• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

daha yeni gittikleri için hep öyleler canım... ustalığa göre daha karışık ortam o yüzden alışana kadar böyle olcaklar. sabır..sözn bittiği yer...

İnşallah azalır içimdeki bu acı ama şuan sanki dayanamayacakmışım gibi geliyor. ben ondan hiç bu kadar ayrı kalmadım :2:
Hepside gittikleri yerde rahat ederler , zaman su gibi geçer ve herbirimizin sevdiğimizle bağları dahada kuvvetlenir inşallah

Son düzenleme:
kızlar nişanlım dün usta birlğine teslim oldu. orduda. şu an merkez jandarmada ama dağıtım yapılmadı daha. orduda da bazı yerler terör bölgesiymiş. biliyorum kötü düşünmemem lazım ama elimde deil işte. keşke merkezde kalsa. off offf

kızlar nişanlım dün usta birlğine teslim oldu. orduda. şu an merkez jandarmada ama dağıtım yapılmadı daha. orduda da bazı yerler terör bölgesiymiş. biliyorum kötü düşünmemem lazım ama elimde deil işte. keşke merkezde kalsa. off offf

canım günaydın askerlerimiz Allaha emanet nerde olursa olsun doğuda batıda hiç farketmez.Hiçbir zaman aklımıza kötü şeyler getirmeyelim Allahın izniyle sağsalim gelmelerini nasip etsin yarabbim.Nerde rahat olacaksa orda kalsın nişanlın inşallah canım.

günaydın canım benim sevgilim hala aramadı :((( merak içindeyim iyi düşünmeye çalışıyorum ama dokunsan ağlayacak vaziyetteyim :5:

Canım benm şimdi ortamı bilmiyolar ya aramaya ne zaman gidebileceklerini de kestiremiyolar sürekli iş verdikleri için fırsat da pek bulamıyolarmş zaten ama biraz zaman geçsin kendi görevlerini alsınlar ortamı da iyice öğrensinler çok daha rahat görüşebilcez inşallah. herkes öyle diyo ustalık daha rahat olur çok sıkıntı olmaz telefonla görüşmek diyorlar. sen ne zamandan beri haber alamadın ??? biz de çok kısa konşabiliyoruz tedirgin arıyo zaten içtima var eğitim var derken hiç boş bırakmıyolar diyo :2::2:

gönlünü ferah tut haber alamamak çok zor biliyorum ama sen içini rahat tutmaya çalş :34::34::34:

günaydın canım benim sevgilim hala aramadı :((( merak içindeyim iyi düşünmeye çalışıyorum ama dokunsan ağlayacak vaziyetteyim :5:

günaydın canım istersen gidip mamak askeriyeyi basıym :) niye arattırmıyosunuz azıcık rahat bırakın askerlerimizi yaa diyim. ararrrrr sen merak etme sakın ağlayıpta kendinide üzme tatlım.

kızlar ilk çarşıya çıktıklarında emin olun rahat rahat konuşursunuz bizimde ilk gittiğinde böyle olmuştu haftasonuna kadar çok konuşamadık ama çarşıda cep telden istediğimiz kadar konuştuk.Bu hafta bizim 3.çarşı olcak sizinkiler biraz daha geç teslim oldular galiba ilk hafta bizimde böyleydi.

Kızlar günaydın.
Benim askerim 5 gün izin kullandı şafak kaç bilmiyorum.Tam olarak belli mi ?10 ar 10 ar sayacagım ben

kızlar ilk çarşıya çıktıklarında emin olun rahat rahat konuşursunuz bizimde ilk gittiğinde böyle olmuştu haftasonuna kadar çok konuşamadık ama çarşıda cep telden istediğimiz kadar konuştuk.Bu hafta bizim 3.çarşı olcak sizinkiler biraz daha geç teslim oldular galiba ilk hafta bizimde böyleydi.

ayyy artık çıksınlar çarşıya :(( canım valla küçücük şeylere bile umut besler oldum. çarşı olacak konuşabilcez die kendimi avutuyorum. 1 kez olsun yanına giderim die avunuyorum ama yine de dinlemiyo içim. dövcem kendimi yaaaaa hiç laftan anlamıyo ki:20::20:

günaydın canım istersen gidip mamak askeriyeyi basıym :) niye arattırmıyosunuz azıcık rahat bırakın askerlerimizi yaa diyim. ararrrrr sen merak etme sakın ağlayıpta kendinide üzme tatlım.

canım çok saol gülümsettin beni :) pazar gününe kadar bekliyorum aramazsa ben bascam orayı zaten...
canım sevgilimde kimse bizi ayıramaz yakarım istanbulu derdi :5: bende ankarayı yakarım :)

kızlar askerlerinizin yanına giderken bişeyler götürmeyi düşünüyomusunuz hediye alıcakmısınız yani ne alsam aklıma gelmiyo valla fikir paylaşalım hadi.

Canım benm şimdi ortamı bilmiyolar ya aramaya ne zaman gidebileceklerini de kestiremiyolar sürekli iş verdikleri için fırsat da pek bulamıyolarmş zaten ama biraz zaman geçsin kendi görevlerini alsınlar ortamı da iyice öğrensinler çok daha rahat görüşebilcez inşallah. herkes öyle diyo ustalık daha rahat olur çok sıkıntı olmaz telefonla görüşmek diyorlar. sen ne zamandan beri haber alamadın ??? biz de çok kısa konşabiliyoruz tedirgin arıyo zaten içtima var eğitim var derken hiç boş bırakmıyolar diyo :2::2:

gönlünü ferah tut haber alamamak çok zor biliyorum ama sen içini rahat tutmaya çalş :34::34::34:

19 mayıs günü konuştuk en son canım :(( onlar görevlerini alıp rahat konuşabilene kadar örümden ömür gidecek benim :59:

Aynen bende :(( 1 hafta oldu aramadı, bu kadar mı yoğun olunuo usta birliğinde???

yoğunlar demekki canım yapcak bişeymiz yok haber beklicez mecburen.... :(

Back