349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende aynı durumdayım canım onlar gidince ne yapıcaz bakalım. hele de doğuya düşerlerse gözümüze uyku muyku girmez.

Allahım inşallah hayırlı güvenli yakınlarda bir yere düşmelerini nasip eder canım biz o psikolojiye girmiş durumdayız artık uyku falan yok Allahım yardımcımız olsun burda birbirimize destek olucaz inşallah

kızlar sonucun açıklanmasına kaç gün kaldı bilmiyorum ama yaşdığınız şaşkınlık belirsizlik karamsarlık hepsini yaşadım ve yaşadık size tavsiyem bu dönem cidden gergin oluyorlar heleki hep dip dibeyseniz bu onlara koyacaktır benim sevgilim ünideydi uzaktık ama evi ailesi benm yaşadığım şehirdeydi koca yaz beraber geçirince askere gitmesi koydu fakat uzaklık mesafeye alışık telfonszluk ve mesajlaşamak koydu ama şu son 50 çok yıprattı şu 40 a veda etsem eski halime dönücem

kendi adıma ben ne olursa olsun güçlü durdum ve ağlamadm konuşurken biz ağlayınca onlara yansıyor ve gelip bişi yapamıyorlar o yüzden neresi çıkarsa çıksın dimdik durun ve sakın ağlamayın bazılarınız görüşebiliceksiniz bazılarınız ise kara kış geldiği için yemin törenine bile gidemiceksiniz bu ügnleri güzellikler atlatmanızı diliyorum

inşallah en hayırlısıyla gidip gelirler üzülmeyin dicem ama elde değil çok yıpranıyor insan belli bir süre ama günlerin geçtiğini göreceksiniz ben 349 lar gelsede gitsek bitse die düşündüm düşündüm hep sizinkilerin gitmesini bekledim çünkü bizim kavuşmamız olucaktınız çok imkansızdı bunun gelmesi ama şimdi gerçekten geçiyormuş zaman diyorum

dilerim sizin içinde zaman çabuk geçer ve hayırlısıyla kavuşursunuz

Çok teşekkür ederim canım hep dipdibeyiz o yüzden çok zor olucak bu hasret onu biliyoruz o biraz zorluyor bizi bir o kadarda telde konuşmayıda seviyoruz iki dakka zaman bulduk arıyoruz buda çok zor

Yanında şuan için ağlamıyorum ama sesim titriyor bazen belli ediyorum muhakkak.kış geldi doğru diyorsun ulaşımda bir okadar zor sabahta bunu düşündüm gitmek buluşmak istiyoruzda bu hava koşullarında nasıl olucak

Zaman geçiyor içindeyken zor geçiçek biliyorum ama geçiçek inşallah bizlerde sizin gibi diğer gelenleride görüp gidicez inşallah canım Allahım herkese hayırlı yerler nasip etsin sağol güzel dileklerin için Sende askerinle kısa zamanda kavuşursun inşallah :109:

canım soruna yorum yapan vardır mutlaka okuymadım ama cevap vermek istedim 347. k.d yareniyim bende sana tavsiyem cantasına ilaç vari hiç bişey koymayın bence ağrı kesici vs. çünkü alıyorlar bizimkinden de aldılar hem ayrıca askerim acemi birliğinde revirde görevli oldu ve herkes ne ilacı varsa önceden gidip yazdırıyor revircilerde ona göre veriyordu ayrıca askerde banyo havlusuna diş macununa, diş fırçasına aykkabı parlatıcısına kadar veriyorlar benim askerim acemiden usta birliğine giderken yol iznini yanımda kullandı bir güncük çantasına her şey vardı ordan verilmiş boxer, atlet,havlu, esoşman takımı 3 tane diş macunu vardı düşün o yüzden rahat ol tatlım, panik olma ama kontörlü kart bolca koyun çünkü kantinde 3 günde sıra gelmediği günleri biliyorum şampuanda koyabilrsin herkesin saç tipi farklı malum ama küçük şişe alın yer değiştirirse üzülmeyin bize oldu çünkü birde en önemlisi bence kilit alın sapı çengeli uzun olanlardan hatta 2 -3 tane koyun biri postal için biri dolabı için biride spor ayakkabı için için malum yer değiştiriyor eşyalar bizim iki kere spor aykkabımız yer değiştirdi de tecrübeyle sabit yani...:)

Yer değiştiriyor demek

Teşekkür ederim canım ilaçları koymuycaz vazgeçtik merhem ve kremleri almıyolarmış onları koyucam sadece kilit alıcaz haftasonu herkes öyle söylüyor yer değiştirmeden dolayı kontrol yardımın için teşekkürler canım Allahım senide askerine kavuştursun biran önce dua edin bizim içinde ben herkes için ediyorum hayırlısıyla yapıp gelsinler :109:

selam kızlar gerginlik iyice artmıs

Aaa doğruya tıpkı öss gibi inş. Çok beklemeyiz :)

canım valla biz4saat sonra öğrendik.ramazandı zaten gece 12de acıklandı ama biz sahur vakti ancak öğrendik.inş sizde öyle olmaz.

O gece uyku haram desenize bize zaten günlerdir hep uyanıyorum uyuyamıyorum

kendini daha gitmeden yıpratma canım

Son düzenleme:

Keşke başarabilsem canım biraz sakin olabilmeyi üzülmemeyi vücudum artık yönetiyor beni

haklısın da senin gerginliğin ona da yansır zaten bu dönemlerde daha gerginler onlarda

Yok yansıtmıyorum ona canım hazırlıklarla uğraşıyoruz öyle geçiştiriyorum yanındaykende belli etmiyorum ama o beni benden iyi tanır biliyor sorun yaptığımı vücudumun döktüğünden anladı gerek kalmadı cümlelere

amin canım dualarım sizinle ve tüm askerlerimizle ve askerimle , bzim dönemlerle şu an son 40 ları sayıyoruz, allahım sizede nasip etsin bu günleri tez zamanda geçmez diye diye geçirdik şu günleri allah sağlık versinde beklenir canım stres yapmayın, hem hep kötü değil bu askerlik inanaın askerleriniz çok değişecek daha çok üzerinize düşecekler her şeyin kıymetini daha iyi anlıcagınız bi dönem yaşayınca daha iyi anlıcaksınız. Allahım hepiMİze güzel güzel kavuşmalar nasip etsin.

kızlar merhaba bilgilenmek için google da arama yaparken buldum forumu ve konuyu çok sevindim gerçekten benimle aynı duyguları yaşayan hemcinslerimi bulmak iyi oldu. bir merhaba diyim dedim son günlerimiz artık şafak saymaya. beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum bu süreci diğer asker eşlerine göre daha kısa yaşamaya aday olsakta 6 ay ayrılık çok dokunuyo insana bu süreçte birbirini anlayan insanlar olarak birbirimizi destek vermek önemli.

Aramıza hoşgeldin canım. bizim için çok zor günler bunlar. ben hiç iyi değilim.

sağol canım aynen öyle çok zor bilinmezle dolu. pazar gecesi en azından yerlerini öğreneceğiz umarım yakı yerler çıkar herkese rahat rahat gider görürüz hayırlısı olur inşallah yinede herkes için

Teşekkür ederim canım Amin inşallah Allahım kısa zamanda herkesi askerine kavuştursun zaman çabucak geçiversin herşeyin hayırlısı canım sizlerin desteğiyle atlatıcaz eminim kışın zormudur askerlik onuda düşünüyorum soğukta herşey kafamda kuruyorum bozuyorum çok farklıymış canım ya içinde olunca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…