- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.661
Kızlar hepinize merhaba...
Şafak 62 oldu bizimde....Elifciğim haklısın 156 dan 60 lara geldık 2 gun sonra 50 lerdeyiz.Ama zaman zor geçiyor sanki günler uzun oldugu için.Bir de ramazan girecek araya daha da uzun geçecek.Hem yemeği hem de sevdiceklerimizi özleyeceğiz
Havalar da çok sıcak.Askerim de çok bunalıyormus sıcaktan.Akşama kadar o botların ıcınde o agır kıyafetlerle ne kadar zor olur hepiniz tahmin edersiniz.Allah ım bitse şu askerlik ne zor bir şeymiş yaa
kızlar eşi sevgilisi kıbrısta olan varmı?nasıl bi yer
kızlar eşi sevgilisi kıbrısta olan varmı?nasıl bi yer
kızlar selam,
çok mutluyum haftasonu sevgilimle beraberdim. nasıl özlemişim anlatamam doyamadım ama çok iyi geldi ikimizide. 53 gün sonra allahın izniyle bütün günler bizim olucak. ayrılmak zor oldu ama az günümüz kaldı diye kendimizi avutmaya çalıştık. umarım sizlerde iyisinizdir. şafak atarsa 52
kızlar selam,
çok mutluyum haftasonu sevgilimle beraberdim. nasıl özlemişim anlatamam doyamadım ama çok iyi geldi ikimizide. 53 gün sonra allahın izniyle bütün günler bizim olucak. ayrılmak zor oldu ama az günümüz kaldı diye kendimizi avutmaya çalıştık. umarım sizlerde iyisinizdir. şafak atarsa 52
kızlar ben 337 yareniyim size bakıyorum eski günlerimi hatırladım ya bian gözlerim doldu inş. sizin içinde güzel günler olck inş. sabredin birazcık daha
arzuuuu gittin mi canım ne güzel... çok sevindim senin adınabi enerji depolamışsnzdr şimdi daha çabuk geçer günler.....şafak 57 ha gayret!!!!
ah arzucum çok mutlu oldum senin adına herkes bir bir görmeye gidiyor askerini...
slm kızlar bende 337.yarenlerdenim..
arada giriyorum topiğinize..çok zor günlerdi ama geçiyo..
askerlik haricinde zaman çok çabuk geçiyo anlamıyoruz bile..zaman sizede çabuk geçer inşallah da sevdiklerinize kavuşursunuz..
gittim canım benim. hatta samsundan geçerken belki şimdi elifin evinin önünden geçiyorumdur dye düşündümenerji depoladık sevgilimde öyle diyo içime enerji geldi diye ah bide bitse şu 50 günde mutlu günlerimize tamamen kavuşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?