339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Ben şu ara hem tercih yapıyorum hem kpss hazırlanıyorum hem de nişanlıma moral vermeye çalışırken, çıldırmamaya çalışıyorum.O yüzden vakit bulamıyorum çok girmeye affedin beni. Sıkılınca kosuyorum yanınıza mazur görün.Psikoloğa gittim inanın kendimi çok kötü hissediyorum.Herşey üst üste geldi sanki.

Canım ben de öyle düşünüyorum.Dün bi hap içtim başım öyle dönüyo ki.Oturdum zorla ders çalışmak için kendimi zorluyorum.İnsan kitaptaki yazılara bakarak sevdiğini düşünür mü.Ben yapıyorum. Ders çalışmamız lazım. 1 buçuk ay kaldı.Kpss askerlik dinlemezki. Allah hepimizin yardımcısı olsun:18:

canım orda hiçbişey yapamazken senin kötü durumda olduğunu hissederse o da çok üzülür. güçlü olman lazım güçlü olmamız lazım. hayat boyunca asker kalmayacaklar 4 ay sonra bugünlere vay be nasıl geçirdik diye bakıcaz. uzun dönem değiller buna da şükretmek lazım.

ama biz istemesek de istesek de günler geçiyo bişekilde. bolbol duaa etmekten onlara şen şakrak ses tonumuzla moral vermekten başka bişey işe yaramıyo maalesef. ben biraz duygusal konşnca o da çok kötü oluyo anlıyorum o yüzden espriye vurmaya onu güldürmeye çalşyrm içim kan ağlasa bile :2::2::2:

çok özledim askerimi kokusu konşması bakışları herşeyini çok özledim

dinlemez tabiki canım illet bi sınav o nalet ama öyle ya da böyle atlatmak lazım. askerin geldiğinde bi de atama işiyle uğraşmayın onu aradan çıkarmş olun işte ne güzel olur.. benm sevglm de 3 yıldır atanamıyodu şimdi terch yaptık 1 haziranı beklyrz heyecanla terch yaptık olacak Allah izin verirse. Rabbim herkesin rızkını işini en güzelinden versin inş. dualarım siznle

Haklısın canım.Benim de öyle yapmam lazım.Ama bişi söyküyorum mesela diyo ki burayı bi görsen öyle demezdin.Morali çok bozulmuş.Hiç iyi biyerinden bakamıyo şu an.Yinede dediğin gibi iyiki uzun dönem diil.Allah yardımcıları olsun.Önce onlara sonra bize sabırlar versin inşalllah.:18:

canım mamakta telefon klubeleri azdı ondan arayamamıştır sen gönlünü ferah tut arar en kısa zamanda inşallah

canım bilmiyorum walla ne düşüncem ne yapcam belirsizlikler çok kötü... acemidede mamakta idi ama arıyordu günde 2 defa bile konuştuğumuz olurdu..

mamak kalabalıkmış canım evet birkaç bin kişi varmış ( ama ona göre ankesörlü koysalar ne olur sankii....

Son düzenleme:

Canım sürekli üzülme askım ne olacak herkesın aynı.Askerlik bu kimin iyi oldugunu gördün ki diyorum.Ya da bir şey dediğinde herkesin öyle oldugunu.1 ayın nasıl cabuk gectıyse bunun da hemen gececegını soyluyorum.Onunla aynı seyı dusundugumu pek hissettirmiyorum açıkcası.Bende evet askım ayy uzuldum felan dersem o daha da duygusala baglar.Biraz gırgır şamata takıl sende canım.Üzülsende belli etme.Güldürmeye mutlu etmeye bak biraz

Canım senin adına çok sevindim.Benim nişanlım da bilgisayar öğretmeni.Şimdiİstanbul-Metriste 1 hafta bitti ama görev vermediler.2kişilermiş zaten.Keske benimkine de verseler.Ama yok delircem ben garanti

Canım benim sevgilim elektrik elektronik mühendisi ama bu görevi vermişler hangi akla hizmet bilmiyorum.. görevlendirme olmadı die üzülme bizim oldu da ne oldu 4 gündür konuşamıyoruz ((

Canım benim sevgilim elektrik elektronik mühendisi ama bu görevi vermişler hangi akla hizmet bilmiyorum.. görevlendirme olmadı die üzülme bizim oldu da ne oldu 4 gündür konuşamıyoruz ((

hepsinin bir zorlugu var herhalde.Bir an önce hersey yoluna girer inşallah.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tatlım.

valla ben girip girmemekte kararsızım canım çünkü bu sene hiç hazırlanmadım eşim gitcekti bilmem ne diye birsürü telaşım vardı.şimdide hiç ders çalışmak içimden bile gelmiyo açıkcası kafam rahat değil odaklanamadıktan sonra yani hazırlanmadanda girmek istemiyorum boşu boşuna.eşimde gir diyo bilmiyorum

gir yine bence tatlım.Bi denemekten ne kaybedersin ki. Daha devam ediyo basvurular.Belki sınav sana kolay gelir kimbilir?

canım benım çokçokçok sevindim herşeyin yolunda gitmesine..
ben 4 saat önce havaalanında bıraktım ktm ye gitmesi için...
daha çok zor günler var önümüzde

Canımmm Allah kavuştursun bi an önce
Umarım tahmin ettiğimizin aksine rahat bi askerlik geçirir benim arkadaşım gibi
Bi ay geçti bile bu da göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inşallah
Bugünlerde ilçeye dağıtım yapılcakmış ama büyük ihtimal yerinde kalcakmış
İnşallah rahat olurlar iyi olurlar

iYi AKŞAMLAR HERKESE..
Benim sevgilim cumartesi akşamı geldi bugün sabah uçakla elazığa gitti gidene kadar heran yanyanaydık ama inanın ayrılmak çok zor Elazığa asker gönderen varmı gidince aradı sesi okadar mutsuz geliyorduki içim parçalanıyor düşündükçe
çok mutsuzum 4 ay var nerdeyse nasıl geçecek zaman düşündükçe nefesim daralıyor

iYi AKŞAMLAR HERKESE..
Benim sevgilim cumartesi akşamı geldi kastamonudan (istanbula) bugün sabah uçakla elazığa gitti gidene kadar heran yanyanaydık ama inanın ayrılmak çok zor Elazığa asker gönderen varmı gidince aradı sesi okadar mutsuz geliyorduki içim parçalanıyor düşündükçe
çok mutsuzum 4 ay var nerdeyse nasıl geçecek zaman düşündükçe nefesim daralıyor

daha yeni gittikleri için hep öyleler canım... ustalığa göre daha karışık ortam o yüzden alışana kadar böyle olcaklar. sabır..sözn bittiği yer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…