Selam kızlar bu gün çok yoğun geçti ancak girdim foruma. Çok mutluyum bugün baya konuşma fırsatımız oldu bi aradığında 10 dk konuştuk ve sesi çok iyi geliyordu. Hem benden sonra annemleride aramış onlarında hatrını sormuş ailecek mutlu olduk yani:) Bir de bizim yemin töreni 27 nisan bu aksam hemen ucak biletlerini aldım heyecanla. Cuma günü yeminden sonra 2 gece evci cıkabilicekmiş pazar dönücekmiş birliğe bizde orda kalıcaz 2 gün:) Forumuda okuyamadıklarımı okudum şimdi aramış bugün herkes sizin adınızada cok mutlu oldummm
çok sevindim canın konuştuğuna,bizim yemin töreni 11 mayısmış bende konuştum genel olarak sesi iyiydi ama yemekler kötü ve birde sıra beklemek çok kötüymüş(
Hatayda canım seninki nerdeydi?
benimki Kütahya da sen nerede yaşıyorsun
Havacımı nereye gidicek kütahyadan? Ben bursadayım cnm sen?
Dağıtımda belli şehirler var ankara istnbul izmir diyarbakır batman eskişehir malatya kayseri adana daha belli değil inş. eskişehir ankara yada istanbul olur hayırlısı olsun en önemlisi o da:S
Evet canım en önemlisi hayırlısı olsun zaman çabuk geçsin yine BİZ olsun...
evet canım tankçıydı aslında biz doğu beklemiyorduk hiç hatta orda 30 küsür yedek subay vardı yarısı kıbrısa gitti doğu olarakta hakkari beklemiyorduk çünkü sonradan açılmış ben söylediğinde donup kalmıştım nasıl ya diye çok şükür geçiyor ama canım belki doğu çıkmaz sen içini ferah tut dağıtımdan önce 15 gün izinleri oluyor
eşim dün aksam aradı.senı sabah ararım tekrar dedı ama hala aramadı.annemlerin evine geldim.eşimin aramasını 4 gözle bekliorum
eşim dün aksam aradı.senı sabah ararım tekrar dedı ama hala aramadı.annemlerin evine geldim.eşimin aramasını 4 gözle bekliorum
benim eşimde aramadı dün sabah 8 15te aramıştı. Bugün hala aramadı bekliyorum bende pazar pazar napıyolarki acep?
benim eşimde aramadı dün sabah 8 15te aramıştı. Bugün hala aramadı bekliyorum bende pazar pazar napıyolarki acep?
Meraba kızlar. benimkide sabah aradı sesini duyunca çok mutlu oldum. dün konuşamamıştık hiç. yatarken huzursuz yatmıştım.
Bide kızlar bişi danışıcaktım size. Bişi çıkmazsa inşallah Yemin törenine gidicem. Onun için bi hediye almak istiyorum ama sizce en iyi hediye ne olabilir ki? Var mı bi fikriniz ?
343. dönem eşleri daha tecrübelidir bu konuda. En çok neler sevindirdi askerlerinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?