hangi ktm'de toplancaklarmış canım ?
Elazığ ktm'de canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi ktm'de toplancaklarmış canım ?
Elazığ ktm'de canım
aa bak iyimiş. orasını iyi diyordu benimki..
diyarbakırdı onun giderken.. berbatmış.yerde montunun üstünde uyumuştıu çok pismiş.
dönerkende mardin ktm'yle gelcekmiş :26:
Bizim pek fikrimiz yok ktmler hakkında kötü yerler olduklarını biliyoruz arayınca söylerim daha iyiymiş orası die. Bir de dönünce orda beklemiycek değil mi oraya varında diyarbakıra yani direkt cıkabilir dimi?
konvoy ne zamansa ona göre giderler canım. seninkinin yol izni 1 günmüş. 3 gün yol izni olanları beklerler. muhtemelen 1-2 gece kalır .
benimki 1 gece kalmıştı, dönüşte de 15i çıkış tarihi, 14ü sabah mardine götürcekler. 1 gece orda kalacak
Hmm dönüştede kalmak zorunda yani neyse bitsinde katlanıcaklar artık napalım. Bizimki cok kalıcakmış orda neyse sağ salim dönsünde gerisi önemli diil.
aynen öyle :) bi de geldiği günü düşün. otobüsten&uçaktan iniyoooo ... ayy ayyyyy içimde kelebekler uçusuyo![]()
ben yemin törenine gidemiyorum, gerçi çok delirsem atlar uçağa giderdim cumartesi oradayken görürdüm birkaç saat de olsa ama şu an yavaş yavaş alışıyorum onu görmemeye ve görürsem çok daha kötü olacağımı düşünüyorum. bu aralar 2 günde bir arayabiliyor ama yarın akşamüstü bırakacaklarmış artık sanırım dinlensinler diye, zaten cuma akşamüstü de çıkınca açacak telefonunu. çok özledim kelimeler yetmez yanımda olsa da tüm öküzlüğüyle hiç bişi yapmasak da olur o derece :)