• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar.
Kalan 5 gününüzün tadını doya doya çıkarınn peşinden ayrılmayınn her fırsatta mutlaka görün :)
Bu dönemde benim sevgilim çok snirli olmuştu bende daha duruma alışamadığım için anlayış gösteremiyodum oyüzden çok tartışmıştık :/

Günaydın kızlar.
Kalan 5 gününüzün tadını doya doya çıkarınn peşinden ayrılmayınn her fırsatta mutlaka görün :)
Bu dönemde benim sevgilim çok snirli olmuştu bende daha duruma alışamadığım için anlayış gösteremiyodum oyüzden çok tartışmıştık :/

Günaydın canım:109:
Peşindeyim valla bırakmıyorum hafta sonundan gidene kadar beraberiz inşallah aileden izin kopardıkça kaçıyorum yanına :9:
Şuan bi sinir yok erkek arkadaşımda gergin ama farkediyorum banada belli etmiyor bende çok üzüldüğümü belli etmiyorum ne kadar başarabiliyorsak :14:

Günaydın kızlar
3 gün sonra nerede askerlik yapacakları belli olacak inşallah hayırlı yerlerde olur hepsi :31:

Günaydın kızlar.

Uğur çok rahat sanki tatile gidiyo hiç kasmıyo kendini vatan borcu bugün gitmesem yarın gidicem diyo. ben onun kadar sakin olamadığım için benimle uğraşıp duruyo :)

Günaydın kızlar
3 gün sonra nerede askerlik yapacakları belli olacak inşallah hayırlı yerlerde olur hepsi :31:

Günaydın canım çok yaklaştık evet iyice korku stres sarmış durumda o kadar üzülüyorumki farkettim bütün vücudum kaşıntıdan dökmüş durumda alerjikte bendeki problem üzülünce stres yapınca kaşınıp kabarıyorum :14: İnşallah Allahım herkesin hayırlı yerlere düşmesini nasip etsin :43:

Back