merhabaa dunn gözyasları ıcınde eşini ugurlayanlardanım bende izmir narlıdereye piyade er olarak gitti teslım olduktan sonra aramadı sanırım uyumustur yarını beklıycem 4yıldır ilkdefa ayrı gecırdık dun yoldaydı konusduk sureklı telını getırdı yanında orda bı tanıdıga bıraktı sımdı öylen 13den berı ses yok:Saklım onda canımn dıger yarısı onla özledm herseyden cok özledm :S sureklı bıaglama kokusunu özledm :S sarılıp uyumak ıstıyorm sadece
usta birliği neresi canım ?
kocaeli cnmyaa ama tamm neresıydı ınan hatrlamıyorum suan
pff biraz önce ayrıldım sevgilimden... Acemiliği Narlıdere'ye ustalığı Siverek Şanlıurfa'ya düştü.
Biraz daha yakın olsa gidip görebilme imkanım olacaktı ancak şimdi 5,5 ay göremeyeceğim. Ailesi ile tanışmadığımdan da yemin törenine gidemeyeceğim. Umarım ilişkimizin 10 ayı nasıl çabuk geçtiyse şu kalan 5 ay da bir o kadar çabuk geçer...
Ay ben burdayım. İçin rahat olsun tatlım ya kazasız belasız bi şehir :) Özlemek var bir tek aslında ne kadar şanslısın bir bilsen...
Şırnakta benim askerim. Ödümün kopmasından özlemeye fırsat bulamadım resmen aylardır. İçini ferah tut ya, canının sağlığı yerinde olsun ne güzel yere düşmüş bak
cnmm cokk saol bin sukur yerı iyi tektesellım bu özlemm dısında sorun olmaz gıbı gelıyo bı sesını duysam bı arasa rahatlıycam bugun arayamadı yarın beklıyorum ılk ayrı kalısımız onun seyı var ustumde
bizimde öyleydi.ilk günler cok kötüdür ama geçer.simdi onların yerleşme telaşı vardır.bi ton iş. ilk günden araması zordur.sıkma sen canını.yarın arar inş :)
inşallah cnmm beklıycem acdm telefonun son sesını:)senınn esının nekadar gunu kaldı kısa dönemdı sanırım oda
kocaeli cnmyaa ama tamm neresıydı ınan hatrlamıyorum suan
Narlıderede aramanın biraz daha zor olduğunu duymuştum. Klabalık ve ankesörlü telefon az diye. İnşallah en yakın zamanda arar ve için rahatlar canım:)
bu arada, benim sevgilim beni arayamadı maalesef, umarım iyidir. çok kalabalık var sanıyorum narlıderede, 5 gibi teslim olmuştu o sebeple işlemleri geç bitti diye düşünüyorum. umarım bugün arar, bir sesini duysaydım iyiydi..
piiv, benim ki saat 5ê çeyrek kala ancak içerideydi uyumamış bile olabilir o zaman desene... :/
valla, ne olur ne olmaz diye telefonlarımı yanımdan ayırmıyorum.. ne zamanlar arıyordu peki saat olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?