349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar.
Kalan 5 gününüzün tadını doya doya çıkarınn peşinden ayrılmayınn her fırsatta mutlaka görün :)
Bu dönemde benim sevgilim çok snirli olmuştu bende daha duruma alışamadığım için anlayış gösteremiyodum oyüzden çok tartışmıştık :/

Günaydın canım:109:
Peşindeyim valla bırakmıyorum hafta sonundan gidene kadar beraberiz inşallah aileden izin kopardıkça kaçıyorum yanına
Şuan bi sinir yok erkek arkadaşımda gergin ama farkediyorum banada belli etmiyor bende çok üzüldüğümü belli etmiyorum ne kadar başarabiliyorsak

Günaydın kızlar
3 gün sonra nerede askerlik yapacakları belli olacak inşallah hayırlı yerlerde olur hepsi

Uğur çok rahat sanki tatile gidiyo hiç kasmıyo kendini vatan borcu bugün gitmesem yarın gidicem diyo. ben onun kadar sakin olamadığım için benimle uğraşıp duruyo :)

Günaydın kızlar
3 gün sonra nerede askerlik yapacakları belli olacak inşallah hayırlı yerlerde olur hepsi

Günaydın canım çok yaklaştık evet iyice korku stres sarmış durumda o kadar üzülüyorumki farkettim bütün vücudum kaşıntıdan dökmüş durumda alerjikte bendeki problem üzülünce stres yapınca kaşınıp kabarıyorum İnşallah Allahım herkesin hayırlı yerlere düşmesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…