339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

canım bende şimdiden düşünüyorum nasıl ayrılıcam o gün diye ama olsun en azından biraz görüp beraber zaman geçiricez keyfini çıkarmaya bakalım :))

canım sandyim inşallah en kısa sürede sende görürsün sevdiğini.Arayacak gibi olabilse kesin arardı emin ol canım.Birde büyük şehirde askerlik yapmanın zorluklarını illaki yaşıyodur.Eşimin aradığı numaradan bende döndüğümde kimse doğru düzgün çağırmıyodu herkes kendini düşünüyo o teli açan askerde sonuçta sıra bekliyodur tam arıycakken tel çalınca açmak zorunda kalmıştır hemen kapatmak için zaten çabuk çabuk konuşuyo :)) ses tonundan anlaşılıyo yani.sıkma canını arar inşallah diyorum tatlım.İstersen gidip bulup kulaklarını çekiym askerinin niye aramıyosun diye.

canım benim tamam değişelim hemen haftasonu gelince daha gitme ankaraya gel bize yerleş :) bende hemen size giderim :)) bugün konuştuk canım çarşıya çıkmış kızılaya gelmiş nete filan girdi kameradan gördüm.. kısa dönem olduğu için oradaki uzun dönemlerden birkaçı üstüme çok geliyor dedi ( amaç kavga çıkarıp askerliğini uzatmak... onlarda asker neden böyle yapıyorlar sanki (
canım sen kalacak yer ayarladın mı kaç gün buradasın ?

ayy canım benim konuştuğunuza çok sevindim bende merak etmiştim

canım bende şimdiden düşünüyorum nasıl ayrılıcam o gün diye ama olsun en azından biraz görüp beraber zaman geçiricez keyfini çıkarmaya bakalım :))

hiç sorma docalancım ya bende o anı düşünüyorum ama o kdr özledimki burnumda tütüyo resmen kavuşucağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. bencede düşünmemeye çalışalım ayrılma anını

mrb kızlar gecenin bu saatinde derdimi sizden başka anlatacak kimnse yok sevgilimle 5 senedir beraberdik hayatımda hiç kimseyi o kadar sevmedim..oda aynı şekilde çok sevdi ama bitti nisanda askere gittiğinde beraberdik ama gittikten sonra sorunlarımız oldu ve ayrıldık.1 ay oldu daha aramadı..beni nasıl bu kadar çabuk silebildi anlayamıyorum..acaba orda birini mi buldu oofff offff aslında suç tamamen onda olmasına rağmen aramıyor..zaten askerlik ayrı bi özlemdi şimdi birde ayrılık acısı girdii..ne diyim Allahım hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın..inşAllah hepiniz sağ salim kavuşursunuz...

ayy canım benim konuştuğunuza çok sevindim bende merak etmiştim

canımmm benim çok saol konuşabildik çok şükür... bizimki bir garip, sesimi duyduğunda çok kötü oluyormuş o yüzden sık aramıyormuş özür diledi filan affettim :))

canım uzun bir ilişkiymiş çok üzüldüm gerçekten bu kadar kolay olmamalı elbette her ilişkide sorun olur ama o aramıyorsa sen ara ondan bekleme 5 yılın hatırına ara konuş aklında kalmasın eğer bittiyse dönüşü yoksada üzülme bile canım değmezmiş o halde...

5 yıl dile kolay...yakınındaysa giidip görsen, o imkanın yoksa arayıp onun nasıl olduğunu bi sorsan keşke...o da ben askerde böyle sıkıntıdayken beni nası böyle silip atabildi diye düşünüyo olamaz mı??? gururu bi kenara bırakıp şu a ne durumdasınız o da senin gibi mi? hala bıraktığın gibi mi onu anlamay çalış derim canım... yaşadıını sen bilirsin tabi uzaktan davulun sesi hoş gelir ama 5 yıl çok uzun.. eğer çoook büyük bi sorununuz olsa 5 yıl içinde patlak verir bu kadar sürmezdi sanki. hakknızda hayırlısı olsun

bir kaç gündür topiğimiz sakindi bi hareketlendi ama üzücü haberlerle ayrılıklarla....!

hepimize hitap edebilecek bi şiir okudum beğendim.. paylaşmak istedim.. şiir seven varsa okur belkim diye :)

Bu uzaklıklar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin...
Bu kilometreler,bu hasretler, bu hava, inan...
Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü,
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır...
Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu.
Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi.
Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim.
Damla damla birikiyor insan.
Damla damla sevgili...
Bir gün akıp gideceğiz hayata...
Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin.
Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur...
Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde....

malesef uzaktayım yani 9 saatlik bir mesafe ama ailemin yanında olduğum için gidemiyorum aramaya cesaretim yok sanırım,ters bi cevap alacağımdan yada seni artık istemiyorum demesinden korkuyorum..aslında çok büyük bi problemimiz de yok hani..sanırım biz kızlar biraz da karşı taraftan bekliyoruz ilk adımları.böyle oluncada ayrılıklar istesekte uzayıp gidiyor

kızlar bende son anda çıkan bi aksilik yüzünden gidemiyorum. oysa ikimizde öle koşullandırmıştıkki kendimizi nası bi hayal kırıklığı yaşadım anlatamam aysimacım bende arkadaşlarıma katılıyorum. bencede sen arasan. askere gidip gelmiş arkadaşlarım, orda nası değişik bi psikoloji içine girdiklerini anlatıyolar. yukarıda arkadaşımın dediği gibi belkide od ben askerdeyken nası böle yaptı diye düşünüyodur. bence gururu bi kenara bırak ve ara. barışmasanız bile en azından sen üzerine düşeni yap ki için rahat olsun. keşkelerin kalmasın cnm hbrlerini bekliyoruz. bu arada şafak 92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…