Herkese merhaba kızlar.. 343 yareni olarak bi bakayım dedim napıyosunuz..
Herkes dağılmış vaziyette tabi

Allah hepinizi kolaylık versin, su gibi geçsin günleriniz, Rabbim kavuştursun, başka da ayrılık göstermesin inşallah.. İlk günler en zor zamanlar tabiki.. Şimdi tek düşünebildiğniz ufacık bi haber almak, iki dakika olsun sesini duymak askerinizin.. Aynılarını yaşadık bizde..

Telefon bekleyenler, aranmamış olanlar kendini üzmemeye çalışsın. İlk gün işlemler falan çok zaman alıyo, benim eşim aramamıştı ilk gün. Sonra da duruma göre işte, her gün 2 dakika kadar bazen 1 dakikayı bile doldurmayan konuşmalar.. Sürekli böyle olmayacak ama emin olun. Acemilik bi bitsin hayırlısıyla. Ustalıkta bi ortama alışma süreci olacak, sonra zaten onlar bi yol bulurlar haberleşmek için..
345 lerde evli olan daha çok heralde.. Bi kayınvaldede kalma muhabbeti var çünkü.. :) Allah her açıdan kolaylık versin. Kendi düzeninden sonra baba evi bile insana çok zor geliyo..

Şafağım an itibariyle 37

Sizde bu günleri, hatta doğan güneşleri göreceksiniz inşallah.. O zamana kadar da bu kadar can yakmayacak ayrılık merak etmeyin. Arada özlem vuracak, sonra gene akışa geçecek herşey.. Ama son zamanlar da çok fena

Sanki hiç geçmeyecek hissi oluşabiliyo bazen.. Özellikle askerlerde.. Her zaman kendinize ve onlara 'geçecek' diyin, çünkü gerçekten geçecek, geçiyo..
Hepinize tekrar Allah kavuştursun diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Şöyle bi sarılayım sizee, moral olsun

Öpüyorum hepinizi..