kızlar çıok mu önemsiyorum.. akışına mı bırakayım
Bana soruyorsan aynen öyle yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çıok mu önemsiyorum.. akışına mı bırakayım
Ne diyim ki daha damdan düşenin halini damdan düsen anlar canım zor tabi kendimi yerine koyunca takma bırak diyemiyorum artık en dogru kararı sen verisin yine
Bana soruyorsan aynen öyle yap![]()
ben bu durumda hiç karar veremşyorum ki
Hayatında ki tek kişi sen misin bal,tabi konusurbilmiyorum ki kim olduğunuarıyorum başkasıyla görüşüyo diyo
beni aramıyo böyle saatlerce ya
![]()
Hımm,iyi ki ilcelerde degil..Cok cektik hala cekıyoruz.Allah düşene yardım etsin.Evet cok sükür az kaldı benimki tunceli il jandarmada canım
Sizinde az kalmıs plakalara gelmişssiniz plakar cabuk geciyo bu güne kadar:)
yapabilirmiyim bilmiyorum ki elim durmaz benim msj atarım engel olamşyorum kendime
15 gündür ne arıyorum ne msj atıyorum.Üstelik baskın yedi karakolları
Arkadası aradı beni,haber verdi iyiymiş falan dıye o kadar.
Biraz iradene sahip cık![]()
tamam aramıyorum şu dakikadan itibaren.. müzik dinlemiyorum,ağlamıyorum,teli kendimden uzak yerlere koyuyorum
Hayatında ki tek kişi sen misin bal,tabi konusurKurma kafanda bişeyler,az biraz sabırlı ol yahuuu
Hımm,iyi ki ilcelerde degil..Cok cektik hala cekıyoruz.Allah düşene yardım etsin.
Plakalardayızzzz cok zevkliii sayması.Bu günlerde gececek insallah.
Ben aslında 343.dönemim ama yedek subaylık cıktı![]()
Başka şeylerle ilgilen,örgü ör![]()
kendi aratmıştır arkadaşına da eminim :)
ne anlarım ya bende örgüden :) kitap aldım yarın gelecek gelsinlerde okuyum bari
YaniiiiBalım biz onları bekliyoruz seviyoruz her dediklerini yapıyoruz.Ortada sebep yokken ne diye ayrılsınlar ki.
Bi anlık gafletli anlarına denk geliyor işte.Bize daha öncede oldu böyle seyler.Hep aynı senaryo..Kendi küser,kızar sinirlenir.Aramaz ben de aramam.Sonra kendi arar özür diler![]()
biliyo musunuz bi arada okuluma takmıştı kafayı okuma diye tutturmuştu sırf onun için açık öğretim yazdım bende
Sevdicegine kazak hırka neyim ör.Kışa kadar orda daha![]()
Yaa bende cok korkmustum uzun cıkarsa naparız diye evliyiz bide biz cok daha zor olurdu heralde cok sükür bitiriyo simdi insallah sag salim dönücek sen de cok beklemişsin insallah kavusucaksınız az kalmıs
Aaa ama sen cok ödün vermişsin kendinden ben olsam yapmazdım bana okuma diyen biriyle bak olmadı şimdi
bırak üşüsün kız örmüyorum ona ben bişey![]()