• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Yalnız bu babannenin birinci vakası değil.
Doğduğu zaman yağ vermeye çalışmalar, düzenli ve sürekli olarak anneyi ezmeye çalışmalar vs vs.

Şunun şurasında daha bir ay geçmiş bir ton olay olmuş.

Hele bebek ayaklandığında babanne neler neler yedirmeye çalışır hayal edemiyorum. 🙄

Şimdiden saygı sınırını çizmeleri lazım ki işler iyice berbat olmasın. Babannenin “ o zaman gizli yediririm ben iyiliğimden haber vermiştim” pişkinliği iyiye işaret değil.
İnşallah toparlarlar.
Olaylar esnasında sizde ordaydınız sanırım 🤔

Belki sizin dediğiniz gibidir ama ben bu olayın içinde bu kadar kötü niyet ve fesatlık olduğunu düşünmüyorum. Kayınvalidenin böyle sinsi planlar yaptığını sanmıyorum. Evet yaptığı yanlış ama bilinçsizlikten yapıyor, kasıt yok bence.
Resmen kadın cinayet planları yapmış , sen ne diyorsun ....

Kavga ettim anlamadı konuştum anlamadı yerlere bardak tabak çanak fırlattım anlamadı eve geldiğinde yüzüne bakmadım anlamadı artık bu kadına ne denir bilmiyorum alıp alıp evine götürüyordu ben kavgadan sonra izin vermiyorum diye gelip seviyordu sürekli başlarındayım hangi arada derede verdi bilmiyorum gerekirse altıma yapıp wc ye bile gitmemek lazımmış demek ki..Annesi biz bir şey yedik dedi baktım çocuk mandalina kokuyor sen ne yaptığını zannediyorsun onun midesi körpecik midesi delinse ne olacak bir daha
kendi yöntemlerini deneme onun üzerinde onun annesi benim anla artık sen sadece babannesisin dedim ağlaya ağlaya eve gitti eşimi aramış oğlum ben bir şey yapmadım ben yerken çocuk baktı canı çekti demiş 35 günlük çocuk canı çekmiş bunu yapan kadın 42 yaşında genç anne olmuş genç babanne olmuş biri... eşim geldikten sonra bir furya koptu bana neden evden kovdum diye kızdı(çık git demedim kendi gitti) sanırım kovdu demiş.Annesine de neden verdi diye kızdı karşıma aldım yine güzelce anlatmak istedim ama yine aynı kafa biz veriyorduk bir şey olmadı zihniyeti öyle iğrenç öyle geri kafalı ki kavga konuşma öfke patlaması işe yaramıyor ne yapayım ki çocuğumdan uzak dursun mümkünse sevmesin bile ?
Uyarın bı daha yapmasin bu öfke kin nefret ne yahu

Kavga ettim anlamadı konuştum anlamadı yerlere bardak tabak çanak fırlattım anlamadı eve geldiğinde yüzüne bakmadım anlamadı artık bu kadına ne denir bilmiyorum alıp alıp evine götürüyordu ben kavgadan sonra izin vermiyorum diye gelip seviyordu sürekli başlarındayım hangi arada derede verdi bilmiyorum gerekirse altıma yapıp wc ye bile gitmemek lazımmış demek ki..Annesi biz bir şey yedik dedi baktım çocuk mandalina kokuyor sen ne yaptığını zannediyorsun onun midesi körpecik midesi delinse ne olacak bir daha
kendi yöntemlerini deneme onun üzerinde onun annesi benim anla artık sen sadece babannesisin dedim ağlaya ağlaya eve gitti eşimi aramış oğlum ben bir şey yapmadım ben yerken çocuk baktı canı çekti demiş 35 günlük çocuk canı çekmiş bunu yapan kadın 42 yaşında genç anne olmuş genç babanne olmuş biri... eşim geldikten sonra bir furya koptu bana neden evden kovdum diye kızdı(çık git demedim kendi gitti) sanırım kovdu demiş.Annesine de neden verdi diye kızdı karşıma aldım yine güzelce anlatmak istedim ama yine aynı kafa biz veriyorduk bir şey olmadı zihniyeti öyle iğrenç öyle geri kafalı ki kavga konuşma öfke patlaması işe yaramıyor ne yapayım ki çocuğumdan uzak dursun mümkünse sevmesin bile ?
Bebek şimdi nasıl? Gazdan çatlamıştır yavrucuk. Narenciye bir yaşında veriliyor çocuğa ya. Nasıl yapar aklım almıyor. Cahille uğraşmak çok zor. Allah kolaylık versin.

Bir de diyor ki sinsilik peşinde olsam yedirir yedirir söylemem anlamazsın bile haberin olmaz ben kötü niyetli değilim annesi bilsin diye söyledim diyor
Ben olsam ona oyle bir oyun kurardim ki. Cocuk fenalasti nefessiz kaldi diye bas bas bağırır ortalığı inletirdim.
Benim kv de de buyuk kizima 20 günlükken falan menemen yagi verdi. Emzigini bandirdi gözümün onunde. Ama eşim aksam gelince anne bir dahakine iskender falan ver boyle olmaz dedi destek çıktı bana hic bisey demedi

Ya besin allerjisi varsa?
Bir damlanin bile anaflaksiye sebep olabilecegini biliyor musunuz?
Ayrica 1 damla bile sindirim sistemi icin agir gelebilir
6. Ayda bile tam hazir olmayabiliyor bebek ek gidaya.
Tip fakulteleri 6 sene, uzmanliklar 4-5 sene arasinda degisiyor.

40 gun anne sutu almisim sonra bu mantikla allah ne verdiyse yedirilerek buyutulmusum
Ortaokuldan beri mide barsak problemi yasiyorum
28 yasindayim 14 senedir mide koruyucu ve her gun 3 kere gaviscon iciyorum. Gebeligimden oturu 1 sise gaviscon 1 hafta bile gitmiyor.
Biz buyuttuk bisi olmadicilarin toplumdaki diabet, troid, obezite ve mide barsak hastaliklari oranindan haberi yok. Cahil cahil konusuyorlar iste. Cocuk ölmediyse devamke mantigi...
Aklıma fıstık ezmesi yedikten sonra sevgilisiyle öpüşen çift geldi kızın alerjisi varmış ölmüş

Benım bı arkadsım da boyle takıktı kaynanasına, diğer konunuzda kaynana ile ilgili ilk bi kaç cumleyi okudum da..
Walla hiç inandırıcı gelmedi bana

Aşırı cahil zirve hali.. 42yaşınds babaanne olursan böyle olur demek ki. 42 ne ya 16 damı Evleniyor bu insanlar? Elma suyu olsa hadiiii ki o bile çok saçma bebek çok küçük. Ama portakal mandalina yuh ya ben 7-8 ayda anca az az başladım

Belki sizin dediğiniz gibidir ama ben bu olayın içinde bu kadar kötü niyet ve fesatlık olduğunu düşünmüyorum. Kayınvalidenin böyle sinsi planlar yaptığını sanmıyorum. Evet yaptığı yanlış ama bilinçsizlikten yapıyor, kasıt yok bence.

Cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir der bir bilge.

Giden gittikten sonra iyi niyetin kimseye faydası olmaz arkadaşım.

inşallah çocuğunda senin ağzına sıçar tabiri caizse
Kes ya beni terkedip Baska kocaya zevk için giden bir kadından bahsediyorum. Sen biliyorsun da.. Ben iyi anneyim senin insallah masallahlatın ancak bir köpeğin duası olarak kalır

Back