339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

günaydın kzılaaaar nasılsınız?? ben bugün nedense bi umut doluyum kendimi avutabiliyırum hava güneşli falan onun etkisi olsa gerek uzun sürse bari

duygucum 1 hafta izin kullandı askerin dimi? bizim şafak 118 mi 117 mi oluyo o zaman canım?

bizim 112 gün kaldı canım.. :) askerin nasıl bu arada rahat konuşabiliyor musunuz ? alışmış mı ?

İyiyim alıştım diyor canım.Çok iyi olmasa da en azından kötü değil.Günde 2 kere arıyor telefonda felan hiç sıra olmuyormuş Allah'a şükür.Sadece yemeklerden biraz şikayetçi.Yemeklerin kötü olduğunu söylüyor

Sevgili adaşım biraz geç cevap veriyorum ama ben de bişeyler yazıp derdimi anlatmak istedim. Geçenlerde benim sevgilimin çok kötü bir yere çıktığını söylemiştim, telefonlar bozuluyordu sürekli görüşemiyorduk, ama düzeldikçe aradı allahtan da arada sesini duyabildim en azından.

Sevgilime yazıcılık görevi vermişlerdi, sonra görevinden almışlar, geçen gün okumuşsunuzdur belki köprünün altında bomba patlayan o Nusaybin Cizre yolunun kenarında bulunan bölüğünde, apaçık güvenliksiz arazide, aynen seninki gibi ot yolacaksın bütün gün başka hiç bir şey yapmayacaksın demişler.

Ağlamaktan içim tükendi. Güvenliğinden mi endişe edeyim, yorulmasına mı üzüleyim. Sonra tek kısa dönem bu diye oradan başka bir yere çağırdılar. Bakalım orada nasıl olacak, beklemedeyiz.

Ben de babamla konuştum sonra, biraz farklı bir yönden baktı aslında en başta kızdım ama sonra düşününce gerçekten de hak vermedim değil kendisine. Ne yaparlarsa yapsınlar bu geçen hayatlarında sadece 3.5 aylık bir eziyet dönemi dedi, gerçekten çok sıkıntılı ama "geçecek" sonradan da kendi örneğim için söylüyorum; ben askerlikte bütün gün ot yoluyordum şeklinde çocuklarına gülerek anlatacağı bir anı olacak belki. Bu dönem geçince bu sıkıntılardan dolayı çok daha olgunlaşmış olacağına inanıyorum ve tek yapabileceğim sağlığı için dua etmek, elimden geldiği kadar da ziyaretine giderek, telefonlaştığımızda kendi moralimi de onun moralini de ölçüsünde yüksek tutmaya çalışmak.

Çabucak, ne onların ne bizim sağlığımızı etkilemeden geçer inşallah arkadaşlar. İyi ki varsınız diyorum ben de :)

Son düzenleme:

ohhh ne güzel canım her günün böyle umut dolu olur inşallah

kızlar ya msn kuramıyorum nerden indirebilirim yardımcı olabilirmisiniz çoktandır kullanmıyorumda

canım google a " msn indirr " yaz indirr.com dan link gelşyor ordan olabilir. ya da e-buddy.com var onlinw bağlanabilirsin kurmadan..

Maşallah nice mutlu,huzurlu 8 aylara inşallah
Sen nasılsın canım?
Atamalarla ilgili gelişme var mı?
Ben de bu sene yeniden gircem sınava ama hiç hazırlanamadım bakalım nolcak

çooook teşekkür ederim arkadaşım
ben iyiyim çok şükür,gün sayıyorum sürekli kaç tane takvimim var bi bilsen
sen neler yapıyorsun peki ?
atamalarla ilgili olarak,tercihlerimi yaptım,1 haziranda açıklanacakmış,kadrolu ataması yapılacak sanırım sözleşmelileri alırlar..ama yinede yaptım işte..bundan sonrada sözleşmeli ataması olucakmış sanırım,öyle bi haber okudum..onun haricinde bende hiç çalışmadım bu seneki sınava
canımın içi Rabbim gönüllerimize göre versin,hakkımızda hayırlı kılsın gönlümüzde olanları.

elifçim inşaallah bu saatten sonra çok çok rahat eder..seneye bu zamanlar sevdiceklerimiz yanımızda olucaklar inş

canımmm benimm ben çok kötü oldum inanki yazdıklarını okuyunca
hiç bu kadar kötü olduğunu,olacağını sanmazdım..inan ne diyeceğimi bilemiyorum..ama bilki biz gerçekten çok güçlü durmalıyız,beni eşim ot yolmamış ama geçen gittiğimde ellerinde ayaklarında yaralar vardı,yat kalk yaparken taşlarda,yarılıyormuş,kesiliyormuş..aynı bende senin gibi oldum çok üzüldüm,kulakları sıcaktan soyulmuş..sesi kimi zaman hiç çıkmıyor bağırmaktan..ve onların koğuşundada sanırım olaylar çıkmış,çocuğun biri tüfekle üzerlerine yürümüş,kendini mi öldürmeye çalışmış ne..böyle şeyler oluyor sanırım..babamda anlatırdı çünkü böyle bi sürü olay..
görmeye gelirsen ayrılması zor olabilir düşündüğün doğru,ama belkide moral olur..
benim elimden gelen bişi olursa söyle arkadaşım,hiç çekinme,kıyamam ben sana,kötünün kötüsünü düşün ve ne olur şükretmeye çalış,doğuda görev yapan komandoları..vs.. düşün,10 gün haber alamayanları..askerde işkenceye tabi tutulurmuş resmen askerler geçmişte duyduklarıma göre,şimdi yine çok şükür bu hallerine..ne zman canın sıkılırsa yaz bana,dediğim gibi elimdende bişi gelirse yapmaktan çekinmem canım benimm,ne olur üzülmeyin geçicek elbet geçicek bu günlerde

bunları okuyunca şuna bi kez daha kanaat getirdim.. bu öyle zor öyle derin bi duygu ki ; birbirimizi hiç tanımamaıza rağmen aynı şeyleri yaşıyo olmamız bu kadar içten anlayıp yardımcı olmaya çalşmamıza sebep oluyo... her hangi başka bi ortak nokta bu kadar hassasiyet getiremez bence.. Allah hepimizin askerlerini korusun kızlar... seviyorum sizleri.. 1 günü daha bitirdik darısı kalan bütün günlere.. iyi geceler herkese

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrrr birgünü daha bitirip yeni bir güne başladık hadi hayırlısı... bugün askerlerimizden güzel haberler alırız hepimiz inşaalhhh
şafak 112... bugünü saymazsak 111 geleceği günü nasıl olsa bugün akşama yanımda diye düşünürsek 110 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…