34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Olaylar esnasında sizde ordaydınız sanırım

Resmen kadın cinayet planları yapmış , sen ne diyorsun ....

Uyarın bı daha yapmasin bu öfke kin nefret ne yahu

Bebek şimdi nasıl? Gazdan çatlamıştır yavrucuk. Narenciye bir yaşında veriliyor çocuğa ya. Nasıl yapar aklım almıyor. Cahille uğraşmak çok zor. Allah kolaylık versin.

Bir de diyor ki sinsilik peşinde olsam yedirir yedirir söylemem anlamazsın bile haberin olmaz ben kötü niyetli değilim annesi bilsin diye söyledim diyor
Ben olsam ona oyle bir oyun kurardim ki. Cocuk fenalasti nefessiz kaldi diye bas bas bağırır ortalığı inletirdim.
Benim kv de de buyuk kizima 20 günlükken falan menemen yagi verdi. Emzigini bandirdi gözümün onunde. Ama eşim aksam gelince anne bir dahakine iskender falan ver boyle olmaz dedi destek çıktı bana hic bisey demedi

Aklıma fıstık ezmesi yedikten sonra sevgilisiyle öpüşen çift geldi kızın alerjisi varmış ölmüş

Benım bı arkadsım da boyle takıktı kaynanasına, diğer konunuzda kaynana ile ilgili ilk bi kaç cumleyi okudum da..
Walla hiç inandırıcı gelmedi bana

Aşırı cahil zirve hali.. 42yaşınds babaanne olursan böyle olur demek ki. 42 ne ya 16 damı Evleniyor bu insanlar? Elma suyu olsa hadiiii ki o bile çok saçma bebek çok küçük. Ama portakal mandalina yuh ya ben 7-8 ayda anca az az başladım

Cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir der bir bilge.

Giden gittikten sonra iyi niyetin kimseye faydası olmaz arkadaşım.

inşallah çocuğunda senin ağzına sıçar tabiri caizse
Kes ya beni terkedip Baska kocaya zevk için giden bir kadından bahsediyorum. Sen biliyorsun da.. Ben iyi anneyim senin insallah masallahlatın ancak bir köpeğin duası olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…