slm arkadaslar benim eşim canım aşkım da aradı bugun teslim olduktan sonra.. bi dkk falan anca oda önemli bişey vardı onu sordu sonra hemen kapattı görüşürüz diye....
alismistim normalde saatlerce konusmaya simdi ne kadar az gelio 1 dakikalik konusmalar.gerci o bile cok ama cok mutlu edio
off kızlar yaa aşkım aramış az önce 2 kez banyodaydım duymamışım yaaa
tekrar arasa keşke yaa merak eder o şimdi beni, ooofff ooofff
Tekrar ara aşkım lütfeeeennn
canım bende duşa telefonla girdim ıslanmasın diye bezle sardım bi köşeye koydum sonra çok pişman olurdu yetişemeseydim. inşallah sabah arar gene
off kızlar yaa aşkım aramış az önce 2 kez banyodaydım duymamışım yaaa
tekrar arasa keşke yaa merak eder o şimdi beni, ooofff ooofff
Tekrar ara aşkım lütfeeeennn
Bu saatten sonra aranabilir mi acaba? Ben nasıl uyiycam sesini duymadan
Oleeyyy aradı bitanemm canımın içi. Yemek yiyememiş kilo vercem burda diyo, bi ton angarya iş eziyet cok yoruldum sabahta 5te kalkıcakmısız dedi ama ben cokkkkk mutlu oldum sesini duydumm
Vermez vermez :) Acemilik bitsin rahatlar. 3g konuşuyoruz her akşam benimki göbek yapmış fena :) Hiç üzülme ya... O kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini. 2 3 hafta boyunca kimseyle konuşmamıştım biri bir şey diiyince başlıyodum ağlamaya . Geçti çok şükür, inş hemencicik atlatırsınız zor zamanları.
Aynen biri bişi desin direkt başlıyo göz yaşlarım akmaya. Bu gün okulda müdür beye bile ağladım hüngür hüngür. Benim askerimin göbeği yerinde zaten üstüne koyarsa yandık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?