- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ay afedersin hakkınızı helal edin.Konu sahibine yazmamistim ben hunharca kv savunan uyeye yazmistim yeni uye oldugum icin alinti yapamamisim konu sahibi sonuna kadar hakli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay afedersin hakkınızı helal edin.Konu sahibine yazmamistim ben hunharca kv savunan uyeye yazmistim yeni uye oldugum icin alinti yapamamisim konu sahibi sonuna kadar hakli.
Ahahaha offff rezillik diz boyu.Battıkça batmış yine de avamlığından ödün vermemişGerizekalıum anlamıyorum
Mutlu oldun mu
Bırakın peşimi ya
Terbiyesizce davranmaya devam edin
Beddua değil bu olacaklar
Gerizekalıum anlamıyorum
Mutlu oldun mu
Bırakın peşimi ya
Gerizekalıum anlamıyorum
Mutlu oldun mu
Bırakın peşimi ya
Sadece babaanne olduklarini anlayamıyorlarrr.Tepkisiz değilsiniz ama kadin neden böyle yapıyor cok manasizBenim ikizlerim doğduğunda kp 8 günlük prematüre bebeklere BAL yedirmeye kalkti gözüm dönmüş ne yapiyorsun sen diye.Bal bebeğe zehir diye cocuklarimi nasıl ellerinden aldim bilmiyorumTavrımı bildiklerinden esim dahil hala ne verseler sorarlar söylerler sizin kv biraz yüzsüzmüs fazla sahiplenmisKavga ettim anlamadı konuştum anlamadı yerlere bardak tabak çanak fırlattım anlamadı eve geldiğinde yüzüne bakmadım anlamadı artık bu kadına ne denir bilmiyorum alıp alıp evine götürüyordu ben kavgadan sonra izin vermiyorum diye gelip seviyordu sürekli başlarındayım hangi arada derede verdi bilmiyorum gerekirse altıma yapıp wc ye bile gitmemek lazımmış demek ki..Annesi biz bir şey yedik dedi baktım çocuk mandalina kokuyor sen ne yaptığını zannediyorsun onun midesi körpecik midesi delinse ne olacak bir daha
kendi yöntemlerini deneme onun üzerinde onun annesi benim anla artık sen sadece babannesisin dedim ağlaya ağlaya eve gitti eşimi aramış oğlum ben bir şey yapmadım ben yerken çocuk baktı canı çekti demiş 35 günlük çocuk canı çekmiş bunu yapan kadın 42 yaşında genç anne olmuş genç babanne olmuş biri... eşim geldikten sonra bir furya koptu bana neden evden kovdum diye kızdı(çık git demedim kendi gitti) sanırım kovdu demiş.Annesine de neden verdi diye kızdı karşıma aldım yine güzelce anlatmak istedim ama yine aynı kafa biz veriyorduk bir şey olmadı zihniyeti öyle iğrenç öyle geri kafalı ki kavga konuşma öfke patlaması işe yaramıyor ne yapayım ki çocuğumdan uzak dursun mümkünse sevmesin bile ?
Kimse torununa zarar vermek istemez diye genellemeyin. Bu ülkede evladını tuvalette boğarak öldüren kadınlar da var.
Arkadaşımın yeni bebeği oldu şimdi 4 aylık. 3 aylıkken kvsi defalarca uyarmasına rağmen çocuğu kucağında zıplata zıplata sarsıntı geçirmesine neden oldu. Şimdi bu kadın kvyi parçalamasın da ne yapsın? Üstelik defalarca uyardım diyo. Çocuk ha bire kusmuş, ağlamış. Ama kadın arkasını döner dönmez sevme bahanesi ile alıp sallamış deli gibi. Tuvalete gitse döndüğünde bebeği kusmuş buluyormuş sarsıntıdan.
Bu bebek sevmek mi? Bu kv kör müydü bebeğin bayık gözlerini görmeyecek kadar? Ya da gerizekalı mı ki sallama bebeği dendiğinde anlamıyor?
Mandalina 6 aylık bebeğe bile verilmez 8 aylık en erken. Gerçekten bu cahillik. Sen verdin bişey olmadı diye bir şey. Oldu ama haberin olmadı. Bağırsak florasi bozuldu. Bağışıklığı düştü cocugun alerjilere daha açık artık ne bildin olmadığını. Ay delirmemek elde değil.Kavga ettim anlamadı konuştum anlamadı yerlere bardak tabak çanak fırlattım anlamadı eve geldiğinde yüzüne bakmadım anlamadı artık bu kadına ne denir bilmiyorum alıp alıp evine götürüyordu ben kavgadan sonra izin vermiyorum diye gelip seviyordu sürekli başlarındayım hangi arada derede verdi bilmiyorum gerekirse altıma yapıp wc ye bile gitmemek lazımmış demek ki..Annesi biz bir şey yedik dedi baktım çocuk mandalina kokuyor sen ne yaptığını zannediyorsun onun midesi körpecik midesi delinse ne olacak bir daha
kendi yöntemlerini deneme onun üzerinde onun annesi benim anla artık sen sadece babannesisin dedim ağlaya ağlaya eve gitti eşimi aramış oğlum ben bir şey yapmadım ben yerken çocuk baktı canı çekti demiş 35 günlük çocuk canı çekmiş bunu yapan kadın 42 yaşında genç anne olmuş genç babanne olmuş biri... eşim geldikten sonra bir furya koptu bana neden evden kovdum diye kızdı(çık git demedim kendi gitti) sanırım kovdu demiş.Annesine de neden verdi diye kızdı karşıma aldım yine güzelce anlatmak istedim ama yine aynı kafa biz veriyorduk bir şey olmadı zihniyeti öyle iğrenç öyle geri kafalı ki kavga konuşma öfke patlaması işe yaramıyor ne yapayım ki çocuğumdan uzak dursun mümkünse sevmesin bile ?
