349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kütüğü önemserler diye biliyorum canım okuduğu üniversiteyi baz almazlar sanırsam bazılarıda öyle atıyo bilgisayar diyolar ama.mp3 de tel gibi yasak canım tel gibi gizliden sokabiliyorlarsa alabiliyorlar ama normalde yasak diye biliyorum canım

kızlar sakın acemi birliğindeyken tel götürmesin yakalanırsa canını yakarlar.mp3 yasak değil ama calınma ihtimali yüksek.söyle düşünün benim sevdiceğimin tshirtünü sampuanını bile calmıslar düşünün yani

Kızlar acemi birliğindeyken mp3 müş cep telefonuymuş bunları unutun. Yıkanmaya bile vakit bulurlarsa iyi. Acemi birliği maalesef berbat bir yer. Sevgilim ilk kez çamaşırlarını yıkadı diye sevinmişti düşünün.
Orda 30-40 kişi yok acemi birliği çok kalabalık olur ve her şeyin çalınma ihtimali var. Bu yüzden risk almayın elektronik aletler alarak.

iyi aksamlar kızlar.. nasılsınız..

haftaya bugun teslim olmus olcaklar..cok heycanlı bekleyişlerdeyiz hepimiz..

moral bir iyi birkötü kızlar ya nasıl olucak bilmiyorum valla pazar gecesini p.tesiye bağlayan saatlerde napıcazzzzkuzenime duşu nasıl yapıyorsunuz haftada bir gün mü diye sorduğumda yüzüme aynen şöyle baktıve "valla bi suya sokuyolar 1 dk falan artık ne kadar yıkanırsan" dediğinde bu kez benolmuştumneyseki kuzenimin kardeşi askerlik yaptığı şehirdeydi de çarşı iznine çıktığında yıkanabiliyodu bu arada çamaşırlarını yıkatmaya vermesinler kızlar daha berbat oluyormuş ve oradaki kıyafetlerini döndüklerinde bence çöpe atsınlar birde hamama gidip öyle gelsinler

Son düzenleme:

acemilikte hersey zor oluyor canım acemilik bitince daha rahatlar.ama acemilikte yemek,banyo hersey sıkıntı.ben sevdiceğimin yemek yemek için 1saat45dk sırada beklediği günü bilirim

Acemi birliğinden bir şey beklemiyoruz zaten canım.Zor olacak biliyoruz
Ben üniversitede 1.5 yıl yurtta kalmıştım.Şimdi bunları duyunca o günler aklıma geldi.Yemek yemek için ayakta 2 saat beklerdik,sonunda soğumuş aşırı yağlı şeyler yerdik.Yemeklerdeki şap bütün hormonlarımızı mahvetmişti,vücudumu tanıyamaz hale gelmiştim Duş sırası bir türlü gelmezdi.Telefonlarımızı şarj edemezdik.
Umarım onlar bunları hiç yaşamazlar.En azından disiplinli bir yer.Sesten uyuyamama gibi durumları olmayacak.Her gün dua ediyorum.Artık gelsin şu Pazartesi Her dakika düşündüğüm tek şey nereye gideceği..

Sizin grubunuz kalabalık gitmeyecek en azından.O bakımdan bir nebze rahatsınız.Agustos sıcagındakı gibi içmeye su bulamamak gibi bir sıkıntınız olmaz.
Muhtemelen Kastamonu grubu olucak yine.Şu anda en çok gönderilen yer orası çünkü baya büyük.
Orda rahat edersiniz tabi bulundugu bölüğe göre değişir.8.bölükse yepyeni bir kogus,banyo bekliyor olacak askerleri.Ama tabi Sonra umarım bizim gibi Kastamonu sonrası doguya gitmezsiniz.
Ruh halleri değişkendir şu anda.İçine kapanırlar.Sakın ama sakın neden benimle ılgılenmıyorsun tribine girmeyin.Cok ters tepebilir.
Benı askerlık oncesı son 4-5 gün beynini yemiştim çok sık görüşemiyoruz,neden sessizsin konusmuyosun diye.Ama acemi birliğine gittiğinde günde 2 bazen 3 defa arıyordu.Konusmayı sevmeyen adam o sıcakta ayakta 1 saat konusuyordu karsıdan aramalı ankesor bulduk mu.
O yuzden hiç bilmediği bir yere gidiyor.Anlayıslı olmakta fayda var.
Yanına hiçbişey götürmesin.Hırsızlık çok oluyor.Değerli eşya hele hiç.Dolaplar açık olacak çünkü.
İnşallah size çok uzaga düşmez de arada görürsünüz.Ben ve benim gibi doguya düşüp çarşısı olmayanlar aylardır yüzünü görmeye hasret.

