- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yanıma gelsin istiyorum canımAma üniversite okuduğu şehrin çıkma ihtimali var mı hiç bilmiyorum.Oraya mp3 tarzı şeyler götürebiliyorlar mı canım hiç duydun mu?Öyle bir şeye ihtiyacı vardı,eğer oluyorsa ben almak istiyorum
Kütüğü önemserler diye biliyorum canım okuduğu üniversiteyi baz almazlar sanırsam bazılarıda öyle atıyo bilgisayar diyolar ama.mp3 de tel gibi yasak canım tel gibi gizliden sokabiliyorlarsa alabiliyorlar ama normalde yasak diye biliyorum canım
moral bir iyi birkötü kızlar ya nasıl olucak bilmiyorum valla pazar gecesini p.tesiye bağlayan saatlerde napıcazzzzkuzenime duşu nasıl yapıyorsunuz haftada bir gün mü diye sorduğumda yüzüme aynen şöyle baktı ve valla bi suya soktuyolar 1 dk falan artık ne kadar yıkanırsan dediğinde bu kez ben olmuştum neyseki kuzenimin kardeşi askerlik yaptığı şehirdeydi de çarşı iznine çıktığında yıkanabiliyodu bu arada çamaşırlarını yıkatmaya vermesinler kızlar daha berbat oluyormuş ve oradaki kıyafetlerini döndükleirnd ebence çöpe atsınlar birde hamama gidip öyle gelsinler
Doğru diyosun canım elktronik yada pahalı şeyler götürülmemesi lazım biz sadece ihtiyaçlarını aldık ama mecbur artık çalarlarsada yapcak bişey yok alıcak diye banyo havlusuz kişisel malzemeleri olmadanda göndermeye gönlüm razı değil napıyım benim aldıklarım şunlar şuana kadar ;
Banyo havlusu-yüz havlusu-baş havlusu 1 adet
Pijama takımı 1 adet
Siyah-haki çorap 15 adet
Şampuan-diş macunu-diş fırçası-sabun 1adet
Tıraş köpüğü-jilet-tırnak makası-cımbız 1-2 adet
Kulak çöpü-dudak koruyucu-rulo-nivea krem 1 adet
Islak mendil-selpak-rulo havlu 1-2 paket
Mantar kremi-bepanten krem-boğaz pastili-ağrıkesici-nasır bantı-yara bandı 1-2 adet
Atkı-bere 1 adet
Daha alıcağımız şeylerde içlik-iç çamaşırı-ayakkabı keçesi-vatka-küçük el feneri-küçük ayna-
boyundan asmalı cüzdan-asmalı kilit-ayakkabı boyası-fırçası-küçük torbalar-kontörlü hat
Arkadaşlar eksik birşey varmı bu işler ne zormuş ya ceyiz bohçası hazırlıyorum sanki
Düşünüp almışsın da bunların cogunu birliğe sokmak yasak.Teslim olurken alacaklar muhtemelen bavulundan.
Bir tavsiye bunları boşver bence rulo,ıslak mendil falan.Fazla fazla telefon kartı alın.Şİfresiz olanlardan.Diğer herşeyi içeriden temin eder.Aldıkların ziyan olucak o kargaşada.Bu dediklerini usta birliğine giderken hazırla bence.Oda zaten kısa dönem cıkacaksa 1 ay için bunları alma derim.Dediğim gibi aldıkların uçup gider orada ya girişte ya içeride.
Kilit kullanmak yasak zaten.Nitekim ilaçta sokamıyor içeriye.Onu da alıcaklar.Aklında bulunsun.
Telefon kartına yönelin dediğim gibi diğerleri askeriyenin vereceği bavullarla beraber ordan oraya taşıyacağı yük olacak sadece.
Birgün daha yaklaştık dursun zaman
Off :/ ya ben bide onu al bunu al birsürü şey yazdım istersen sir ağda bandı da alayım diye dalga geçti benleyani şimdi içeri sokamıcak mı bu aldıklarını? ne zararı var anlamadım.
Teşekkür ederim canım yardımın için evet telefon kartı alıcaz fazla fazla bakalım geri kalanlarda bu hafta sonuna kaldı tamamladık sayılır ilaçı duydumda bi şansımızı deneriz dedim mantar kremi falan almazlar dimi yara bantlarını elinden onlarda yasak değildir inşallah :18:
Herkes kıtlıktan cıkmıs gibi telefon kartı arayacak içeride.O yuzden dedim.
Diğerlerini ise pijamasından,iç çamaşırına diş fırçasına macununa şampuanına kadar vericekler onlar zaten.
Dudak kremi bile sokamamıştık biz.Mantarla ılgılı bir sıkıntı oldugunda git revire derler.
Yara bandı neden koyuyorsun ki ? İçeride herşey var sonucta.Yasak olmayıp malzemeleri görüp alıyorlar.
Diş fırçası,.macunu,pıjama,corap dediğim gibi veriliyor zaten.
Ama yinede sen bilirsin.
Erkek arkadasım güldürücekmiyim kendimi millete götürüp orda hersey var demişti.Doğru da demiş.
Kulak çöpü,fener falan garip geldi.Kışlaya giriyor :)Bence onları koyma :)
Telefon kartı telefon kartı telefon kartı.Başka hiç birşeye aman niye gelirken getirmedim demeyecek.
Herkes kıtlıktan cıkmıs gibi telefon kartı arayacak içeride.O yuzden dedim.
Diğerlerini ise pijamasından,iç çamaşırına diş fırçasına macununa şampuanına kadar vericekler onlar zaten.
Dudak kremi bile sokamamıştık biz.Mantarla ılgılı bir sıkıntı oldugunda git revire derler.
Yara bandı neden koyuyorsun ki ? İçeride herşey var sonucta.Yasak olmayıp malzemeleri görüp alıyorlar.
Diş fırçası,.macunu,pıjama,corap dediğim gibi veriliyor zaten.
Ama yinede sen bilirsin.
Erkek arkadasım güldürücekmiyim kendimi millete götürüp orda hersey var demişti.Doğru da demiş.
Kulak çöpü,fener falan garip geldi.Kışlaya giriyor :)Bence onları koyma :)
Telefon kartı telefon kartı telefon kartı.Başka hiç birşeye aman niye gelirken getirmedim demeyecek.
Asma kilit yasak mı dolapları kilitsiz mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?