- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bende bunu diyorm gebersin dicek kdr ne var yaptığı doğru demyrm ama herkes begenmedm demiş gebrsin yaptığı yorumlama beğenmiş :) tövbe Allah'ım ya biride yazmış annem olsa görünümü göstermem yuh yani.Şoka girdim.. ne kadar ayıp etmişsiniz, tepkinizi başka türlü gösterebilirdiniz. Her yanlışa bu kadar büyük tepkiler versek dünyada kimse birbirinin yüzüne bakamaz.
Allah aşkına nasıl düşünceler bunlar? Bir anne başka bir anneden bahsediyor üstelik kocasını doğuran büyüten bir anneden..o nasil kadın öyle hadi 60 yaşlarinda olsa eski kafa diyecem ama 42 yasinda ..bende 41 yasindayim ogluma 6 aylik olana kadar su bile vermedim sadece anne sütu ..hadi diyelim ki anne sütü almiyor yinede ek gidada mandalina yok yuhhh yaa boşver sen evden de kov gerekirse
:) Anlattığınz olay bunla ne alaka çocugun alerjisi varsa annenin yediği şeyle dahi alerji gelişir hemde çok büyük tepkilerle. Örnek veriyorm çocuğu. Süt ve süt ürünlerine alerjisi var anne peynir yedi hergun yiyordu ama dört aylıkken bir anda çocuk kanlı kaka yapar yada vücudunda alerji gelişir. Bir hikaye anlatmissiniz ama konuyla alakası yok yoksa anlattgnz doğru çocuğun alerjisi vardır. Aile yakınları aman der alerjide neymiş. .. ayrıca. Birşeye alerjisi varmı nasıl ogrenirz soyliyim size. Anne veya cocuk yiyerek öğrenolir ilk asamasi budur. Zaten. Yine diyorm konuyla anlattgnz alakası altı aylık olunca mandalina verincede olur otuz günlük olmasına gerek yok
Bizim de çocuğumuz var Allahım biz neler göreceğiz acaba? Bakın bu konu böyle ağır laflar edebileceğiniz büyüklükte bir konu değil yazık 34 günlük anneymissiniz kendinizi sütünüzü düşünün üzülmeyinÇocuğumu anneeem annesi diye sevmelere de başkadı kendini annesi zannediyor ama güzel vurdum gerçekleri ağlaya ağlaya gebersin umurumda bile değil
Bende şaşırıyorum insanlar nasıl bu kadar fevri olabiliyor, sonuçta tabiki kadının yaptığı şeyin savunulcak tarafı yok ama bu tepki çok çok fazla. Kocasının yerinde olmayı hiç istemezdim gerçekten üzüldüm. Hele kayınvalidenin durumunu düşünemiyorum bu kadar büyük bir tepkiyi beklememistir yazik.Bende bunu diyorm gebersin dicek kdr ne var yaptığı doğru demyrm ama herkes begenmedm demiş gebrsin yaptığı yorumlama beğenmiş :) tövbe Allah'ım ya biride yazmış annem olsa görünümü göstermem yuh yani.
Şimdi kesil linç edilirim ama haklı bir yorum bu. Evet kadının yaptığı yanlış ve tehlikeli ama eskilerde hep var böyle farklı şeyler yedirmek yani ay dur mandalina vereyim de çocuk ölsün diye yapmıyor.
Bende şaşırıyorum insanlar nasıl bu kadar fevri olabiliyor, sonuçta tabiki kadının yaptığı şeyin savunulcak tarafı yok ama bu tepki çok çok fazla. Kocasının yerinde olmayı hiç istemezdim gerçekten üzüldüm. Hele kayınvalidenin durumunu düşünemiyorum bu kadar büyük bir tepkiyi beklememistir yazik.
Diğer olaylarını bilmiyorum birikim yapmış demekki bu kadar ağır bir tepki vermiş. Umarım dediğiniz gibi toparlanirlar yoksa bu gerginlik ailedeki herkesi etkiler.Yalnız bu babannenin birinci vakası değil.
Doğduğu zaman yağ vermeye çalışmalar, düzenli ve sürekli olarak anneyi ezmeye çalışmalar vs vs.
Şunun şurasında daha bir ay geçmiş bir ton olay olmuş.
Hele bebek ayaklandığında babanne neler neler yedirmeye çalışır hayal edemiyorum.
Şimdiden saygı sınırını çizmeleri lazım ki işler iyice berbat olmasın. Babannenin “ o zaman gizli yediririm ben iyiliğimden haber vermiştim” pişkinliği iyiye işaret değil.
İnşallah toparlarlar.
Şoka girdim.. ne kadar ayıp etmişsiniz, tepkinizi başka türlü gösterebilirdiniz. Her yanlışa bu kadar büyük tepkiler versek dünyada kimse birbirinin yüzüne bakamaz.
Belki sizin dediğiniz gibidir ama ben bu olayın içinde bu kadar kötü niyet ve fesatlık olduğunu düşünmüyorum. Kayınvalidenin böyle sinsi planlar yaptığını sanmıyorum. Evet yaptığı yanlış ama bilinçsizlikten yapıyor, kasıt yok bence.Konu sahibini terbiyesizlikle suçlayanlar peki kadın kackere söylemiş neden hala inatla veriyor kayınvalide neyi ispat etmeye çalışıyor ? Hayır vermiş birde bak ben mandalina verdim diyor sinir olsun diye bari söyleme. Amaç kavga hir çıkarıp kocasiyla ara bozmak. Ben vaktiyle çok sustum alttan aldım kimse kıymet bilmedi deliyle deli olmak lazım.keske bende cingar cikarsaydim diyorum hep.
Hiçte öyle bi kereden bisey olmaz demedim :) çünku olan zaten olmuş bağırıp çağırmadan düzgün dilden anlayan bi insansa öylesi daha iyi olurdu benim fikrimce ama önceki konuları varmış hanımefendinin zaten sorunlu bi iliskileri varmış bisey diyemiyorum..Her yanlış dediğiniz şey yanlışlıkla kucaktan düşürürsün, ya da bebeğin üzerine elinden bir şey düşer tamam yanlışlık dersin
Bu bildiğiniz bebeğin sağlığına kasdetmektir.
Ama ayıp olur laf söz olur diye göz yumulsun her şeye.
Bir kereden bir şey olmaz yaaa ne olacak diyenler de herhalde doktorlardan daha bilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?