Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu aralar müstakbel kayınvaldeme nasıl kıl oluyorum anlatamam :) oğlunu görmelere gidecek illa ki cümbür cemaat toparlanıp gidicekler ben avcumu yalicam hüfffffff sinir kadın, oğlan anası noolcak! hıh
takip çizelgesi evlenme günü için sayıyor ama tatlım :))) wedding day kısmını düzeltseydin ...
canım malum bunun asker için olanı yok. bende bunu uydurdum..orayı silmek falanda aklıma glmedi.. ama olsun boylede anlamlı olmamıs mı...o geldığı zaman yenıden evlenmış gibi olcam..şimdi bekarlık...
kızlarr bişey soracam benım esımde bılıyosunuz narlıderede 2gundur dıyorkı yemın törenı 4mayısta 5mayıstadaa usta bırlıgıne kandıraya teslım olacaklarmıs yol izni falan yokmus gelmenıze gerek yok kandıraya gelırsınız hafta sonu dıyosızınkıler ne dıyo gıdecekmısınız gidimmı gitmimmi arasında kararsız kaldım
böyle diyince oluyorr :))))
5inde kandıraya gidersin o zaman?
e o zaman gitmene gerek yok yollarda helak olma boşuna, ama istersen de git tabi ben gidemiyorum ya kimse gitmesinheuahe
4unde yemıntörenınden sonra ankaraya gelecek tatlım ankaradan kandıraya bız bırakacaz
ay canım be hiiiç istemiyom gitmeyi..o yollar falan bıde cocukla coook zor olacak.. tek ben olsam neyse... ama eşim işte...bakalım ne olacak
bugun askımın usta bırlıgı yerı acıklanacaktı aksam arar haber veriririm dedı ama kulagımız telde aramadı askım vakıtmı bulamadı ne ya....offffff..hadı bi öğrenelimde bununda kaygısı gitsinnn....
içinizi karartmayım kızlar ama ......geçmiyoooorrr gunler yaaaaaa geçmiyoooooorrrrrr.....
343.donem asker yareniyim bende. Bizim sfagimiz 19 ama sizi cok iyi anliyorumRabbim yar ve yardimcini olsun ozellikle de evli hatunlarin :) ilk zamanlarimi hatirladim da aaahhhh hastanelik olmustum uzuntuden
ilk baslarda zaman gecmiyo gibi geliyo ama 100'den sonra o kadar hizli dusecek ki sonra ardiniza baktiginizda gecmisi farkedeceksiniz
zaman hepimiz icin su gibi akip gecsin. Zira son 20 gun bir kahir gibi geciyor
![]()
aynen öyle ya. 343. dönemdenim bende. geçmiyo şu günler. halbu ki 81den buralara ne kadar hızlı düşmüştüm :) sizin yemin törenleriniz bizim kavuşma tarihlerimiz kızlar :))
inş çabucak gelir geçer sizin beklemeleriniz de