zaten ıraktan yeni geldi daha kafa izni v erdiler bi ay baya fabrika ayarlarına dönene kadar uğraştım. yok kolun açık yok başın açık yok pantolon giyiyosun yok kuzenlerinle konuşuyosun herşeyi o kadar abartıyorkş anlatamam daha yaşımda büyük sayılmaz kaldıramıyorum bende
beni aramaya gelince vakti olmuyo gitmiş başkasını aramış
yaptığına bak yaa bana gene zehir etti gecemiher akşam aynı şey, yapıyo günlerdir uyumuyorum
ama hala başkasıyla konuşuyo bu aşağılıkaramayımı ben daha napıyım ki
biliyo musunuz bi arada okuluma takmıştı kafayı okuma diye tutturmuştu sırf onun için açık öğretim yazdım bende
Yaa bize cıktı işte.Hic beklemıyorduk şok olduk
Hayırlısı boyleymiş diyoruz.Çogu gitti azı kaldı şükür.
Sen bastan yapmıssın hatayı balım.Onun eline vermişsin dizginleri adam dedigini yaptırmış.Okul olayına cok sinirlendim
aslında alıntıladığım her şeye yorum yazacaktım ama son alıntıladığımdan sonra değişti. seninki ödün vermek falan değil hayatını bir erkeğe teslim etmişsin. ondan sonra sizi dövüp sokağa attıklarında gidecek bi yerim yok diye zırlayıp duruyorsunuz. tecavüzler falan da bundan yaygınlaşıyor, önce oku da elin ekmek tutsun, bırak elin herifi aramıyorsa aramıyor ya sen de onu arama muhtaç mısın?
canım okuyorum ben 3. sınıftayım şuan..işim de var zaten zabıt katibiyim. orda bi problem yok yaniçok şükür o kadar aşkımdan gözüm kör olmadı
Yani sorun şu,ondan vazgecebilir misin?
Bak ben de askerimle limoniyim.
Ama aramazsa aramam,barısmam ayrılırız.
Sen bunu yapabilir misin?
asker psikolojisini anlarım bir yere kadar. o kadar testesteron arasında kafalarının bulanması normal. ama bu kdr müdahil olunmaz insan hayatına, o zaman sen şimdiden gir eve kapat kapını, ört kafanı, otur, sevgilin gelince ayaklarını yıkar sırtını kaşırsın ona boy boy bebeler yaparsın olma mı?
yapıcam artık başka çarem yok ne yapayım kendi bilir benim gibi kızı da zor bulur daha o peşmergeye bile layık değil :)
haklısın şekercim çok haklısın hemde.. ben en iyisi aramayım bunu aramazsa da kendi bilir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?