339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Tam tercih zamanı yanına da gelemiyorum daha cıkamıyor carsıya ama gelsem görsem daha mı zor olur onun için günübirlik. Ayrılmakta zor.
İpekkkkkkkk beni duyuyosan sen de akıl ver.Sevgilim senin yakınlarında bi yerde resmen can çekişiyor ne yapmam ne demem lazım.şu an hiç bişi düşünemiyorum

gözün aydın canım.aradığında moral vermeye çalış umarım biran önce alışırlar.benim moralim bozuk hasta olduğu için, dinlenmesine bile müsade etmiyorlar nasıl askerlik bu

saol canım geçmiş olsun sanada bozma moralini sende... askerlik işte böle bişi demek ki yaşıyoruz öğreniyoruz...

canım ne kadar zor bir durum haklısın ağlamakta moralini bozmakta ama yapacak bişi yok...hiç birimizin elinden bişi gelmiyor gitme ihtimalin varsa git gör moral olur onada...

Son düzenleme:

nerdeydi canım askerin kusura bakma tekrar soruyorum ama.

canım ne kadar zor bir durum haklısın ağlamakta moralini bozmakta ama yapacak bişi yok...hiç birimizin elinden bişi gelmiyor gitme ihtimalin varsa git gör moral olur onada...

Canım moral olur mu gercekten bilemedim.Yoksa daha da mı zorlanır.İyiolursa gitmeyi düşünücem.Ama sınav üzeri ailem izin verir mi bilmiyorum.Gidersem de günübirlik gidebilirim zaten.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ayrılmak zor olsa da bence gidebiliyosan git derim bence moral olur birazcık seni görmek yanında birisinin olduğunu hissetmek ona iyi gelebilir.

hangimize sevdiğini görmek iyi gelmezki... şuan yanımızda olsalar ne güzel olur değil mi..
tabiki moral olur iyi gelir bir nefes almış olur hemde...

Hımmm şimdi hatırladım kısa dönemde az demiştin onun zorluklarını çektiriyolar işte canım yaa.elimizden gelen olsa da hemen yapsak

Ben gitmeye calısıcam dısarı cıkamıo ama askeriyede bile görmek yeter bana.Ama onun o ellerini görünce nasıl dayanırım bilemiyorum.Komutanların kafasını patlatmak geliyo içimden

Canım benim gerçekten çok zor bir durum.Allah yardım etsin hepsine.Benim sevgilimde pek memnun degıldı o da İstanbulda biliyorsun.Ama gün geçtikçe alışıyorum diyor.Tek istedigim de bu zaten.Onlarda da kısa dönem 2 tane o yüzden pek iyi muamele görmüyorlar.Sabah kahvaltıda catal bile vermiyorlarmıs düşün.Zeytini önlerine tabakla koyuyorlarmış.Hiç düşünmüyorlar insanları.Kendileri rahat nasıl olsa.
Şu an psikolojisi çok bozuk askerinin.Çok bunalmış belli ki.Gidebilirsen git yanına canım büyük bir moral kaynağı olursun ona.Çok fazla da telefonda soru sorma bana kalırsa.Morali bozuktu ağladı ama sonradan sakinleşince üzülmesin keşke ağlamasaydım demesin.Sende güçlü olmaya çalış.Ona üzüldüğünü belli etme bence.

Niye insana insan gibi davranmazlarsa çatal vermemek ne demek ne garip yaa dimi ama.Benim eşimde çaya az şeker diyomuş mesela zaten kimse kendi şekerini atamıyomuş onun bile başında asker var az şeker diyince yemek kaşığıyla atıyomuş adam yaa :) böyle bişey olabilir mi zaten çayda çay değilde işte içiyoruz mecburen diyo.Eşimde az şeker diyip az karıştırıyorum diyo :) tabi karıştırmak işide çatalın arkasıyla :))

canım dua et Allah yardımcıları olsun en kısa zamanda rahat etsinler.Seni çok iyi anlıyorum dünde ben aynı durumu yaşadım gittiğinden beri hiç bu kadar moralsiz görmemiştim ve çok sinirliydi neler yaşıyolar daha anlatamadıkları kimbilir.3 gün doktor yatak izni verirken insan hala çalıştırılırmı düşün ne kadar sıkıntıdalar.dua edelim tüm askerlerimiz için.sende içini ferah tut elbet geçicek bugünler

canım benim bak dikkat ettiysen şu an askerim çok rahat diyen kimse yok. daha yeni başladılar ustalığa ve acemilikten tam da çıkmış sayılmıyolarmş 10-15 gün içinde daha rahata kavuşacaklar allahın izniyle. aynen benmki de öyle ot yolduk falan dedi baya yoruyolarmş ortam psikoljlerini daha olumsuz etkiliyo çünkü liseden yeni çıkmş dengesiz abuk sabuk tipler de var orda. acemilikte hepsi biraz daha aklı başnda insanlardı. o yüzden alışmaları lazım galiba biraz daha. bak 90 lara inmeye 1 gün daha yaklaştık moralini yüksek tut

canım canını sıkma. bilyorum dile kolay ama yapıcak bişey. askerlerimizin eli mahkum. geçirecekler bugünleri. öyle yada böyle. sana düşen onun yanında olmak. gözünün ve aklının sende kalmamasını sağla derim ben. ordaki sıkıntılar dışında bide sen üzülüyomusun diye düşünmesin. ayrıca eğer bence gitme ihtimalin varsa git. görüştükten sonra ayrılmak daha zor oluyo ama seni görünce moral olur diye düşünüyüorum canım . Allah yardmcımız olsun.

günaydınnn kızlaarrrr nerelerdesiniz yaaa ... ? şafaktan birgün daha eksildi yeni bir güne daha başladık... kimseden ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…