- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.121
kızlar aslında bunu bi avantaja çevirebilirsnz.. onlar yokken zamanınız boşken çalışı.geldiklerinde bi de atanma stresiyle uğraşmayın onlara dönüşte sürpriz olsun. bi de çalşrken zaman geçer bi amaç olunca) nacizane tavsiye meslektaşlarıma
Ben şu ara hem tercih yapıyorum hem kpss hazırlanıyorum hem de nişanlıma moral vermeye çalışırken, çıldırmamaya çalışıyorum.O yüzden vakit bulamıyorum çok girmeye affedin beni. Sıkılınca kosuyorum yanınıza mazur görün.Psikoloğa gittim inanın kendimi çok kötü hissediyorum.Herşey üst üste geldi sanki.
Canım ben de öyle düşünüyorum.Dün bi hap içtim başım öyle dönüyo ki.Oturdum zorla ders çalışmak için kendimi zorluyorum.İnsan kitaptaki yazılara bakarak sevdiğini düşünür mü.Ben yapıyorum. Ders çalışmamız lazım. 1 buçuk ay kaldı.Kpss askerlik dinlemezki. Allah hepimizin yardımcısı olsun:18:
canım orda hiçbişey yapamazken senin kötü durumda olduğunu hissederse o da çok üzülür. güçlü olman lazım güçlü olmamız lazım. hayat boyunca asker kalmayacaklar 4 ay sonra bugünlere vay be nasıl geçirdik diye bakıcaz. uzun dönem değiller buna da şükretmek lazım.
ama biz istemesek de istesek de günler geçiyo bişekilde. bolbol duaa etmekten onlara şen şakrak ses tonumuzla moral vermekten başka bişey işe yaramıyo maalesef. ben biraz duygusal konşnca o da çok kötü oluyo anlıyorum o yüzden espriye vurmaya onu güldürmeye çalşyrm içim kan ağlasa bile :2::2::2:
çok özledim askerimi kokusu konşması bakışları herşeyini çok özledim
canım mamakta telefon klubeleri azdı ondan arayamamıştır sen gönlünü ferah tut arar en kısa zamanda inşallah
canım kalabalık bir yerse sıra gelmiyodur nöbetleri falanda varsa fırsat olmuyodur
biz hergün konuşuyoruz hemen hemen bazen 2 kezde ama orda az kişi var kısa dönemde 2 kişilermiş telefon klubesi az ama sıra olmuyormuş.mamak kalabalık olabilir çarşı iznide vermemişlerdir bizimde henüz çarşı izni başlamadı
Duygu aynı benim nişanlımda öyleymiş ya İstanbul-Metriste ' kişi kısa dönem hepsimanyaklar gerisi.Ne diye teselli veriyosun ben bişi diyemiyorum.Görev de vermediler.Bilgisayar öğretmeni halbuki.Bi de o kadar yoruyolarmıs ki spor hep. Ne diyeceğimi bilemiyorum arayınca sen ne diosun bana bi akıl verin.Bu askerliğin neresinden tutulur?Keşke doguya gitseydim demez mi bide
Canım senin adına çok sevindim.Benim nişanlım da bilgisayar öğretmeni.Şimdiİstanbul-Metriste 1 hafta bitti ama görev vermediler.2kişilermiş zaten.Keske benimkine de verseler.Ama yok delircem ben garanti
mamak kalabalıkmış canım evet birkaç bin kişi varmış( ama ona göre ankesörlü koysalar ne olur sankii....
canım görevine başladıysa belki zamanı kalmıyordur telefon sırasına giremiyodur yorgunluktan üzme kendini
Canım benim sevgilim elektrik elektronik mühendisi ama bu görevi vermişler hangi akla hizmet bilmiyorum.. görevlendirme olmadı die üzülme bizim oldu da ne oldu 4 gündür konuşamıyoruz((
Canım bnde sınıf öğretmeniyim kpss ye giricem bu sene.Ama bu streste çalışmak çok güç.Nişanlım orda acı çekiyor.Bu benim çalışmamı engelliyor.Hep aklımda o. Ne yapıcam bilmiyorum.Sen de mi girceksin cnm?
valla ben girip girmemekte kararsızım canım çünkü bu sene hiç hazırlanmadım eşim gitcekti bilmem ne diye birsürü telaşım vardı.şimdide hiç ders çalışmak içimden bile gelmiyo açıkcası kafam rahat değil odaklanamadıktan sonra yani hazırlanmadanda girmek istemiyorum boşu boşuna.eşimde gir diyo bilmiyorum
gir yine bence tatlım.Bi denemekten ne kaybedersin ki. Daha devam ediyo basvurular.Belki sınav sana kolay gelir kimbilir?
canım benım çokçokçok sevindim herşeyin yolunda gitmesine..
ben 4 saat önce havaalanında bıraktım ktm ye gitmesi için...
daha çok zor günler var önümüzde
kızlar bu sene kpss ye gircek olan var mı aranızda.
iYi AKŞAMLAR HERKESE..
Benim sevgilim cumartesi akşamı geldi kastamonudan (istanbula) bugün sabah uçakla elazığa gitti gidene kadar heran yanyanaydık ama inanın ayrılmak çok zor Elazığa asker gönderen varmı gidince aradı sesi okadar mutsuz geliyorduki içim parçalanıyor düşündükçe
çok mutsuzum 4 ay var nerdeyse nasıl geçecek zaman düşündükçe nefesim daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?