- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.181
Canımmm Allah kavuştursun bi an önce
Umarım tahmin ettiğimizin aksine rahat bi askerlik geçirir benim arkadaşım gibi
Bi ay geçti bile bu da göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inşallah
Bugünlerde ilçeye dağıtım yapılcakmış ama büyük ihtimal yerinde kalcakmış
İnşallah rahat olurlar iyi olurlar
canım günaydın askerlerimiz Allaha emanet nerde olursa olsun doğuda batıda hiç farketmez.Hiçbir zaman aklımıza kötü şeyler getirmeyelim Allahın izniyle sağsalim gelmelerini nasip etsin yarabbim.Nerde rahat olacaksa orda kalsın nişanlın inşallah canım.
Can sıkıntısından neler sardık
Canım siz ne kadardır evlisiniz?
Profilindeki tarih mi düğün tarihin?
Merak işte
docalan desteğin için çok saol. daha hala belli olmamış ama düne göe daha iyim bugün. Allaha emanet olsun hepsi
özlüyorum bi çaresi yok....
inşallah cnm cok saol...
snnki de umarım cok rahat geçirir..
bnmkı sımdı yolda galıbaa en son cizredeydi
bakalımm..bekliyorum...
öyle zor kii bi yandan işe başladım bi yandan aklım hep onda konsantre olmakta cok zorlanıyorum...
canım geç görülmüş bir mesaj ama bana sordun sanırım değil mi?
evet düğün tarihim,yarın tam 8 aylık evli olucaz inş :)
elifçim ya bu özlemin karşılıksız olsaydı...?(laf aramızda ben bugün optimistic takılıyorum)
Günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim geçmiyo gibi geliyo yaaa içim acayip sıkılıyor üffff bitsin artık sıkıldım valla( uzadıkça uzuyomuş gibi geliyor.Sabah sabah sizide bunaltmayım.
Günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim geçmiyo gibi geliyo yaaa içim acayip sıkılıyor üffff bitsin artık sıkıldım valla( uzadıkça uzuyomuş gibi geliyor.Sabah sabah sizide bunaltmayım.
günaydın canıııım....bak yeni bi güne daha başladık 1 gün daha bitecek geçecek ve biz dönüp bakıcaz sevdiklerimize kavuştuktan sonra. zaman ne çabuk geçti o geçmek bilmeyen günler de geride kaldı dicez. o günleri düşünüp güç bulmaya çalış. kafanı meşgul etmeye bak bişeylerle
günaydn canım aynen ben dünden beri hiç değilim...(( nasıl kötü bir durummuş bu askerlik...
ama bitecek elbet...
canım sizde konuşmuşsunuz hadi gözün aydın.Birazda mantıklı aslında askerinin dediği sürekli arayınca da insan garip oluyo ağlayası yoksada ordaki halini düşündükçe burda üzülüyosun ve ağlıyosun.Bitecekkk başka yolu yok.
saol canım evet aynen öyle biz alışamadık sıkıntılarımız var o arayınca sesi kötü gelince ben üzülüyorum ben üzülünce o daha çok üzülüyor biz az konuşcaz başka çare yok... o benim sesimi duyunca hem rahatlıyor hem kötü oluyor garip bir durum bilemedimo iyi olsunda 4-5 günde konuşmaya da razıyım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?