veee askımm aradııı canmm aradıı :))banyoyaa falan gırdım anca fırsat bulabıldım dıyo ben ıyıyımm tatıl yapıyorum bı taraf orman bıtaraf denz kampa gelelım bız buraya dıyosesıı cokk ıyıyydı genee 4maysda dıyo yemın törenı rahatımm ben asılar falan tamam dıyoo cokk özledmm askmııı mıdem agrıyo resmen aglamakdan gözlerm tuaf oldu :S nasl atlatcam ben bu durumu ya
gozun aydin canimm benim..allahim arkasini getirsin :)))
kızlar aşkım aradısaat 8de 5 dk konuşabildik askerliğim düşündüğümden rahat geçiyor dedi komutanları falan çok iyimiş ama su yokmuş çeşmeden içiyormuş canım yemekler yataklar falan çok iyimiş ama genede özlem var diyor sesi biraz moralsiz geldi ama ortam falan güzelmiş. ulaşabileceğim numara var mı dedim yokmuş koğuş uzak kalıyormuş telefonlara. 4 mayısta yemin törenleri varmış ama şehir dışına izin yok gitmeden önce istanbula gelebilirim demişti umutlanmıştım artık eylülde görüşebilcez napalım :18: he bir de komutanlar konuşmaları takip ediyormuş eğitimleri varmış pazartesi daha ağır olacak dedi iyimiş ya çok sevindim
cnmm narlıderelılerr olarak sıkıntılar hepp aynı esımdee cokrahatımm sıkıntı yok tatıll yapıyorum dedı :)))tabı bana moral ıcın abartdıı 4mayssyemıntörenı dedıı telefon olayı yokmuss ama olsn onlar ıyı olsunda arıyolarda ıcım rahatladıyaa sesııı superdıı :))
Yemin töreninden sonra 2 gün izin alabiliyorlar canlar. Orda bi otelde rezervasyon yaptırırsınız. Ailesinden biri de izin kağıdını imzalıyor. 2 gün izinli oluyorlar.
canım benimki ankara etimesgutta:) dimi ya seslerini duyunca morallerimiz yükseliyor çok seviniyoruzsabah nasıldım şimdi nasıl yokluklarını aratmasın allah son ayrılıklarımız olur inşallahhhhh:119:
padonn cnmyaa oda narlıderede sandım bende ankaradaymm etımesguta 15dk uzaklıktaym tatlımm
gelll mısafırım oll cnmm vallaa ıstedıgın zaman yardımcı oluruzz tatlım :)
iyi geceler kızlarr Allah kavuştursun inşallah sağsalim kavuşun askerlerinize
benim askerimde 341. dönem yedek subay gitti askere 3 ay acemiliğini ankara etimesgutta yaptı sonra kurayla hakkari şemdinliye gitti tam 5 ay oldu çok özledim:2:
var mı askeri ankara etimesgutta olan?
ya kızlar benim eşim durmadan yemekler çok kötü,kahvaltıda birşey yok aç kalıyorum,tabldotlar köpüklü ve kirli oluyo çünkü askerler yıkıyo falan diye durmadan yakınıo.sizinkilerde böyle şeyler söylüyo mu yaben bu duruma çok üzülüyorum ama ya.
benimki ankara etimesgutta canım, o da %90 doğu çıkacak kendini hazırla dedi bugün çok üzüldüm yaa. Seninki de tankçımıydı. acemilikten sonra dağıtıma gitmeden izinleri oluyormuş galiba doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?