canım ya gecmısını okudumda sen gercekten cok kotu olmussun ve cok kafana takıyorsun ...yapmak senı bıraz zorlar ama takma kafana düşünmemeye calıs..amaaaaaann sallaaaaa elını sallasan ellısı bız hep bunu yapamadıgımızdan üzülüyoruz.. bazende boyle olmak gerekıyor.
benim geçmişim çok karanlık :):) valla dün kızlarla konuştuktan sonra ne yapıyorsun sen kendine dedim ve sööle bi silkelendim bugün takmıyorum artık o kadar aramadım da msj da atmadım ama dün kendi kendimi yedim yani :) neyse güçsüzlüğümü göstermicem ona daha fazla benim üzüntümle kendini bişey sanmayacak aa bak beni ne kadar da önemsiyo demeyecek.. bugün 10 tane şehit var(Allah ailelerine sabır versin) önceden böyle bişeyi duyunca hayatta sesini duymadan sakinleştiremezdim kendimi eminim operasyona gitmişlerdir şuan onlara yakın bi yer çünkü gelsin operasyondan geliyorum diye msj atacak biliyorum duygusallığımdan yararlanmaya çalışacak amaaa gözüm açıldı artık arkadaş :) düşmücem bu sefer oltaya
benim geçmişim çok karanlık :):) valla dün kızlarla konuştuktan sonra ne yapıyorsun sen kendine dedim ve sööle bi silkelendim bugün takmıyorum artık o kadar aramadım da msj da atmadım ama dün kendi kendimi yedim yani :) neyse güçsüzlüğümü göstermicem ona daha fazla benim üzüntümle kendini bişey sanmayacak aa bak beni ne kadar da önemsiyo demeyecek.. bugün 10 tane şehit var(Allah ailelerine sabır versin) önceden böyle bişeyi duyunca hayatta sesini duymadan sakinleştiremezdim kendimi eminim operasyona gitmişlerdir şuan onlara yakın bi yer çünkü gelsin operasyondan geliyorum diye msj atacak biliyorum duygusallığımdan yararlanmaya çalışacak amaaa gözüm açıldı artık arkadaş :) düşmücem bu sefer oltaya
selamlaarr
şehitlerimize rahmet dilemekten başka bişey gelmiyor elimizden. en azından kendileri de gebermişler pislikler
urfada da canlı bombayı yakalayacakken elinde patlamış ölmüş haberlerde izledim aşkımı aradım ama toplantıya gircez dedi konuşamadık, heryer karışık yine hayırlısıyla gelirler inşallah
ben güzel bi haber aldım bızım askerler gıttıgınde dönen kısa dönemlerden evli olan arkadasım vardı ..tatlım sımdı 3 aylık hamıleymıs. kocası gelınce hemen düşünmüşler ve cok sasırdım .. kendısıde havalarda ucuyor..duuuuyyyruluuuuurrrrrrrr bizim tezkerecılereeeeee.....
şafak 11 bilecik, canım sıkılıyor içim rahat değil
sevfa bu laf bize geldi sanirim :))))))
ben güzel bi haber aldım bızım askerler gıttıgınde dönen kısa dönemlerden evli olan arkadasım vardı ..tatlım sımdı 3 aylık hamıleymıs. kocası gelınce hemen düşünmüşler ve cok sasırdım .. kendısıde havalarda ucuyor..duuuuyyyruluuuuurrrrrrrr bizim tezkerecılereeeeee.....
sevfa bu laf bize geldi sanirim :))))))
ehhhh işte tatlım gitti bı yerlere bu laf..siz hemen üstünüze alının tatlıslaaaarrrr
ya kuzular bugun askerıyle konusan varmı ya.. sabahtan berı arıyorum tel acılmıyor..her zaman acılan ve ordan baglattıgım santral calıyoooooo calıyooooo bişey yok..
slm canım benım ya inş canım bişeycık olmaz bol bol dua edelım askerlerımıze..sag salım gelırler inş..
toplantı sonucu kötü çıktı bugün sabah sınıra gitti aşkımdün geceden beri huzursuzum. Az önce aradı çadır kuruyorum dedi askerler çadırda kalcakmış biz karakolda kalcaz dedi.
şırnaktaki çatışmayı suriyeden gelen pkklılar çıkarmış güvenlik tedbiri için urfadaki bütün tankçı askerler ve komutanlar hepsi gitmiş sınıra. şimdilik çatışma yokmuş ama tatbikata başlıycaz yarın dedi. ay kızlar sesi o kadar heyecanlı geliyorduki anlatamam. ben şoka girmiş durumdayım, ama o mutlu halinden sanki. Suriyenin evlerini görüyorum aramızda çok az mesafe var diyor
Allahım çatışma çıkmasın ne oluuurr tek yapabildiğim şey dua etmek
toplantı sonucu kötü çıktı bugün sabah sınıra gitti aşkımdün geceden beri huzursuzum. Az önce aradı çadır kuruyorum dedi askerler çadırda kalcakmış biz karakolda kalcaz dedi.
şırnaktaki çatışmayı suriyeden gelen pkklılar çıkarmış güvenlik tedbiri için urfadaki bütün tankçı askerler ve komutanlar hepsi gitmiş sınıra. şimdilik çatışma yokmuş ama tatbikata başlıycaz yarın dedi. ay kızlar sesi o kadar heyecanlı geliyorduki anlatamam. ben şoka girmiş durumdayım, ama o mutlu halinden sanki. Suriyenin evlerini görüyorum aramızda çok az mesafe var diyor
Allahım çatışma çıkmasın ne oluuurr tek yapabildiğim şey dua etmek
Canım benimm yaa insallah bişi olmuycak allahım hepsini korusun burunları bile kanamasın insallahh hepimiz dua ediyoruz bütün askerlerimiz için..
allahım hepsini korusun canım yainşallah çatışma falan cıkmaz.allah hepsinin yardımcısı olsun.sana da bol sabır versin allah (((
inşallah kızlar inşallah
yakın bir arkadaşımın düğünü vardı gittim 2 saat ancak kalabildim geri geldim eve, boğulacak gibi oldum herkes mutlu benim suratım asık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?