339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

günaydınn canım senin şafak saymana bayılıyorum :) bende bundan sonra böyle sayıcam moral olsun
ayrıca yeni bir güne başlamanın da verdiği keyif süper

günaydınn canım senin şafak saymana bayılıyorum :) bende bundan sonra böyle sayıcam moral olsun
ayrıca yeni bir güne başlamanın da verdiği keyif süper

böyle sayarak kendimce oyunlar yapıyorum iştee canımm moral oluyor hemde

tünaydınn kızlaarr..
sandy hakkaten şafak sayman süper. ben askerimin sesini duydum güne güzel başladım şekerlerim. darısı konuşamayanların başına.

tünaydınn kızlaarr..
sandy hakkaten şafak sayman süper. ben askerimin sesini duydum güne güzel başladım şekerlerim. darısı konuşamayanların başına.
tünaydın cnm insan sesini duyunca iyi oluyo ama biz 2 gündür günde 1 kere konuşuyoruz o da 1 dk anca sürüyor sinir oldum iyice bu askerliğe ustalığına da acemiliğnede hepsine gıcığım.

tünaydınn kızlaarr..

kendimi avutuyorum işte böle canımm napimmm biz konuşamadık aramıyor benim ki... yani böle tercih ediyor sık konuşmuyoruz o iyi olsunda yeter bana...

kendimi avutuyorum işte böle canımm napimmm biz konuşamadık aramıyor benim ki... yani böle tercih ediyor sık konuşmuyoruz o iyi olsunda yeter bana...

olsun canım seninkide öyle iyi hissediyor kendini alışana kadar idare etcen artık elimiz mahkum hiç bişey yapamıyoruz

olsun canım seninkide öyle iyi hissediyor kendini alışana kadar idare etcen artık elimiz mahkum hiç bişey yapamıyoruz

evet canım yapacak bişey yok ne yazık ki... onlar orada biz burda alışmaya çalışıyoruz...

İnşallah istediğin gibi olur herşey canım
Ben hala sayamıyorum sanırım hala kabullenemedim
Bi de usta birliğine geçtiğinden beri çok rahat maşallah
Hergün 4-5 defa konuşabiliyoruz hem de uzun uzun
Umarım sizde de herşey yolundadır

Çoooooooooooook teşekkür ederim arkadaşım :)
Benimki 12 ay yapıyor ya bende uzun diye öyle saymıyorum kendimce zaman dilimlerine bölüyorum mesela şimdi dağıtıma geleceği günü hedefledim,33 gün kaldı inş,böyle daha mutlu oluyorum
Konuşabilmenize çok sevindim rondelacım,inş hep böyle devam eder,hatta şartlarınız dahada güzelleşir inş,benimkide baştan daha sık arıyabiliyodu ama yemin töreninden sonra bayaca azaldı çok yoğun oluyolarmış,ama çok şükür haftasonları tel kiralıyorda istediğimizde konuşabiliyoruz..
Yanına gidebilme durumların oluyor mu canım ?

herkese selam kızlaar

nasılsınız??? bi hfta daha bitti haftaya yeni bi 7 günü daha biticez

geçen her gün aşkıma 1 adım daha yaklaştığımı düşünüp mutlu olmaya çalşyrm çok özledim ama çok

Acemilik döneminde gidebilmiştim canım
Şimdi çoook uzakta ve sınav dönemim tek dersim var
Kalırsam bi sene uzayacak
Benim mahvolmam demek
O yüzden gidemiyorum o da izin kullanmak istemiyor
Bi an önce dönmek için
Ama alıştım yani rahatça konuşabilince rahatlıyorum
Telefonunu kullanabiliyor rahatça bilmiyorum biz mi çok rahat ettik ustalıkta
Arkadaşlarım hala zar zor görüşebiliyormuş
İnşallah en az bizim kadar rahattır herkes çok zor bi'şey
Uzun dönemlerin çok yoğun olduğunu sevgilim de söylemişti
Peki senin atamayla eşinin yanına gitme gibi durumun var mı canım?

sonunda gitti canım gülyazıya...
gittiği yer hataydan daha kötüymüş...aşırı pis ve koğuşlarda fareler fln cirit atıyomuş..
hastalandı bi de yani gunlerdırr nası kötüydüm anlatamam aklım hep ondaydı.
iyiym iyiyim diyo ama sesi filan hiç iyiymiş gibi gelmiyordu...
şimdi biraz daha iyi,alıştı en azından.
ama hataydaki kadar yorulmuyo en azından ve cep telefonunu ara sıra acıp arayabiliyor yoksa hepten çekilmez olurdu...
artık napalım canım 3.5 ay 4 ay idare etcez...
sağol cnm bni düşündüğün için:) msn de filan yokladım seni ama takılmıyosn pek herhalde...
işim de iyi gibi, yani sıkıcı bi iş ama en azından kafamı dağıtıyo daha çabuk gecıyo zaman..
ben de kpss başvurdum son gun kala:) ama sıfır hazırlık:) şansımı denemek istedim...
sen de iyisindir umarım..
çok konuştummm :))))

rondelacım bu arada kendi derdimden seni soramadım pek kusura bakma cnm
cok sevındım rahatlamanızaa:) maşallahh cnmm inşallah gelene kdr böyle gider..
Allah bize de nasip eder

Format atmıştım canım bilgisayara
Sonra da sınavlar yüzünden tekrar yükleyemedim programları
Ben de yaptım başvuru ama hiç hazırlanamıyorum
Artık okul bitince bi ay boyunca çalışırım diye avutuyorum kendimi :26:
Hastalandıklarında iyileşmeleri çok zor oluyor
Hala hasta mesela gittiği günden beri
Bi aydır geçmedi atlatamıyor
Çünkü dinlenmeye fırsatları bile olmuyor
İnşallah en kısa sürede iyileşir daha da rahat olur
Benim yine telefon başı gaflarım rezilliklerim çoğaldı canım
Bi ara konuşabilirsek bol bol güldürürüm seni

:)) tamam cnmm, insallah konusuruz tekrarr dertleşiriz

Keşke bizimkide telini alabilse yanına,istediğin zaman ulaşamamak çok zor ya
Atama değilde,dağıtımdan sonra yanına gidebilme ihtimalim var,gidemezsem çok üzülürüm çünkü kendimi çok alıştırdım gidebileceğime...

özledim özledim özledim askerimi özledim kızlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nerelerdesiniz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…