç kalmak yok ikimize de. ah o bebiş müjdesini verebilecek miyim buradan. güzel günlerimiz olsun hep beraber inşallah. sizlerden de bekarlar evlensin, evlilerin çocukları olsun. haberlerini alalım buradan.

ne yapsa yaranamıyomuş paşam msj atmyo 2 gündür

artık ses çıkarmayacaksın. yapacak bir şey yok. normalde olsa kavga ederiz de orası farklı. hiçbir şey görmemeliyiz, melek gibi olmamıza, ses çıkarmamamıza rağmen arada trip bile yiyoruz. ne yaparsa yapsın hep memnun olmak zorundayız. söylenmemiz gereken en son yerdeler. aşırı ilgi ve anlaşılma istiyorlar. alınmak yok, darılmak yok... hayatımızdan silmek zorundayız ne yazık ki tüm bunları.

zaten normaldede ondan bana fırsat kalmıyoodu ki trip yapmak için trip yapar tavır yapar surat asar ben mi kzım o mu anlamadım şimdi bide askerde ben ne zamn trip yapcam ya aman kız olmak ne zor bende evlenelim hamile olduğumda inşaalaah görcek o en olmadık şeyleri aş ermessem

son üç hafta amaaa öyle düşünmee bu konuda....AlLAH korusun sağlığın bozulur.. tamam eşin varken ki gii olmaz ama zorla kendini sıcak yemek yeee..eşini güzel karşılaa onun için ye ..

evlenince trip falan kalmaz. bir süre sonra azalıyor kavgalar da tripler de. eşim gitmeden önce neredeyse son 2 aydır falan hiç kavga etmemiştik. gittikten sonra da etmedik çok şükür. bi iki kez yanlış anlaşılma oldu. o da özlemenin vermiş olduğu sıkıntıdan kaynaklanıyor. çok şükür hiç sorunumuz olmadı.

sen de evlenince hem tribini yaparsın hem de hamile kalınca ev işlerini de yaptırır, en olmadık şeylere de aş erersin. ama yazık ya kıyılmaz ki. o zaman da kıyamazsın.

sorma canım zeytin ekmek dedin canım çekti benimde gidip ekmek arası hazırladım bende oh keyifle yedim sayende Allahın izniyle vericeksin canım müjdeli haberi bizlerde çok çok mutlu olucaz topiğimizin ilk bebiş haberi senden olucak heralde ilk düğün, ilk nişan ,ilk söz oooooo bi sürü müjdeler var yahu

son üç hafta amaaa öyle düşünmee bu konuda....AlLAH korusun sağlığın bozulur.. tamam eşin varken ki gii olmaz ama zorla kendini sıcak yemek yeee..eşini güzel karşılaa onun için ye ..

haklısın okulum. yarından itibaren yemek yapmaya başlıyorum artık. bugün pazara gitmiştim zaten. artık sıcak çorba gitse mideme iyi olacak. sonra halsizleşiyorum.

evet ya kıyamam ki paşama özlediğimiz için olyo hep bunlar biliyomda 5 senedir hasretlik çekiyoz bu son engel artık evlenelim de bi hayırlısıyla (arada ev işi falan yapsın ya güsel olur izlemesi)

güldürdün beni gece gece. afiyet olsun ilk bebek haberi benden olur inşallah. hepinizin düğününü, nişanını çok merak ediyorum. fotoğraflarınızı isteyeceğim. herkes albüm oluştursun. her evlenenle evlilik hazırlığı yapanla ben de heyecanlanıyorum. tekrar tekrar düğün yapıp gelinlik giyesim var ne kadar heyecanlı günlerdi ah ah. evlilik yıl dönümümüze 10 gün falan var bizim de. ilk seneyi yalnız geçireceğiz. bir daha yalnız olmayız inşallah... kimse sevdiceğinden ayrılmasın bir daha.

evet ya kıyamam ki paşama özlediğimiz için olyo hep bunlar biliyomda 5 senedir hasretlik çekiyoz bu son engel artık evlenelim de bi hayırlısıyla (arada ev işi falan yapsın ya güsel olur izlemesi)

son ayrılığınız olur inşallah. askerlik büyük engel. evlenmeden yapması çok iyi olmuş emin ol. ev işi konusuna katılıyorum. yardım ederse mükemmel oluyor. sana destek olması, her zaman yanında olması, her konuda yardımcı olması çok güzel. sevgin de saygın da kat kat artar.

saol tatlım valla afiyetle indirdim mideye e tabi sen yaşadın o heyecanlı süreci nasıl da keyifli geçiyor değil mi baksana 2. kere istediğine göre darısı bizlerin başına diyelim ilk evlenen ayağını sürsün arkasından sırayla gidelim bari olsun canım bundan sonrakileri el ele göz göze geçirin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn

babam askere gitmeden istemye gelmesinler demiş mecbur askerliği aradan çıkardık bi an önce kısmet olursa gelr gelmez nişan düşünüyoz artık tabi ya bi işin ucundan tutuversinler nolcak sonuçta birlikte zaman geçircez bana yardım ettiği için ben mutlu olcam oda ben mutlu olduğum için olcak ne güsel

amin inşallah. düğünlerinizi sorunsuz, stressiz geçirin, o günleri keyifle, mutlulukla hatırlayın. bi gelsinler de hemen nişanlar, düğünler başlar. gelinlik seçimi de çok keyifli oluyor. modellerini paylaşın burada. her gününüz aşkla, mutlulukla geçsin inşallah.

bana müsade kızlar. uykum geldi. şafağım da 21 olmuş. en sevdiğim ikoncanlardan biri. darısı 16 ya.

herkese iyi geceler.

baban doğru demiş canım. bak ben evliyim asker yolu bekliyorum. ömrümden ömür gitti. öyle yalnızım ki... çalıştığım için annemlerde falan da kalamıyorum. zaten neresi olursa olsun artık evimden başka hiçbir yerde rahat edemiyorum. inşallah hayırlısıyla nişanınız da düğününüz de olur. çok mutlu olursunuz.

tekrar iyi geceler herkese.

inşallah canm hepiciğimiz çok mutlu oluruz iyi geceleer

iyi geceler tatlım görüşmek üzere

gene kaçırdım muhabbetleri
şafak olmuş 22 oh bee
kızlar şafak azaldıkça eşi garipleşen var mı?? Benimki tuhaf triplere girmeye başladı sanki

ay canım emin ol yalnız değilsin 1 haftadır nazından geçilmiyor herşeye tamam aşkım haklısın aşkım diyorum artık otomatiğe bağladım tabi içimden de sen gelince görürsün diyorum orası ayrı

Gunaydin canlar hava mis safak mis ee bizde iyi olalim artik hepinize keyifli bir gun diliyorum

dimaam seninleee aynı durumdayız... kaderdaşız arkadaısm...
ne kadar zamnlık evlıyken gıttı kocan?
ben tam 5aylıktım.. ne bırgun eksık ne bırgun fazla....

oyuzden hasretle beklıyorummmm

kızlarr safak 22 olmusşş
atarsa 21.....

şimdi bakıyorumda alfabeye son E harfımız
Son 2 D harfi
Son 3 Ç harfi
Son 7 B harfi
son 9 A harfi.......
ha gggayretttttt kızlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…