Amin canım inşallah
Kızlar bugün oyuncak bebek aldım kendime
Tamaaaam biliyorum çok komik ama 23 nisan ya ne biliim uzun zamandır da istiyordum burak gelince ben alırım demişti % 50 indirime girince dayanamadım aldım
Adı Ada, ağlıyoo mama yiyo emzigini emiyo uyurken horluyo ( Aynıııı babasıııııııı) Bakalım burak aldğımı öğrenince ne dicek
az kaldı kaldı da... nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. atarsa 21 benim şafağım. cumayı bekliyorum gelse de 20 ler bitse.
kızlar şafak azaldıkça eşi garipleşen var mı?? Benimki tuhaf triplere girmeye başladı sanki
2 gündür banada zor mu geçiyo ne pek sessizleştim sohbet etmesem istiyorum gerekmedikçeben de cumayı bekliyorum 20 ler bitse de daha da keyiflensek keşke
kızlar şafak azaldıkça eşi garipleşen var mı?? Benimki tuhaf triplere girmeye başladı sanki
inşallah canım ya. ben de içime kapandım iyice. telefon çalacak da konuşmak zorunda kalacağım diye ödüm patlıyor. eşim dışında kimseyle konuşasım yok.
ocaktan beri ilk defa bugün karşılaştım ben de bu durumla. gelir gelmez yola çıkmak istedi ve de çok uzun süre memleketinde kalmak istedi. pılımızı pırtımızı toplayıp yerleşelim dedim ben de. ona alındı. oysa ki kötü niyetle dememiştim. eşimin ailesini çok severim (eltim hariç, hamile ki şimdi hiç çekilmez, nazı kaprisi...)eltime rağmen hiç rahatsızlık da duymam. istediği kadar kalabiliriz ama yanlış anladı.
demek ki şafak şimdi tam sıkıştırıyoronlarda biz de artık kavuşmak istiyoruz çok az kaldı özlem sabret diyorum sonra bakıyorum şafak 22 yok yok diyorum geçicek ama nasıl:18:
neyse ki yalnız değilmişim...
akşam akşam sinir etti ya saçma sapan
geçecek... ne 22 günler geçirdik biz.:106: bu mu geçmeyecek. yarından itibaren sadece 3 hafta kalmış olacak. aslında yapacak çok işim var ve yeterli gün bile yok. :97: ama zorlanıyoruz artık demek ki.
değilsin canım.herkes efkarlı. bi garip... ama geçecek.
hoş geldin aramıza.
hoşbulduk canım
az kaldı kaldı da... nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. atarsa 21 benim şafağım. cumayı bekliyorum gelse de 20 ler bitse.
şu saat oldu yemek de yemedim. gideyim de zeytin ekmek yiyeyim bari. sefil gibi yaşıyorum allahım ya. bıraktım her şeyi iyice.
şu saat oldu yemek de yemedim. gideyim de zeytin ekmek yiyeyim bari. sefil gibi yaşıyorum allahım ya. bıraktım her şeyi iyice.
Hayırdır sen neye sinir oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?