339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar askerlerinizin yanına giderken bişeyler götürmeyi düşünüyomusunuz hediye alıcakmısınız yani ne alsam aklıma gelmiyo valla fikir paylaşalım hadi.

benim sevgilim fanatik gs li bende fanatik fb li çok kavgalarımız oldu bu konuda :) gs store gidip eşofman gibi mont gibi bişiler alcam izin günlerinde rahat rahat kullanabileceği....

hımmm senin soruna hemen cvp veriym canım bizim şafak 115 olduğuna göre sen üstüne 5 koy 120 gün yaneee ama olsun sevdiğini görmek pahapiçilemez :)))))

benim sevgilim fanatik gs li bende fanatik fb li çok kavgalarımız oldu bu konuda :) gs store gidip eşofman gibi mont gibi bişiler alcam izin günlerinde rahat rahat kullanabileceği....

hımm benimde bi eşofman takımı almak aklıma geldi pumadan falan olabilir rahatca dolaşsın sevdiceğim :)

hımm benimde bi eşofman takımı almak aklıma geldi pumadan falan olabilir rahatca dolaşsın sevdiceğim :)

evet canım bu tarz şeyler iyi olur... birde benden fotoğraf istemişti askere götürmek için ama yoktu o an yanımda (( fotoğraf çekincem aşkım için onu götürcem...

Son düzenleme:
amasyadayken çok tuhafıma gitmişti bi kız askerine çiçek getirdi kocaman bi kucak :))

herkesin anlayış şekli ne kaa farklı dimi :)) ben sevglme çiçek götürsem erkekliğe çamur atmamak için kucağına almaz valaa

Aynı bizde oyleyız canım.Bana sende galatasaraylısın diyor bende tamam hayatım öyleyim diyorum gönlü olsun diye ama Fenerbahçeliyim :)

benim erkeğimde o çiçeği eline bile almaz :)) giderken herşeyi mavi tonlarında aldık.Banyo için lif koyuyorum onu bile düşündüm yani hangi renk koysam diye :))

ama canım 156 dan düştük bak geçiyo işte 20 gün sonra 90lara çift rakamlara inicez inş.

Evet haklısın canım çabuk geçiyor zaman.Aşkımda gitmeden öyle dedi.Şimdi bunu bekliyoruz bu da bitecek.Sonra söz,nişan,düğün onlarda olacak.Çocuk diyoruz o da olacak.Hepsi olacak.Ömür dediğimiz nedir ki hemen çabucak geçip gidiyor.Arkamıza bakıyoruz nasıl geçtiğini anlamıyoruz

ahh sorma canım zaten tek güç dayanağımız o. askerlikten geçen her gün bizi bi adım daha yaklaştırıyo önümüzden bi engel daha kalkıyo.. şimdi ilk şafağımız 1 haziran. atama belli olacak. böyle bişey bekledğzmde yine kısmen de olsa daha iyi geçiyo zaman...sağ salim gitsinler gelsinler evlenelim bi ömür birlikte olalım sevdiceklerimizle

Aynı bizde oyleyız canım.Bana sende galatasaraylısın diyor bende tamam hayatım öyleyim diyorum gönlü olsun diye ama Fenerbahçeliyim :)

benim sevdiceğimde ben seni fb li seviyorum diyor :)
Allahım ne çok özledim ben onu konuşmalarımızı

Son düzenleme:

İnşallah canım Allah hepimize sevdiklerimizle-ailemizle uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…