şükürler olsun sevgilim yarın çarşıya çıkıyor, 50 gündür görmedim yüzünü 50 ! :)
şükürler olsun sevgilim yarın çarşıya çıkıyor, 50 gündür görmedim yüzünü 50 ! :)
kendini bırakma arkadaşım bir hava al arkadaşlarını falan arasan.arada bir hepimiz bunalıyoruz yine de ayakta durmaya devam edicez çünkü askerlerimizin bize ihtiyacı var.
sen ne yaptın canım görüşebildin mı...
görüşebildim canım ben bir de 50 gündür ilk defa görüyorum, o gittikten sonra bir iki değişiklik yapmıştım kendime o da beni ilk defa görünce şaşırdı ne kadar güzel olmuşsun yaa diyip diyip durdu sürekli. saat 11den 4e kadar falan konuşabildik mesajlaşabildik ama şimdi yüzünü gözünü görünce çok sıkıntı oldu benim için oturup ağlicam utanmasam.
Selam kızlar giremedim gezenti oldum bu aralar geziyom vakit kalmıyo nete girmeye. İyisiniz hepiniz oh internetten falan görüşmüssünüz ne güzel. Ben telefonla sık konusuyorum ama kesmemeye basladı artık telefonda.
Özlemimiz gün be gün artıyo ama ilk günlerdeki gibi boğulcakmısım gibi hissetmiyorum artık günlerin gectiğinin daha farkına varmaya basladım bununda biticeni daha yeni algılıyorum sanırım oyuzden rahatladım biraz daha..
100 den asagisini da gorebilseydik :))) sonra 50 sonra 20 sonra 10 ahhhh ahhhh :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?