inanamıyorum yaa kavga ettik çok sinirlendirdi beni yaaaa

böylece dünkü rüyam çıkmış oldu.
kızlar anlatayım da bana bişey söyleyin napayım şimdi ben yaa. salı günü tatil olduğu için yaşadığım şehre yakın bir şehir var arkadaşımla gezmek için oraya gidelim diye plan yaptık arabamla gidecektik. Daha önceden de sevgilimle gitmiştim oraya arabayı güzel kullandığımı da biliyor. Bugün aradı söyledim salı günü biz şuraya gitcez diye sinirlendi ne işiniz var orada ben de haftasonu yemin töreninden sonra ankarada gezerim bara eğlenmeye giderim arkadaşlarımla dedi. Ben de git tamam dedim. Sonra hayır gidemezsin dedi ben de niye dedim iki kız arabayla yolda başınıza bir iş gelse napacaksınız dedi ben seni düşündüğüm için söylüyorum dedi. Ben de aşkım tatil günü gezmek hakkım değil mi dedim niye böyle yapıyosun dedim. O zaman otobüsle gidin dedi arabayla gitmeyin aklım sen de kalacak dedi. Otobüslerde niye uğraşayımki ben yaa otobüs otogarda bırakacak merkeze yürüyerek mi gideyim dedim. Sanki hep arabayla mı geziyosun dedi sinir etti beni yaaa. Geçende de okuldaki arkadaşlar trekking planlıyorlar ben de gideceğim dedim bir sürü laf da ona saydı, sonra hemen ben seni düşünüyorum sen yürüyemezsin yorulursun gitme dedi. Hep böyle yapıyo yaa benim aklım sende kalıyo, ben seni düşündüğüm için söylüyorum ben şöyle ben böylee. Yeter ama yaa onun aklı ben de kalacak diye ben istediğim hiçbişeyi yapamayacakmıyım. O da askerden önce arkadaşlarıyla haftasonları hep şehir dışındaydı gece eve gidiyodu ben sana öyle mi yaptım dedim sen bana gitme deseydin gitmezdim dedi. Görür o şu yemin töreni bi bitsin haftasonu arkadaşları da ankarada olcak hiçbiyere göndermiycem ben de onu. Allahım çıldırcam sinirden yaa böyle düşünmek mi olurmuş