Doğru diyosun canım elktronik yada pahalı şeyler götürülmemesi lazım biz sadece ihtiyaçlarını aldık ama mecbur artık çalarlarsada yapcak bişey yok alıcak diye banyo havlusuz kişisel malzemeleri olmadanda göndermeye gönlüm razı değil napıyım benim aldıklarım şunlar şuana kadar ;

Banyo havlusu-yüz havlusu-baş havlusu 1 adet
Pijama takımı 1 adet
Siyah-haki çorap 15 adet
Şampuan-diş macunu-diş fırçası-sabun 1adet
Tıraş köpüğü-jilet-tırnak makası-cımbız 1-2 adet
Kulak çöpü-dudak koruyucu-rulo-nivea krem 1 adet
Islak mendil-selpak-rulo havlu 1-2 paket
Mantar kremi-bepanten krem-boğaz pastili-ağrıkesici-nasır bantı-yara bandı 1-2 adet
Atkı-bere 1 adet

Daha alıcağımız şeylerde içlik-iç çamaşırı-ayakkabı keçesi-vatka-küçük el feneri-küçük ayna-
boyundan asmalı cüzdan-asmalı kilit-ayakkabı boyası-fırçası-küçük torbalar-kontörlü hat

Arkadaşlar eksik birşey varmı bu işler ne zormuş ya ceyiz bohçası hazırlıyorum sanki

Düşünüp almışsın da bunların cogunu birliğe sokmak yasak.Teslim olurken alacaklar muhtemelen bavulundan.
Bir tavsiye bunları boşver bence rulo,ıslak mendil falan.Fazla fazla telefon kartı alın.Şİfresiz olanlardan.Diğer herşeyi içeriden temin eder.Aldıkların ziyan olucak o kargaşada.Bu dediklerini usta birliğine giderken hazırla bence.Oda zaten kısa dönem cıkacaksa 1 ay için bunları alma derim.Dediğim gibi aldıkların uçup gider orada ya girişte ya içeride.
Kilit kullanmak yasak zaten.Nitekim ilaçta sokamıyor içeriye.Onu da alıcaklar.Aklında bulunsun.
Telefon kartına yönelin dediğim gibi diğerleri askeriyenin vereceği bavullarla beraber ordan oraya taşıyacağı yük olacak sadece.

Teşekkür ederim canım yardımın için evet telefon kartı alıcaz fazla fazla bakalım geri kalanlarda bu hafta sonuna kaldı tamamladık sayılır ilaçı duydumda bi şansımızı deneriz dedim mantar kremi falan almazlar dimi yara bantlarını elinden onlarda yasak değildir inşallah :18:

Off :/ ya ben bide onu al bunu al birsürü şey yazdım istersen sir ağda bandı da alayım diye dalga geçti benle yani şimdi içeri sokamıcak mı bu aldıklarını? ne zararı var anlamadım.

Bence sadece ilaçları sokmuycaklar sokmazlarsa canım diğerlerinin ne zararı varki kişisel eşyalar yani inşallah kremlerini sokarlar ya valla ben bohça yaptım resmen o ağda muhabbeti bizdede geçti

Herkes kıtlıktan cıkmıs gibi telefon kartı arayacak içeride.O yuzden dedim.
Diğerlerini ise pijamasından,iç çamaşırına diş fırçasına macununa şampuanına kadar vericekler onlar zaten.
Dudak kremi bile sokamamıştık biz.Mantarla ılgılı bir sıkıntı oldugunda git revire derler.
Yara bandı neden koyuyorsun ki ? İçeride herşey var sonucta.Yasak olmayıp malzemeleri görüp alıyorlar.
Diş fırçası,.macunu,pıjama,corap dediğim gibi veriliyor zaten.
Ama yinede sen bilirsin.
Erkek arkadasım güldürücekmiyim kendimi millete götürüp orda hersey var demişti.Doğru da demiş.
Kulak çöpü,fener falan garip geldi.Kışlaya giriyor :)Bence onları koyma :)
Telefon kartı telefon kartı telefon kartı.Başka hiç birşeye aman niye gelirken getirmedim demeyecek.

Telefon kartı kaçtane alsak yeterli olur canım kaç dakikalı oluyor onlar hiç bilmiyorum :26:
Ben verdikleri çoraplar falan iyi olmuyor diye duymuştum naylon oluyor falan dedik sonra diğer malzemelerde kötü olur o yüzden aldık :18:

Telefon kartı kaçtane alsak yeterli olur canım kaç dakikalı oluyor onlar hiç bilmiyorumda :26:
Biz insanlardan çorapların falan kötü olduklarını duyduk naylon falan diğerleride kötüdür dedik o yüzden aldık boşuna almış olduk sanki :18: feneri almıyım doğru diyosun güldürceksin diyo erkek arkadaşımda nebiliyim daha rahat atlatırız diye düşündüm kendimiz alırsak önlemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…