maşallah maşallah arıyo ya çok şükür :) :) aynen ya o kadar sacma şeyler için birbirimizi üzüyoduk ki offf aklıma geldikce kötü oluyorum cok üzdüğüm zamanlar oldu çünkü onu :26:
aynen bende çok işkence yapmıştım yazık bitaneme neler çekti benden
bu ders oldu bize işteonu kırmadan önce 1000 kez daha düşüncem artık.canımın içi ya...
probissçim yok bugn hiççççç aramadı ya çok canım sıkıldı ağlıyasım var evde oturuyorum dışarı cıkasım yok evime gidicektim bugn eşya fln almak için gidemiyorum cesaretim yokHalbuki aradığı zaman cok daha iyi oluyorum havam deişiyo
evet canım kıymetlilerimizi boş yere üzmeyiz ama hakettiklerinde üzeriz kaşınmasınlar dimikızlar ben çıkıyorum babamlarla yola çıkıcaz inşallah eve vardığımızda arar bitanem babamların yanında rahat konuşamam çünkü görüşürüzzz
tatlım benim eşim saat 13;06 da bi aradı çok kısa konuştuk bi dakika bile diil. sonra 16;45 de tekrar konuştuk baya uzun konuştuk 6 dakika falan.kontörü az kaldığı için kapattık.ama daha arayamıcanı söyledi. seninki ile benim ki aynı yerde neden senin ki arayamıo acaba bölük farklı olunca bina yerleri falan mı değişiyo ona göre de sıra falan değişiyodur ne bilim ki :26: üzülme tatlım eşim dedi ki çok yoğunuz 5 ten sonra daha rahat oluyo dedi.arar senin ki büyük bir ihtimal.
Ne biliim canım ya aramadı bugn hiç halbuki dün baya konuşmuştuk neden öyle oldu anlamadımevet bölükleri farklı ama bi sorucam ararsa bakalım neden arıyamamıs. bütün psikolojim bozuldu sesini duymayınca öğrendin dimi 27 nisanmış yemin törenleri gidicek misin?
Evet cnm aldım. Bizde kalabalık gidiyoruz kavınvalidem kayınpederim benim kardesim onun kardesi:) Cümbür cemaat yani orda kalıcaz iki gece kısmetse biraz hasre gideririz.
kimler gelir bilmiyorum sanırım annesi babası ben olurumevet bizde kalıcaz orda kısmetse.iki gün evci cıkıcak aşkım iple çekiyorum o günü valla :)
bende bide arasaaaaaolmazsa seninki anons yaptırsın hemen karını ara die:)
nasıl geçiyor bakalım bekleme süreciniz kızlarr?
hahaha olur neden olmasın :) hala aramadı mı ki?
ben biraz gün içinde alıştım yokluğuna ama gece olunca çok mutsuz oluyorum yaaaa
yaa uff içim sıkılıyooooo aramadı yaa yapmazdıki bööle
geceleri öyle olur nedensee hepp...
özlem artar.
ama iyi olucaksınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?