- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım hayırlı olsun çok sevindim belli olmasına bizde sanırım 17 mayıs sabahı ailesi gitmiycek gibi o yüzden 16sı gece çıkma durumumuz yalan olucak gibitezkeresını ımzalamıs 17 mayıs sabahı cıkıcaklar memeleketıne gıdıcez daha dogrusu ben burdan gıdıcem o ordan gecıcek benı o alıcak havaalanı/ya da otogardan...benı sen mı alıcan dedım ınanamıyorum hala asker arkdslarıyla prgramları varmıs cıktıkları sabah kahvaltı yapıcaklarmsı beraber sonra hızlı trenle gecıcek oglen orda olurum dedı bende oglen orda olacak sekılde bıletımı alıcam ınsss

Hoşgeldin canım merak ettik seni hepten kapattın herşeyi falan sandım benkızlaaar ben geldim. cezam bitti. sinirim de geçti. kimseye laf yetiştirmeyeceğim artık.şafağım da azaldı.
![]()

günaydın kızlarrrr hepinize nehirim bal damlıyor ağzından yine :) tek basamaklar falan diyince bile benim heyecanım tavan yapıyor çok tuhaf olmaya başladı herşey duygular çok yoğun oldu birde muayyen günüm kapıda valla bıraksalar hüngür hüngür ağlarım neyse yarın tatail evde bol bol ağlarım artık![]()
Günaydın canımcım senide çok iyi gördüm iyisindir inşallah

Son düzenleme: