- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım hayırlı olsun çok sevindim belli olmasına bizde sanırım 17 mayıs sabahı ailesi gitmiycek gibi o yüzden 16sı gece çıkma durumumuz yalan olucak gibitezkeresını ımzalamıs 17 mayıs sabahı cıkıcaklar memeleketıne gıdıcez daha dogrusu ben burdan gıdıcem o ordan gecıcek benı o alıcak havaalanı/ya da otogardan...benı sen mı alıcan dedım ınanamıyorum hala asker arkdslarıyla prgramları varmıs cıktıkları sabah kahvaltı yapıcaklarmsı beraber sonra hızlı trenle gecıcek oglen orda olurum dedı bende oglen orda olacak sekılde bıletımı alıcam ınsss
Hoşgeldin canım merak ettik seni hepten kapattın herşeyi falan sandım benkızlaaar ben geldim. cezam bitti. sinirim de geçti. kimseye laf yetiştirmeyeceğim artık.şafağım da azaldı.
günaydın kızlarrrr hepinize nehirim bal damlıyor ağzından yine :) tek basamaklar falan diyince bile benim heyecanım tavan yapıyor çok tuhaf olmaya başladı herşey duygular çok yoğun oldu birde muayyen günüm kapıda valla bıraksalar hüngür hüngür ağlarım neyse yarın tatail evde bol bol ağlarım artık
Günaydın canımcım senide çok iyi gördüm iyisindir inşallahbende çok duygusalım şarkı dinleyemiyorum düşünmek istemiyorum kuzum hasret fena sıkıştır bizi sankim
bizimkinin hala tezkere günü belli değillll
offf yaaa
Canım sana süpriz yapıcaktır askerin genelde hepsinin aynı tarihlerde çıkışı 17 mayıs sabahı diye biliyorum eger izin falan kullanılmadıysa ailesi alıcaksa o şekilde gece 12de çıkabiliniyor birde eger uzaksa askerlik yaptıgı yer belli bir klometre sınır var aşmışsanız o sınır 2gün yol izni oluyor daha erken çıkabiliyoroffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
fffffffffff
pofffffffffffffffffffffffffff
pufffffffffffffffffff
öfffffffffffffffffffffffff
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(
.............................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iyiyim allaha şükür canım askerim perşembe gününden beri hastanede refaketçi olarak ameliyat olan asker arkadaşlarının yanında görevli keyfi pek yerinde çok güzel dinlenme fırsatı buldu sanırım çarşamba gününe kadar kalıcakmış böyle arada değişiklik olması ve dinlenmek çok iyi geldi ona... aynen tatlım banada ani krizler falan gelıyo onla sinirden yatağımı tekmeledim geçen akşam bitsin artık diyeama olsun çok az kaldı gerçekten çok şükür bitirdik sayılır... kavuşma anımızı düşünsene be nehirim çok fena olucak çok planlar şimdiden yapılıyor vallahi
canım belli olmuş olması gerekiyor şurda sayılı gün kaldı büyük ihtimalle askerin sana sürpriz yapıcaktır
kızlar merhaba ben geldim eşimin yanına gittim geldim
bana bir tane mektup yazmadın dıye kızıyordum hep otobusteyım donuyorum cantama bı baktım bır mektup asker zarflı :)
actım uc sayfa bır mektup ya neler yazmıssyalnızlıgı oyun sandım her seye katlanabılırım alısırım da demır ranzalar,gun saymalar hıyerarsı ama sol kolumun bos olmasına kalktıgımda yanımda senı gorememeye alısamadım bıtanem demıs bunun gıbı bır suru guzel cumle...Esım rahat vbır adamdr cok romantık canım cıcım ask kusum dıyen bı adam degıldır ama mektubu cok ıcten ve etkıleyıcıydı aglayarak okudum buguna radı gordun mu surprızımı dedı mektubu okuduktan sonra sana sarılamadıgım ıcın oyle uzuldum kı uc hafta var daha saNA SARILMAMA dedım
canım en büyük mutluluk, en güzel hediye.. o satırlara dökülen duyguları,düşünceleri... aşklarımız tazelendi bu askerlik sayesinde.ben de geçen gün sitem ettim bana bişiler yazmadın hiç die, o zaman söyledi, bana hergün bişeyler yazdığı defter varmış o çalınmışkim aldıysa o kdr kızgınım ki bi tarafına soksun yani defteri
ama şimdi yine msj attım ben hiç asker mektubu almadım diye bakalım napıcak
bizimkinin hala tezkere günü belli değillll
offf yaaa
ne cezası canım ya anlamadım ben hayırdır?
