339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ayy canım benim ne dkr şanslısın. git görde aşkını hadret gider. benim mehtabada 15 gün var daha:2:

ohh ne güzel canım git gör sevdiceğini iyi değerlendir. bende c.tesi sabah yanındayım Allahın izniyle.

seni gülümsetebildiysem ne mutlu bana arkadaşım
bugünün nasıl geçti peki arzum,iyisin inşaallah ?

amin canımcım..
ne kadar güzel,çok sevindim senin adına arkadaşım,yeni bir iş,yeni bir ev..hepiciğide hayırlı olsun bitanem hakkında..
plakalara gelmişsin maaşallah askerliği bitirdi burdaki hatunlar,herkesler plakalara geldii yaw :))

off kızlarr gece gece karamsarlığa kapıldım yne.. yazmak istedim.. bazen sabrımın tükendiğini hissediyorum dayanamayacakmışım gibi geliyo tıpkı şimdi olduğu gibi.. aslında çoğu gitti azı kaldı ama hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo. biz zaten farklı şehirlerdeydik normaldede 2 3 haftada bir görüşüyoduk maddi imkansızlıklar yüzünden ama askerlik çok farklıymış.. şimdi ise kendime kızıyorum keşke daha sık görüşseydik o askerden önceki dönemlerde diye..çok özledim çok ama bi askerden dönsün artık cebimde 5 kuruşum olmasada gidicem aşkımın yanına :2:şafağımı attriim bare şafak 77 içimi döktüm kızlar resmen kusuruma bakmayın.. hepinizi öptüm çok iyi geceler

kızlarrrr bugün Yalovadayız =))
şafağımız 77
bu sabah sevdiceğimin sesiyle başladım güne o yüzden mutluyum bugün keyfim pek bi yerinde
bu arada kısa bir zaman sonra ben sevdiceğimin yanındayım onu görmeye gidicem Allahın izniyle...

Son düzenleme:

arzucum bozma moralini karamsarlığa kapılma bitecek, geçecek günler ve gelecekler...
bi düşün hangi gün varki akşam olmamış hangi gece varki sabah olmamış...
elbette çok zor hepimiz için ama onları düşün onlar için daha da zor... dışarı bile çıkamıyorlar biz yine ailelerimizle birlikteyiz istediğimiz zaman istediğimizi yapabiliyoruz...
artık geldiğinde görüştüğünüz zamanların kıymetini bilirsin daha çok görüşürsün...

öyle yapıcam artık sandycim haklısın canım biliyorum daha demin düşündüm yine cuma oldu 1 hafta bitti diye ama bazen insan karamsarlığa kapılmıyo değil.. şafağımızı tekrar yaziimde moralimiz düzelsin 77 sen ne zmn gidiyosun cnmm bende mehtap sayıyorum mehtap 13

iki haftada bir çarşı izni var canım ve günü net değil henüz, cumarteside olabiliyor pazarda çarşı günü ne zaman netleşirse artık banada onada süpriz olcak gitcem inşallah :)

kızlaaaaaaaaar selamlaaar nasılsınız?? uzun zaman oldu yazamadım... herkes iyi inşallah kimseciklerin bi sorunu yoktur.. ben memlekete geldim tatile başladım.. bugün biz de plakalara indik nihayeeet 81 düzceee nası geçiyo günleriniz? bugün askerim çarşıya çıkacaktı 3 hafta sonra iptal olmş
başta duyunca çok üzüldüm ama her şerde de bi hayır var cidden. eve bi dolu misafir geliyo rahat rahat görüşemeyecekmişiz bugün çıksa... sonradan hayal kırıklığm geçti bugün cumartesi bi çoğıunuz kamerada sevdüceklerinizi görürsünüz... herkesin morali yüksek olur zaman geçiyo bi şekilde çoğunun gidip azının kalmış olmasına çoook az kaldı 156 lardan kaçlara indik heheytttttt
uzağımda da olsa, yanına gidemesem de , göremesem de, istedğim gibi sesini duyamasam da onu beklemekten gocunmuyorum çok özledim ama çoooooook:98::98::98:

Canımm çok çok çok teşekkür ederim
Plakalara gelince daha kolay gelio insanın gözüne sanki
Darısı başına canım hayırlısıyla inşallah
Su gibi aksın zaman,kavuş eşine :)

elifim nasılsınn?? ohh misafir fln derken daha çabuk geçiyodur zaman dediğin gibi bugün gördüm sevdiceğimi mutlu oldum ama onu görüpte dokunamamak sarılamamak çok zor yinede geçiyo işte zaman bi şekilde bende çok özledim anlatamam çok şafak 76-mehtap12

arzucum bilmiyoum ki yaa geçmiyo bu zaman aslında geçiyo da işte pofff.... sabır sabır sabır.... yaaa sabır.. çok özledim evde tuhaf hareketler yapmaya başladım durup dururken gülüyorum falan.. kardeşim abla seni kaybediyoruz galiba diyo
eylül gelsin artık.....

kızlar ne kadan da alıştınız yaa askerlerimizn yokluğuna herkesin kafa iyi demek ki buralara uğramıyonuz şaka bi yana da azcık canlandıralım topiğimizi...

