339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

inşallah cnm cok saol...
snnki de umarım cok rahat geçirir..
bnmkı sımdı yolda galıbaa en son cizredeydi
bakalımm..bekliyorum...
öyle zor kii bi yandan işe başladım bi yandan aklım hep onda konsantre olmakta cok zorlanıyorum...

moralim çok bozuk sevdiğim hasta doktor iğne vermiş ve 3gün yatak izni var ama denetim olduğu için yatıp dinlenemiyor hasta hasta iş yaptırıyolarmış telefonda sesi çok kötüydü.aöf sınavlarım var haftasonu şuan ders çalışmam lazım ama aklım onda çok üzülüyorum

docalan desteğin için çok saol. daha hala belli olmamış ama düne göe daha iyim bugün. Allaha emanet olsun hepsi

kızlar yemin törenlerinde video çekimi olup evlerine dvd gönderilen var mı? Ben bugün aldım bir kez daha gururlandım eşimle

sonunda konuşabildik ama çok kötüü.... biz sürekli konuşunca daha zormuş onun için bu yüzden sık aramıyormuş sesimi duyunca ağlarmış psikolojimiz çok bozuk bende bişi diyemedim nasıl rahat etceksen nasıl istersen öyle yap dedim ama kapatır kapatmaz başladım ağlamaya

çabuk geçsin zaman bitsin hemen bu günler...

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki
Son sınavım veremezsem tam bi sene uzayacak
Ama aklımı toparlayamıorum kendime çok kızıyorum
Bugün sabah anlaştık akşama kadar çalıştım
Akşam söylediği saatte aradı artık hep böyle yapıcaz
İnşallah sizde rahatça görüşürsünüz canım aklım bi yandan da sende
Kendini üzme olur mu?
İş nasıl gidio bu arada?

canım geç görülmüş bir mesaj ama bana sordun sanırım değil mi?
evet düğün tarihim,yarın tam 8 aylık evli olucaz inş :)

Maşallah nice mutlu,huzurlu 8 aylara inşallah
Sen nasılsın canım?
Atamalarla ilgili gelişme var mı?
Ben de bu sene yeniden gircem sınava ama hiç hazırlanamadım bakalım nolcak

elifçim ya bu özlemin karşılıksız olsaydı...?(laf aramızda ben bugün optimistic takılıyorum)

bu yönden bakmmaıştım valla ipekcim :)) haklısın.en az özlediğim kadar özlendiğimi, sevdiğim kadar sevildiğimi , beklediğim kadar beklenildiğimi biliyorum.. bu da çooooook büyük bi şükür sebebi. ama yine de içime dinletemiyorum işte bazen

orda çok rahat olmadığını hissettim bana idare ediyorum iyiyim falan diyo ama baya zorluyolar galiba. bu ne biçim ustalık anlamadımm daha rahat edeceklerdi güya işe bak..:18::18::18::18:

Günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim geçmiyo gibi geliyo yaaa içim acayip sıkılıyor üffff bitsin artık sıkıldım valla ( uzadıkça uzuyomuş gibi geliyor.Sabah sabah sizide bunaltmayım.

Günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim geçmiyo gibi geliyo yaaa içim acayip sıkılıyor üffff bitsin artık sıkıldım valla ( uzadıkça uzuyomuş gibi geliyor.Sabah sabah sizide bunaltmayım.

günaydın canıııım....bak yeni bi güne daha başladık 1 gün daha bitecek geçecek ve biz dönüp bakıcaz sevdiklerimize kavuştuktan sonra. zaman ne çabuk geçti o geçmek bilmeyen günler de geride kaldı dicez. o günleri düşünüp güç bulmaya çalış. kafanı meşgul etmeye bak bişeylerle

günaydn canım aynen ben dünden beri hiç değilim... (( nasıl kötü bir durummuş bu askerlik...
ama bitecek elbet...

Son düzenleme:

sağol canım moral oldu geçsin bitsinde biran önce kavuşalım.Aslında dediğin gibi geriye bakınca bugün 1,5 ay olmuş ne çabuk geçti diyorum :) bu nasıl bişeydir anlamadım yaaa salaklaştım iyice :)

günaydn canım aynen ben dünden beri hiç değilim... (( nasıl kötü bir durummuş bu askerlik...
ama bitecek elbet...

canım sizde konuşmuşsunuz hadi gözün aydın.Birazda mantıklı aslında askerinin dediği sürekli arayınca da insan garip oluyo ağlayası yoksada ordaki halini düşündükçe burda üzülüyosun ve ağlıyosun.Bitecekkk başka yolu yok.

saol canım evet aynen öyle biz alışamadık sıkıntılarımız var o arayınca sesi kötü gelince ben üzülüyorum ben üzülünce o daha çok üzülüyor biz az konuşcaz başka çare yok... o benim sesimi duyunca hem rahatlıyor hem kötü oluyor garip bir durum bilemedim o iyi olsunda 4-5 günde konuşmaya da razıyım ben...

gözün aydın canım.aradığında moral vermeye çalış umarım biran önce alışırlar.benim moralim bozuk hasta olduğu için, dinlenmesine bile müsade etmiyorlar nasıl askerlik bu

Yardım dilicek kimsem yok ne kötüancak burda sizinle paylaşabiliyorum sıkıyosam affedin

Az önce konustum nasılsın dedim iyiyim dedi ama anladımsesi öyle bozuk ki .Bişey mi oldu aşkım dedim.Yok bişey aynı dedi. Ne yaptırıyolar aşkım size yine dedim. Demezolaydım. Yzık kendini zor tutuyomuş telefonda ağlıyo resmen bana belli etmemeye çaalışıyo ama anlıyorum.Ot yolmaktan elleri su toplamış.Ben anlatmak istemiyorum ama kimseyle paylaşamıyorum dedi.Ben burda ölücem galiba dedi.28 yasında kosarken tıkanıyomus.Sporda neler yaptırıyolar bi bilsen dedi.Nefesimi çeviremiyorum dedi.Zaten tıkanır kilosu da var biraz.Kafayı yicem resmen köpek giibi davranıyolar bizi de kısa dönem diye ayırmıyolar dedi.Ben de o saate kadar morla vermeye calıssamda tutamadım gözyaşlarımı.Aglayarak kapattım.Keske elimden bişi gelse dedim.Ama yok ne yapabilirsin ki dedi. Resmen bitirdi beni ne yapıcam kızlar bi akıl verin Nöbette başlıcaktı bu hafta benimki sanırım biraz agır geciriyomoral olarak.Hepiniz aynısınız .Ama benimki duygusal çok.Babasını da kaybetti 2yıl önce onun da etkisi var.Ne yapıcam ne edicem bilemedim.Bak az kaldı diyorum.Ama daha haziran bile olmadı nasıl gecer diyo.Ne desem bos ne yapıcam bi akıl verin yalvarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…