- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tecrübeli arkadaşlarımmm...Kendi topiğimizde de yazdım ama sizde de direkt yazmak isted,m bişeyler sorucam size inşallah cevaplarsınız beni:26:
Öncelikleee;
1-Sevdiklerinizi görmeye giderken yanınızda bişey götürüyo musunuz?Neler götürdünüz?Yeme içme tarzı mesela ya da yanına alabilceği bişey?
2-Yemin töreninde yanımızda bişeyle gitsek onu teslim alabilir dimi sonuçta usta birliğine geçerken sivil valizleri yanlarında olucak yani(Bişey derken üst baş gibi ne biliyim kitap gibi deodorant gibi filan)
3-Daha iyi bilirsiniz hiç küçükte olsa bi hediye gibi bişey götürdünüz mü yanınızda..En büyük hediye birbirimizi görmak ama hediye gibi bişey ne alınır ne edilir:18:
Bana akıl verin kızlar:26:
gunaydın asker yarenlerım ..
bakıyorum şafak azalmıs sımdı ben sızlerı kıskanyorum ne guzel kavusacaksınz..
Amin canım benim inşallah şu 20lerde çabucak gelsin tek hanelere gelelim hızla inşallah rabbim tüm asker yarenlerini kavuştursun tez vakitte inşallahsen nasılsın toparlandınızmı kuzum :26:
toparlanma degılde erteleme ıste bızım cok karısık yanı hep umıtlı degılım bu ılıskıden.
ahmet bu sekılde oldukca benı kaybedecek.yanı konustugmuz hıcbır soz benı tahmın etmıyor.aklımda kalıyor.bırde sn bılmıyorsun cumartesı gunu abısı yazdı bana oda etkıledı benı.ahmet bole sessız sakın oldukca ben o aıle ıcıne gırsem bıle yıpranrım cunku kotu ınsan konumuna ben gırmıs olucam.
Canım inşallah sorunları aşarsınız inşallah askerin senin içini ferahlatır söyledikleri rahatlamanı saglar abisi olayını bilmiyorum ama bir durummu olduki başka canım :26:
abısıne msj atmıstım ıyı degıl konusurmusun onunla dıye.cvb olarak da ıyı seyler solemıs sorma
Oooh hadi hayırlısı , bizimki teskereyi daha imzalamadı sanırım , devriye getirip götürüyo askerim :))tezkeresını ımzalamıs 17 mayıs sabahı cıkıcaklar memeleketıne gıdıcez daha dogrusu ben burdan gıdıcem o ordan gecıcek benı o alıcak havaalanı/ya da otogardan...benı sen mı alıcan dedım ınanamıyorum hala asker arkdslarıyla prgramları varmıs cıktıkları sabah kahvaltı yapıcaklarmsı beraber sonra hızlı trenle gecıcek oglen orda olurum dedı bende oglen orda olacak sekılde bıletımı alıcam ınsss
kızlar merhaba ben geldim eşimin yanına gittim geldim
bana bir tane mektup yazmadın dıye kızıyordum hep otobusteyım donuyorum cantama bı baktım bır mektup asker zarflı :)
actım uc sayfa bır mektup ya neler yazmıssyalnızlıgı oyun sandım her seye katlanabılırım alısırım da demır ranzalar,gun saymalar hıyerarsı ama sol kolumun bos olmasına kalktıgımda yanımda senı gorememeye alısamadım bıtanem demıs bunun gıbı bır suru guzel cumle...Esım rahat vbır adamdr cok romantık canım cıcım ask kusum dıyen bı adam degıldır ama mektubu cok ıcten ve etkıleyıcıydı aglayarak okudum buguna radı gordun mu surprızımı dedı mektubu okuduktan sonra sana sarılamadıgım ıcın oyle uzuldum kı uc hafta var daha saNA SARILMAMA dedım
kızlaaar ben geldim. cezam bitti. sinirim de geçti. kimseye laf yetiştirmeyeceğim artık.şafağım da azaldı.
hoş geldin canım sen nerelere kayboldun yahuuuu
valla canım tüm biyolojik düzenim bozuldu. günlerim geçiyor o da sinir stres yapıyor. kulüpteki konulardan birinde dayanamayıp laf yetiştirdiğim için millete ceza almışım. evdeki kombiyle, koltukla kavga etmek kesmedi.gerçi zaten eve yeni geldim. hafta sonu yoktum evde. ceza almasam da fark eden bir şey olmayacaktı.
valla canım tüm biyolojik düzenim bozuldu. günlerim geçiyor o da sinir stres yapıyor. kulüpteki konulardan birinde dayanamayıp laf yetiştirdiğim için millete ceza almışım. evdeki kombiyle, koltukla kavga etmek kesmedi.gerçi zaten eve yeni geldim. hafta sonu yoktum evde. ceza almasam da fark eden bir şey olmayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?