Yıllardır bebek için mücadele ediyorum 5 bebeğimi kaybettim şu an 6.ya hamileyim.O kadar uyarıya iyi niyete hala laftan anlamayan eş dost akrabaya bırak yerlere tabak atıp çıldırmayı o tabağı onların başına geçiririm.Yorumlara bakıyorum kimse benim anneme öyle yapamaz diye cümleler geçiyor öyle ana bi zahmet oğlunu da alıp defolup gitsin.Benim için bir evlat kolay bulunmuyor.
Hakli olabilirsiniz evet basimiza gelmedigi icin empati yapamiyor olabilirim de ortalari hic okumadim okumak istemedim millet birbirine hakaret boyutuna gelmiş.. neden normal insanlar gibi tartışılmıyor anlamiyorum. Hemen bir linc modunda herkes.. Anladigim kadariyla burada genel durum ya hamis anneler ya lohusa... Cok gergin herkes... Daha fazla linc yemeden gideyim buradanbeni ve kardeslerimi de babaannem büyüttü, eminim bir sürü eski yöntem uygulamistir ama burdaki mesele o değil.
Tabiki bir konu açılınca geçmisini de okumak zorunda değilsiniz ama sizin bahsettiğiniz gibi tepki verenler konusahibinin önceki konularından da haberdar olan üyeler. Keşke kayinvalideye öfkeliler işte gibi bir önyargıda bulunmak yerine acaba bu kadar insan niye bu kadar büyük tepki göstermiş olabilir diye düşünseydiniz.
Siz mesela yeni doğmuş bebeğinizi 4 yaşındaki bir çocuğa emanet eder misiniz? Ya da akıl sağlığı yerinde olmayan bir yetişkine? Edilmez değil mi? Bu konudaki sorun da kvye saygısızlık, nankörlük falan değil. Siz belki çevrenizde bu tarz insanlar olmadığı için kafanizda oturtamiyorsunuz ama herkesin akil sağliği sizin çevrenizdekiler gibi yerinde değil ve aileleri de farkknda olmadığı için tedavi ettirmiyorlar. Konusahibi ne yazikki kvsi defalarca akil sağlığının yerinde olmadigina dair sinyaller vermesine rağmen bebeğini o kadinla yalniz birakabilmiş. Kimse torununa zarar vermek istemez de sizin çevrenizde geçerli bir cümle olabilir , ama aynı ülkede mi yaşıyoruz, ensest oranlarından haberdar misiniz? Ki bu oranlar tespit edilebilenler. amcalar, dayılar, kuzenler hatta babalar da zarar vermez değil mi? Ama zarar veriyorlar iste. Hatta kendi bebeğini öldüren anneler yok mu?
Olamaz mi bir akrabanizin çocuğunuza davranislarindan işkillendiniz diyelim daha tedbirli olmaz misiniz? Aman zaten amcasi, enistesi onlar hiç kötülüğünü istemez mi dersiniz? Yani demem o ki bu konudaki kv de normal düşünebilen biri değil büyük ihtimalle, konusahibinin daha uyanik olmasi lazimdi.
Evet bana kayınvalidem. Ben verdim birşey olmadı, eltin verdi birşey olmadı. Birşey olmaz birşey olmaz diye diye neredeyse 2. Ayda muhallebiye başlatacaktı çocugumu en sonunda doktora söyledim doktor eşimle konuştu da duruldular.. Kendi anneme bile birşey istemiyorsam hayır diyorum.. çünkü benim çocuğum onun için iyisini de kötüsünü de ben bilirim. AYYY lohusalık günlerim aklıma geldiSağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.
O yorumları yapanlardan anne olanlar, çok şükür çevrelerinde bu olayları yaşamadiklari için ne kadar tehlikeli olabileceğinden habersizler. Anne olmayanlar da ya görümceler ya kaynanalar, kendi gelinlerinden pay biçiyorlar, zaten gelinlerini insan yerine koymuyorlar belli ki. O kadının da anne olduğunu idrak edemiyolar.
Normal şartlarda zaten kimse kendi annesine babasina saygisizlik ettirmez.
Evet bana kayınvalidem. Ben verdim birşey olmadı, eltin verdi birşey olmadı. Birşey olmaz birşey olmaz diye diye neredeyse 2. Ayda muhallebiye başlatacaktı çocugumu en sonunda doktora söyledim doktor eşimle konuştu da duruldular.. Kendi anneme bile birşey istemiyorsam hayır diyorum.. çünkü benim çocuğum onun için iyisini de kötüsünü de ben bilirim. AYYY lohusalık günlerim aklıma geldi
Evet. sebebi ne saygısızlık. ooo olur mu ? Ne alakası var saygısızlıkla bilmem..İyi doktoru dinlemişler. Ama dinlemeselerdi kim olsa çıldırma seviyesine gelir bence. Kendi annemize pat pat söyleyebiliyoruz da karşımızda kv olunca rahat söylenemiyor.
Malesef yaşlı da değil işte 42 yaşında.Bu konuda söylemeden gecemeyecegim bir nokta daha var. Yukarıda bir uye de bahsetmiş.
Kötü ve cahil insanlara yaslaninca oyle yeni bir güncelleme gelip bilge, nurlu olmuyor arkadaşlar. Kesin bilgi.
Sirf yasli diye sirf kan bagi var diye her ne ise iste sorgusuz sualsiz itimat etmeyin. Hayat yolculugunda beklenen akiş doğrultusunda sonlara gelmistir evet bos yere üzme, gönlünü hos et ama kırmızı cizgileri aşıyorsa da duracagi yeri insanî bir cercevede göster.
Nihayetinde hepimizin sadece bir hayatı var...