Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolaplar kilitsiz oluyormuş canım onu biliyorumda biz kiliti botlar için bide çantası için düşünmüştük bakalım :18:
canım içerde bazılarının dolabı bile olmuyor yada 2kişi aynı dolabı kullanıyoır maalesef
Telefon kartı kaçtane alsak yeterli olur canım kaç dakikalı oluyor onlar hiç bilmiyorumda :26:
Biz insanlardan çorapların falan kötü olduklarını duyduk naylon falan diğerleride kötüdür dedik o yüzden aldık boşuna almış olduk sanki :18: feneri almıyım doğru diyosun güldürceksin diyo erkek arkadaşımda nebiliyim daha rahat atlatırız diye düşündüm kendimiz alırsak önlemleri![]()
canım bir cok seyi içeriye almıyorlar bosuna almıs olacaksınız.zaten onlara içerde hersey veriliyor tırnak makasından,iğne ipliğe kadar.ekstra bişey almana cok fazla gerek yok bence.sadece yük olacak.zaten daha ne renk olacağıda belli değil alma yani.hiçbirsekilde ilaç koyma bildiğin ağrı kesici dahi olsa yasak.öyle birşey olursa zaten revire yolluyorlar. kart konusunda ise fazla kart al kartlar 4lük ve 10 TLlik oluyor.karısık olarak al ama daha cok 10luk alırsan daha iyi.içeride özellikle ilk zamanlar herkes kart bulmakta zorlanabilir.hımmm ayrıca asker saati diye saat var casio marka plastik kordonlu 10TL falan ondan da alabilirsin .malum içerde cookkk bakacak saate![]()
Saat aldık canım bir tane uygun fiyata 50 civarı birşeydi ilaçları koymuycam öğrendiğim iyi oldu kremleri alırlar ama dimi :26: Kart alıcaz canım fazla olsun doğru diyorsun fazladan alırız onları![]()
suan benim sevdiceğimin dolabı 2kişi kullanıyoruz dedi.birde benimki titizdir ama Allahtan diğer cocukta titizmişte sorun olmuyor diyor
Çok kötü canım ya Allahım sabır versin herkese şansına yine titiz biri denk gelmiş benim erkek arkadaşımda çok titiz içine sinmez hiçbirşey o yüzden aldık herşeyide işte inşallah boşa çıkmaz![]()
insallah canım.hele bi gitsinde.bu arada sevdiceğin mesleği ne.o bile etkiliyormus gideceği yeri.
Maliye bölümü okudu canım şuanda genel muhasebeci.istanbulda kütükte babası rizeden buraya aldırmış ofki ne offsizin tecrübleriniz var bu konuda duydunuz herkesten sizce neresi çıkabilir
![]()
belli olmaz canım benim sevdiceğimin edirnede kütük.acemilik kütahya ustabirlik istanbul cıktı.Ama benimki havacı olduğu için.bu arada 2arkadasımın sevdiceklerinin kütükleri istanbul biri bilecik biri manisa cıktı.kütük batıda diye doğuya veriyorlar diye düşünme bence.Gerci neresi olursa olsun sonucta ASKER olacak.
Canım çok teşekkür ederim çok şanslıymışsınız istanbulda olması ne güzel enazından evet asker oluyorlar ama daha yakınlarda olması görmemiz açısından birde batı biraz daha güvenli geliyor bana herşeyin hayırlısı önceden çok dert ediyordum bu durumu ama artık Allahımdan hayırlısını istiyorum inşallah bütün askerlerimiz sağ salim yapıp bizlere dönerler Amin![]()
amin canım.iyi düşün iyi seyler olsun.benimkinin annesi en basından istanbul olacak dedi kadın istanbul oldu içine mi doğdu ne :).umarım gönlünüze göre biryer cıkar sizinde.
Onlar nerde daha az yorulacaksa nerde mutlu olacaklarsa orası olsun Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
Off :/ ya ben bide onu al bunu al birsürü şey yazdım istersen sir ağda bandı da alayım diye dalga geçti benleyani şimdi içeri sokamıcak mı bu aldıklarını? ne zararı var anlamadım.
Dolaplar kilitsiz oluyormuş canım onu biliyorumda biz kiliti botlar için bide çantası için düşünmüştük bakalım :18:
canım bir cok seyi içeriye almıyorlar bosuna almıs olacaksınız.zaten onlara içerde hersey veriliyor tırnak makasından,iğne ipliğe kadar.ekstra bişey almana cok fazla gerek yok bence.sadece yük olacak.zaten daha ne renk olacağıda belli değil alma yani.hiçbirsekilde ilaç koyma bildiğin ağrı kesici dahi olsa yasak.öyle birşey olursa zaten revire yolluyorlar. kart konusunda ise fazla kart al kartlar 4lük ve 10 TLlik oluyor.karısık olarak al ama daha cok 10luk alırsan daha iyi.içeride özellikle ilk zamanlar herkes kart bulmakta zorlanabilir.hımmm ayrıca asker saati diye saat var casio marka plastik kordonlu 10TL falan ondan da alabilirsin .malum içerde cookkk bakacak saate![]()
Kızlar botların çalınma ihtiamli çok yüksek oluyor daha doğrusu adam numarası uymayan olunca değişitirip sana uymayan numarayı bırakıyor o yüzden bizde dükkan dülkkan asma kilit aramıştık sabah 8 inde pazar günü küçük bulabilmek için