annemlerdeydım bıkacgundur ordada net yoktu..yenı geldım kaynanamlara..aşkımlada aram ıyı..o gunden sonra aradım orayı bıraz moralı bozuk konustu bende herseyı unutmuş gıbı oldum ona destek verdım sonra keyfi yerıne geldı..bende annemgılde boool boll kafa dınledım gezdım tozdum ordakı saatlerın nasıl gectıgını bılemedım...ne yapalım artııık.kafayı topladım sımdı burdayım annem bıdaha orda bu kadar uzun sure kalma baktın kotu oluyon hemen gel buraya dedı..bende oyle yapacam artık
..sizler nasılsınız kıslaaaarrrr...
banada oyle gelıyor ama gececekkkk ve eylul gelecek....hamıle olsam heralde cocugumun adını eylul koyardım kıslarrrr
Bencede iyi fikirmiş:) Ama ben diilim. Bazen düşünüyorum yapsamıydıkki oyalanırdım onla die:))
Canım bana zaman geciyo bakıyorum haftalar cabuk geciyor ama eylülü düsününce yaa ne zaman gelicek diyorum eylül hiç gelmiycekmiş gibi oluyor. Koskocaman bir yaz tatili biticek tekrar okullar baslıycak aman allahım diyorum daha cokkkkkk var. Oyuzden düsünmemeye calısıyorum sadece gecen zamana bakıyorum kalan zamanı düsünmeden.
banada oyle gelıyor ama gececekkkk ve eylul gelecek....hamıle olsam heralde cocugumun adını eylul koyardım kıslarrrr
çok sıkıldım iki günde bir aranmaktan, 3 dakikadan az konuşmaktan, iki güzel laf duymamaktan... nasıl söylerim bu düşüncelerimi sevgilime bilmiyorum bile...
biz grevdeydik okulda 5 kişi varmış sadece. sendikalı olmayanlar sevk alarak destek verdiler ya da savunma dilekçeleri onlara göre de hazırlandı.ses duyurmak için çok iyi bir fırsattı çok güzel geçti adıyamanda
aradı beyim, 45 dakika, oh dedim ayakta dur konuş şimdi orada, haftasonu da çarşıya çıkıcakmış galiba, bilet baktırdı bana bir de dönüşü için, erken gelmeliyim oraya ben erken erken erken diye diye..
Bu gün okulda grev var kızlar ama ben ve bikac arkadas okula geldik sendikamız yok oyuzden katılmaya cesret edemedik müdürümüz onun gibi düsünmüyoruz die bize acayip sinirli davranıyor niye geldik die yapmadıgını bırakmıyor resmen ama kendide burda zaten askerimi düsünürken burda tavır görmek cok canımı sıktı böyle bişi beklemezdim hiç. Benim sendikam yok ayrıca daha 3 yıllık ögretmenim cesaret edemedim bende destek vermek isterdim ama kaybedebilecegim klar olmasından korktum yani hiç bunlar olmasa bile hükümet yanlısı da olabilirdim sonucta artık farklı düsüncelere hiç tahammülleri yok insanların eziyorlar direkt kendi gibi düsünmeyenleri cok canımmm sıkıldıııı yaa
biz grevdeydik okulda 5 kişi varmış sadece. sendikalı olmayanlar sevk alarak destek verdiler ya da savunma dilekçeleri onlara göre de hazırlandı.ses duyurmak için çok iyi bir fırsattı çok güzel geçti adıyamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?