349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bir cok seyi içeriye almıyorlar bosuna almıs olacaksınız.zaten onlara içerde hersey veriliyor tırnak makasından,iğne ipliğe kadar.ekstra bişey almana cok fazla gerek yok bence.sadece yük olacak.zaten daha ne renk olacağıda belli değil alma yani.hiçbirsekilde ilaç koyma bildiğin ağrı kesici dahi olsa yasak.öyle birşey olursa zaten revire yolluyorlar. kart konusunda ise fazla kart al kartlar 4lük ve 10 TLlik oluyor.karısık olarak al ama daha cok 10luk alırsan daha iyi.içeride özellikle ilk zamanlar herkes kart bulmakta zorlanabilir.hımmm ayrıca asker saati diye saat var casio marka plastik kordonlu 10TL falan ondan da alabilirsin .malum içerde cookkk bakacak saate

Saat aldık canım bir tane uygun fiyata 50 civarı birşeydi ilaçları koymuycam öğrendiğim iyi oldu kremleri alırlar ama dimi :26: Kart alıcaz canım fazla olsun doğru diyorsun fazladan alırız onları

Saat aldık canım bir tane uygun fiyata 50 civarı birşeydi ilaçları koymuycam öğrendiğim iyi oldu kremleri alırlar ama dimi :26: Kart alıcaz canım fazla olsun doğru diyorsun fazladan alırız onları

kremleride almazlar sanırım canım biz giderken koymamıstık.zaten onların verdiği esyaların içinde ayak spreyide var.ama şansını denemek istersen koy bir tane.

suan benim sevdiceğimin dolabı 2kişi kullanıyoruz dedi.birde benimki titizdir ama Allahtan diğer cocukta titizmişte sorun olmuyor diyor

Çok kötü canım ya Allahım sabır versin herkese şansına yine titiz biri denk gelmiş benim erkek arkadaşımda çok titiz içine sinmez hiçbirşey o yüzden aldık herşeyide işte inşallah boşa çıkmaz

insallah canım.hele bi gitsinde.bu arada sevdiceğin mesleği ne.o bile etkiliyormus gideceği yeri.

insallah canım.hele bi gitsinde.bu arada sevdiceğin mesleği ne.o bile etkiliyormus gideceği yeri.

Maliye bölümü okudu canım şuanda genel muhasebeci.istanbulda kütükte babası rizeden buraya aldırmış ofki ne off sizin tecrübleriniz var bu konuda duydunuz herkesten sizce neresi çıkabilir

Maliye bölümü okudu canım şuanda genel muhasebeci.istanbulda kütükte babası rizeden buraya aldırmış ofki ne off sizin tecrübleriniz var bu konuda duydunuz herkesten sizce neresi çıkabilir

belli olmaz canım benim sevdiceğimin edirnede kütük.acemilik kütahya ustabirlik istanbul cıktı.Ama benimki havacı olduğu için.bu arada 2arkadasımın sevdiceklerinin kütükleri istanbul biri bilecik biri manisa cıktı.kütük batıda diye doğuya veriyorlar diye düşünme bence.Gerci neresi olursa olsun sonucta ASKER olacak.

Canım çok teşekkür ederim çok şanslıymışsınız istanbulda olması ne güzel enazından evet asker oluyorlar ama daha yakınlarda olması görmemiz açısından birde batı biraz daha güvenli geliyor bana herşeyin hayırlısı önceden çok dert ediyordum bu durumu ama artık Allahımdan hayırlısını istiyorum inşallah bütün askerlerimiz sağ salim yapıp bizlere dönerler Amin

amin canım.iyi düşün iyi seyler olsun.benimkinin annesi en basından istanbul olacak dedi kadın istanbul oldu içine mi doğdu ne :).umarım gönlünüze göre biryer cıkar sizinde.

amin canım.iyi düşün iyi seyler olsun.benimkinin annesi en basından istanbul olacak dedi kadın istanbul oldu içine mi doğdu ne :).umarım gönlünüze göre biryer cıkar sizinde.

Amin canım inşallah iyi düşünüyoruz bizde inşallah herkesin gönlündeki yer olur bizede yakınlarda diyor herkes Allahım söyletiyordur inşallah annelerin kalbine göre veriyor Allahım buna inanırım ben ne güzel :109:

Onlar nerde daha az yorulacaksa nerde mutlu olacaklarsa orası olsun Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

Amin canım inşallah tek temennim bu bir yandan zaman geçmesin hızlı bukadar gitmesinler istiyor insan bir yandanda artık açıklansın şu sonuçlar belli olsun yerlerde belki biraz olsun içimiz rahatlar diyor kalıyor insan böyle

Off :/ ya ben bide onu al bunu al birsürü şey yazdım istersen sir ağda bandı da alayım diye dalga geçti benle yani şimdi içeri sokamıcak mı bu aldıklarını? ne zararı var anlamadım.

Benim nişanlıma hiçbişry vermediler valla her ihtimale karşı götürsün ortada kalır sonra.... valla sokuyorlar yaa krem duş jeli falan hepsini

Dolaplar kilitsiz oluyormuş canım onu biliyorumda biz kiliti botlar için bide çantası için düşünmüştük bakalım :18:

Kızlar botların çalınma ihtiamli çok yüksek oluyor daha doğrusu adam numarası uymayan olunca değişitirip sana uymayan numarayı bırakıyor o yüzden bizde dükkan dülkkan asma kilit aramıştık sabah 8 inde pazar günü küçük bulabilmek için

Seher canım Uğur a tek çöp vermediler.... 40 kişi kaldılar öyle ortada kimse bişey getirmemiş verecekler diye

Canım bizde böyle yorumlar duyduğumuz için aldık herşeyi kullanabileceği krem alıyorlar diye biliyorum diğerleri kullanılacaklar havlusudur şampuanıdır vermezler yada kötü verirler diye aldık asma kilitte herkes alın demişti alıcaz hepsini artık almazlarsa içeri yada çalan olursa canımız saolsun napalım denemiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…