evet burcuozan agladım bende otobuste okurkenkar bile yağmaktan vazgeçti bahar cabuk gelsin ve sana kavusayım diye demiş.. kızlar askerlık yarıyacak ıns bunlara
Canım hayırlı olsun çok sevindim belli olmasına bizde sanırım 17 mayıs sabahı ailesi gitmiycek gibi o yüzden 16sı gece çıkma durumumuz yalan olucak gibieşinin sözleri beni bile duygulandırdı canım ya negüzel anlatmış özlemini çok romantik olmalarına gerek yokki zaman zaman duygularını belli etmeleri yeterli gerçekten inşallah artık bu hasretlerimiz sona ericek
Hoşgeldin canım merak ettik seni hepten kapattın herşeyi falan sandım ben
Günaydın canımcım senide çok iyi gördüm iyisindir inşallahbende çok duygusalım şarkı dinleyemiyorum düşünmek istemiyorum kuzum hasret fena sıkıştır bizi sankim
canım en büyük mutluluk, en güzel hediye.. o satırlara dökülen duyguları,düşünceleri... aşklarımız tazelendi bu askerlik sayesinde.ben de geçen gün sitem ettim bana bişiler yazmadın hiç die, o zaman söyledi, bana hergün bişeyler yazdığı defter varmış o çalınmışkim aldıysa o kdr kızgınım ki bi tarafına soksun yani defteri
ama şimdi yine msj attım ben hiç asker mektubu almadım diye bakalım napıcak
Gerçekten öyleBu günler dahada zor geçiyomuş bee...Şafak 24
İyi akşamlar hoşgeldin tatlımm , az kaldı az atarsa 23, inşallah hayırlısı olur senin içiniyi akşamlar yarenlerim nasılsınız? şafak sanki geçmiyor, 1 haftadır askerimle doğru dürüst konuşamadıkiyice gergin, sinir, gıcık biri oldum çıktım..askerimle çok nadir konuştuğumuz zaman, şafak sıkıştırıyor 4 ay geçti de şu önümüzde ki sayılı gün geçmiyor diye dert yanıyordu :84: off gelsin artık çok özledim ya
buarada daha önce bahsettiğim işim oldu, yarın ilk iş günüm..dua ein kızlar, inşallah hayırlısı olmuştur..
dimaam hoş geldin, umarım tekrar ayrı düşmeyiz ..
iyi akşamlar yarenlerim nasılsınız? şafak sanki geçmiyor, 1 haftadır askerimle doğru dürüst konuşamadıkiyice gergin, sinir, gıcık biri oldum çıktım..askerimle çok nadir konuştuğumuz zaman, şafak sıkıştırıyor 4 ay geçti de şu önümüzde ki sayılı gün geçmiyor diye dert yanıyordu :84: off gelsin artık çok özledim ya
buarada daha önce bahsettiğim işim oldu, yarın ilk iş günüm..dua ein kızlar, inşallah hayırlısı olmuştur..
dimaam hoş geldin, umarım tekrar ayrı düşmeyiz ..
bencede bellıdır ya tabı bılemeyızde surprız yapıcak olabılır sana nerdeydı esın canım?
Ne yapalım bekliyoz şafak bitsin de askerlerimize kavuşsak diye sen napıyoon :))canlarım neler yapıyorsunuz özledim sizinle sohbet etmeyi :2:
Bu günler dahada zor geçiyomuş bee...Şafak 24
inşallah taşınmazda 16 Mayısta çıkar canım eşin,belirsizlik çok sıkıcı bizim de anca geçen hafta belli oldu sinir oluyordum belli olana kadarCanım eşim Erzurum'da onların 10 Mayıs'ta Trabzon'a taşınma ihtimalleri varmış. Öyle söyleniyormuş eğer öyle olursa 17 Mayıs çıkış. Erzurum'da kalırsa 16 Mayıs. Ama kesın olmayınca bılette alamıyoruz.
Ne yapalım bekliyoz şafak bitsin de askerlerimize kavuşsak diye sen napıyoon :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?