Seher canım Uğur a tek çöp vermediler.... 40 kişi kaldılar öyle ortada kimse bişey getirmemiş verecekler diye
Seher canım Uğur a tek çöp vermediler.... 40 kişi kaldılar öyle ortada kimse bişey getirmemiş verecekler diye
Benimki de uğur :) biriniz veriyolar götürmeyin diyosunuz biriniz vermiyolar diyosunuz ne yapsakki ya bide bot olayına çok şaşırdım.
Benimki de uğur :) biriniz veriyolar götürmeyin diyosunuz biriniz vermiyolar diyosunuz ne yapsakki ya bide bot olayına çok şaşırdım.
Mesleği gideceği yer için çok önemli demişsiniz canım.Bir mühendis için neresi olabilir bir fikriniz var mı?
Hmy nasıl gidiyor canım nasılsın
Ya uğur diyoki iç çamaşırlarına kadar herşey yeşil olmalıymış bu doğru mu
Heyecanlı ve stresliyim canım sen nasılsın ben gizem bu arada :)
hayır canım değil.askere gidince ayrılıyorlar karacı denizci havacı diye.benim sevgilim havacı olarak yapıyor herseyi mavi suanda.hepsi farklı giyiyor.sen şimdi yesil aldın ya sevgilin denizci yada havacı cıkarssa ne olacak.yanlıs biliyor
hayır canım değil.askere gidince ayrılıyorlar karacı denizci havacı diye.benim sevgilim havacı olarak yapıyor herseyi mavi suanda.hepsi farklı giyiyor.sen şimdi yesil aldın ya sevgilin denizci yada havacı cıkarssa ne olacak.yanlıs biliyor
Aynı şekilde gergin ve stresliyim canım zeynep bende bu arada memnun oldum
Canım biz çoraplarını siyah aldık haki alcaz bide iç çamaşırlarını hangi renk alıcam peki bu hafta sonu tamamlıycaktık ya off pztsi nasıl gidip alıcaz askerlik malzemelerinin yerinden çok az zaman kalıyor ortası yokmudur bunun
canım sonuclar belli olmadan iççamasırı falan almayın derim.cünkü karacı diye yeşil alırsın havacı,denizci cıkabilirde.bekleyin sabırlı olun.zaten askeri malzeme satan yerler var öyle biryere gidip alısveriş yaparsan bicok seyi ordan temin edebilirsin.bende sevgilim gitmeden alayım dediğimde aldırmadılar iyikide almamsım..ünkü bende gidip yesil almayı düşünüyordum ama suan sevdiceğimin herseyi mavi.bu arada coraplar hepsinde siyahtır iyi yapmıssın.
Peki havacı veya denizci olması için okullu olma şartı yok mu canım ya da okulluların önceliği yok mu? Bide karacılar mı yeşil giyiyor?
Atkı bere eldiven hepsini de yeşil ördüm ya napıcam :/
sanırım yok canım benim sevgilim öğretmen ama havacı oldu ne alaka dersen bilemiyorumevet canım karacılar yeşil giyiyor.atkı berede sorun olmaz sanırım canım.bizimkiler yazın sıcağında gittiği için onlarla pek işimiz olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?