• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amin canım inşallah :16:
Kızlar bugün oyuncak bebek aldım kendime :1:
Tamaaaam biliyorum çok komik ama 23 nisan ya ne biliim uzun zamandır da istiyordum burak gelince ben alırım demişti % 50 indirime girince dayanamadım aldım :9:
Adı Ada, ağlıyoo mama yiyo emzigini emiyo uyurken horluyo ( Aynıııı babasıııııııı:1::1:) Bakalım burak aldğımı öğrenince ne dicek :9:

:9: iyi etmişsin canım. insan kendine bi bebek bile alsa mutlu oluyor. ben de pazara gittim bugün. aldıklarım azdı ama taşımakta zorlanıyorum, eşimin yokluğunu öyle hissediyorum ki.. hem ev işi hem dışarı işi yoruldum artık. efkarlandım yine. :ssz:

az kaldı kızlarr az kaldııı ne kaldıı bitti bittiiiii....

az kaldı kaldı da... nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. atarsa 21 benim şafağım. cumayı bekliyorum gelse de 20 ler bitse. :31:

az kaldı kaldı da... nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. atarsa 21 benim şafağım. cumayı bekliyorum gelse de 20 ler bitse. :31:

2 gündür banada zor mu geçiyo ne pek sessizleştim sohbet etmesem istiyorum gerekmedikçe:50: ben de cumayı bekliyorum 20 ler bitse de daha da keyiflensek keşke:31:

2 gündür banada zor mu geçiyo ne pek sessizleştim sohbet etmesem istiyorum gerekmedikçe:50: ben de cumayı bekliyorum 20 ler bitse de daha da keyiflensek keşke:31:

inşallah canım ya. ben de içime kapandım iyice. telefon çalacak da konuşmak zorunda kalacağım diye ödüm patlıyor. eşim dışında kimseyle konuşasım yok.

kızlar şafak azaldıkça eşi garipleşen var mı?? Benimki tuhaf triplere girmeye başladı sanki:50:

ocaktan beri ilk defa bugün karşılaştım ben de bu durumla. gelir gelmez yola çıkmak istedi ve de çok uzun süre memleketinde kalmak istedi. pılımızı pırtımızı toplayıp yerleşelim dedim ben de. ona alındı. oysa ki kötü niyetle dememiştim. eşimin ailesini çok severim (eltim hariç, hamile ki şimdi hiç çekilmez, nazı kaprisi...)eltime rağmen hiç rahatsızlık da duymam. istediği kadar kalabiliriz ama yanlış anladı. :50:

Son düzenleme:
inşallah canım ya. ben de içime kapandım iyice. telefon çalacak da konuşmak zorunda kalacağım diye ödüm patlıyor. eşim dışında kimseyle konuşasım yok.

ocaktan beri ilk defa bugün karşılaştım ben de bu durumla. gelir gelmez yola çıkmak istedi ve de çok uzun süre memleketinde kalmak istedi. pılımızı pırtımızı toplayıp yerleşelim dedim ben de. ona alındı. oysa ki kötü niyetle dememiştim. eşimin ailesini çok severim (eltim hariç, hamile ki şimdi hiç çekilmez, nazı kaprisi...)eltime rağmen hiç rahatsızlık da duymam. istediği kadar kalabiliriz ama yanlış anladı. :50:

demek ki şafak şimdi tam sıkıştırıyor:32: onlarda biz de artık kavuşmak istiyoruz çok az kaldı özlem sabret diyorum sonra bakıyorum şafak 22 yok yok diyorum geçicek ama nasıl:18:

demek ki şafak şimdi tam sıkıştırıyor:32: onlarda biz de artık kavuşmak istiyoruz çok az kaldı özlem sabret diyorum sonra bakıyorum şafak 22 yok yok diyorum geçicek ama nasıl:18:

geçecek... ne 22 günler geçirdik biz.:106: bu mu geçmeyecek. yarından itibaren sadece 3 hafta kalmış olacak. aslında yapacak çok işim var ve yeterli gün bile yok. :97: ama zorlanıyoruz artık demek ki. :31:

geçecek... ne 22 günler geçirdik biz.:106: bu mu geçmeyecek. yarından itibaren sadece 3 hafta kalmış olacak. aslında yapacak çok işim var ve yeterli gün bile yok. :97: ama zorlanıyoruz artık demek ki. :31:

evet canım öyle tabi çok zorlu bir süreçti ve bu süreci alnımızın akıyla bitirmeye çok çok az kaldı:72: De ki; sabrettin bak bahar geldi.........

şu saat oldu yemek de yemedim. gideyim de zeytin ekmek yiyeyim bari. sefil gibi yaşıyorum allahım ya. bıraktım her şeyi iyice. :31:

azaldıı düşünme düşünceğin şey eşine kavuşacağın güün olsuuunn..ayy düşündükçe heyecanlanmaya başlıyoruum ben süper olacak hepimiz içinn..sizler kavuşun askerlerinize urdan okurum sonra bende kavusuruummm..benim için son 1 hafta zor gerisii geçerr geçeerr..tez zamanda inşALLAHHH..

şu saat oldu yemek de yemedim. gideyim de zeytin ekmek yiyeyim bari. sefil gibi yaşıyorum allahım ya. bıraktım her şeyi iyice. :31:

sana bişey diyeyimm direncin düşer bende geçiştiririm öyle çok aram yoktur yemeklerle ama hissediyorum sonraa unutkanlık en büyük sorunum oluyor ki direkt eslenmeye bağlı şeylerrr..çabuk hastalanmaya elim kesilse hemen iyileşirdi geç iyileşmeye başlıyorr.. o yüzden sağlık en önemli şeyy yemek yapp yeeee olur muu....

dimammmm sen de bendensin anlaşılan bazen açlıktan uyuyamıyorum düşünebiliyo musun:1: canım şimdi hemen gidip bişeyler yemelisin iyi bakman lazım kendine askerin gelsin daha bebiş müjdesi var hadi bakiyim:23:

Back
X