Gittiği günden beri hiç kötü gelmedi sesi
Herşey yolunda dedi hep,sesi de öyleydi,her zaman ki gibi bol neşeyle konuştu
Ama bugün farkettim ki aslında çok yorulmuş
Askeriyedeki saçma düzenden
Doğru dürüst okuma yazma dahi bilmeyen bi adamın ağzından çıkan saçma sapan çocukça emirlerden
Kimseyi kınamıyorum,sadece bu durumun adil olmadığını düşünüyorum...
Ama öyle güzel idare ediyor ki hala
Her zaman ki gibi inanılmaz sabırlı
Bi insanın sabrı hiç mi taşmaz...
Bugün daha bi fazla özledim,doyamadım
Umarım hepiniz iyisinizdir bi problem yoktur kızlar

aynen canım... orda birilerinin egosunu tatmin etmek için askerlerimiizi kullanmalaı bnim de çok siinirimi bozuyo... bazen dayanamayıp anlatıyo bugün canımı sıktılar gururlarını zedeleyince askerlik psikolojisi de var. istemsiz olarak ters bi tepki verecek, sabrı taşacak diye öyle korkuyorum ki.. bunlar kaç yaşında , kişiilği gurur olan insanlar. ona göre davraanalım diye bi mantık yok. Kazasız sorunsuz atlatır inşallah hepsi de...iyiyim bi sorun yok dedikçe ben de acaba iyi değil de benirahatlatmak için mi die kuruyorum kafamdan yine de.. Allah hepsine bol sabır versin.. tabii bize de. telefonda konşmaya doyamıyoruz ki bi bakıyoruz 40 dkka olmş ama sanki 5 dkka konştuk gibi öyle hızlı geçiyo ki zaman. onun dışında da kağnı hjızında geçiyo halbuki. çok özledik özleyeceğiz de... ama zorlukları görünce kolaylıkların tadı daha bi bambaşka oluyo. beklediklerimiz beklemeye değer kişiler, herşeye rağmen.. içimi daraltan özleme, geçmek bilmeyen günlere, onu beklemesi bile güzel...

Senin yazılarını çok seviyorum canım,neden bilmiorum ama içim ferahlıyor okudukça
Teşekkür ederim herşey için :)
Keşke çok daha adil bi düzenleme olsaydı askeriyede...
Neyse artık napalım Allah böyle egosunu tatmin etmeye çalışan yaratıklardan korusun askerlerimizi
En kısa zamanda da sağ salim bize kavuştursun

canım benim teşekkür ederim... kendi hislerine ayna olan birileri rahatlatıyo cidden biz böyle dert yanıyoruz.. bi de uzun dönemleri düşününce. onlara daha farklı muamele varmış maalesef.. bi dengesizlik haksızlık olduğu ortada. askerlik milli duyguların kamçılandığı bi yer olmalı, hep öyle sanıyodum. ama görüyırum ki askere gidenlere öyle bi illallah dedirtiyolar ki... bu düzen değişmez değişmeye de bu düzenin içindeki tüm askerlere Allah yardımcı olur inş.

sağlıcakla kal tatlım şafak 79 bugünü saymazsam yehuuuuu

slm kızlar naber???

ben kızımla yuvarlanıp gidiyorum canımı herşeyim hayatımın aşkını çooookkkk özledim ki oda bizi çook özlemiş dün dedi (

ama ben niyetine girdim valla alacam kızımı Allah nasip ederde de bişey çıkmazsa eşimin yanına gidicem evci çıkarayım bir iki gün kalır dönerim onada değişiklik olur sizce nasıl iyimi kızlar tabi bu onu duyunca dahada bi heveslendi her gün soruyo gelicenmi diye sen gelip gittikten sonra zaman biraz daha çabuk geçer inşallah diyooo ahh diyo biraz daha yakın olsaydım her hafta sonu gelirdin diyokiii giderdim acemiliği ankarada yaptı orda olsaydı giderdim valla evci çıkarmaya hep ama malesef işte çok uzaklarda sevdiceğim ((

neyse yaaa azalıyooo bugünn şafak 77.................
yalavo'ya slm olsun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…