Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alacağız derdini bıraın bolbol son günlerin tadını cıkartın canım :)
Biz ayrı şehirlerdeyiz canım geldi onbeş gün kaldı vedalaştık istanbul a döndü pazar günü. tlfda konuşuyoruz sadece
olsun canım gidince o telefon u bile özlüyor insan.şimdi 10dk arasın diye gözüm telefonda bekliyorum ben![]()
Pazar gecesi bi gelsin de öğrenelim artık. memnun oldum zeynepcim :)
bir gün daha bitti kızlar ben şanslı olanlardanım her gün görebiliyorum hepimizin allah yardımcısı olsun kızlar
Günaydın kızlar.
Kalan 5 gününüzün tadını doya doya çıkarınn peşinden ayrılmayınn her fırsatta mutlaka görün :)
Bu dönemde benim sevgilim çok snirli olmuştu bende daha duruma alışamadığım için anlayış gösteremiyodum oyüzden çok tartışmıştık :/
Günaydın kızlar.
Kalan 5 gününüzün tadını doya doya çıkarınn peşinden ayrılmayınn her fırsatta mutlaka görün :)
Bu dönemde benim sevgilim çok snirli olmuştu bende daha duruma alışamadığım için anlayış gösteremiyodum oyüzden çok tartışmıştık :/
Günaydın kızlar
3 gün sonra nerede askerlik yapacakları belli olacak inşallah hayırlı yerlerde olur hepsi![]()
3 gün demeyin yaa pazar gecesi işte :)
Günaydın kızlar
3 gün sonra nerede askerlik yapacakları belli olacak inşallah hayırlı yerlerde olur hepsi![]()
site o kadar yoğun oluyor ki açıklandıktan 3 saat sonra bakabildik biz![]()