alarmli kol saati yoksa alabilirsin :))
Meraba kızlar. benimkide sabah aradı sesini duyunca çok mutlu oldum. dün konuşamamıştık hiç. yatarken huzursuz yatmıştım.
Bide kızlar bişi danışıcaktım size. Bişi çıkmazsa inşallah Yemin törenine gidicem. Onun için bi hediye almak istiyorum ama sizce en iyi hediye ne olabilir ki? Var mı bi fikriniz ?
343. dönem eşleri daha tecrübelidir bu konuda. En çok neler sevindirdi askerlerinizi :)
Ben de aşkımın doğum gününü gitmeden önce kutladım hediye konusunda çok kararsız kaldım, kıyafet alsam giyemeyecek diye düşündüm, parfümüm bitti demişti ben de parfüm aldım ama götüremedi askere çalınır dedi herkes kullanır filan dedi. Aslında traş seti almayı düşündüm ama sonra cesaret edemedim hangisi iyidir nasıldır bilemedim, senin sorabileceğin birileri varsa traş takımı alabilirsin hergün seni anımsar traş olurken :) veya çakmak da olabilir sigara kullanıyorsa üzerine resim bastırabileceğin zippo çakmaklar varmış
sağol canım yavaş yavaş fikirler oluşmaya başladı kafamda. acaba acemilikte kargo göndersek eline ulaşır mı ki?
Maddi değerinin dışında manevi bişilerde olsun istiyorum. bi araştırıyım bakalım eğer kargo gönderiliyosa habersiz göndermek istiyorum. hiç beklemediği için çok mutlu olur diye düşündüm. inşallah öyle bi imkan vardır.
şafak bugünü saymazsak 152
kısa hedefler olsun diye yemin törenine şafak: 19
dün haricinde sesini duyamadım ama olsun çok ağlayan sızlanan bir kız değilim zaten. ne kadar çok özlesem de gitmek ve orada kalmak zorunda olduğunu biliyorum ve kendimi paralasam onu kendimden daha çok inciteceğimi de. dolayısıyla en az hasarla nasıl kurtarıyorsa öyle kurtarsın askerlikten allah onu..
Yemin töreninin şafağından sonra hedef yıldönümü şafağı!
benimde sevgilim 345.dönem ankarada bir tek dün aradı ondada bir dakika bile konuşmadık sesi kötüydü ama ya şimdi çok merak ediyorumda arayamıyorlarmış çok sıra oluyormuş.amele yanığı olmuş ve ayakları şişmiş ayy yazık ya aşkıma ya
komutanları %90 sınır bölgelerine gideceksiniz, genelde doğu olur demiş. Nasıl peki canım rahat mı yeri nerde kalıyo ordu evinde mi?
sağol canım yavaş yavaş fikirler oluşmaya başladı kafamda. acaba acemilikte kargo göndersek eline ulaşır mı ki?
Maddi değerinin dışında manevi bişilerde olsun istiyorum. bi araştırıyım bakalım eğer kargo gönderiliyosa habersiz göndermek istiyorum. hiç beklemediği için çok mutlu olur diye düşündüm. inşallah öyle bi imkan vardır.
heyy kızlar hasrete alıştınız heralde artık yazmıyosunuz ne oldu ya ????
ben burdayım canım alışmak mümkün mü hiç :) napıyorsun
müzik dinleyip aşkımı düşünüyorum.zaten her sn aklımda yasen nasılsın ne yapıosun?aradı mı senin ki nasılmış?
kitap tasarlıyorum canım yarın son gün sıkıştımyok ya aramadı çok özledim sesini akşam çoğunlukla arıyor benimki,telefonlarını takip ediyorlarmış çok arayamıyor herhalde akşam arar inşallah :) senin askerin aradı mı
evet çok şükür iki kez aradı bugün ama daha arayamıcak bugün çünkü kontörü bitmişhadi sana kolay gelsin tatlım.bugünlerde geçicek inşallah.en kısa zamanda kavuşuruz inşallah sevdiklerimize
ne güzel seninki hep arıyor maşallah diyeyim :) inşallah canım diğer yarım olmadan çok zordahada kıymetini anladım saçma sapan şeylerden hep kavga ederdik şimdi o kavgaları bile özledim ama gelince kavga bile etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?