- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.081
hayirli teskereler kizlar..biz bu hafta sali gunu kavustuk..rabbim insallah sizide tez zamanda kavustusun
aminnnnn saoll canım... gözünüz aydın...
ne güzel biz de çabucak ulaşsak o mutlu sona :2::2::2:
sevglm amasyadayken günde 3-4 kez aradı dün gittiğinden beri 1 kez konuşabildik çok merak ediyorum. ustalığa alışana kadar böyle gitcek galiba. çin işkencesi ya bu askerlik arkada kalanlara da.
özledim özledim özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18::18::18:
Arkadaşlar nerelerdesiniz bende aranıza yeni katıldım benimde eşim nisan 12 de teslim oluyor hayırlısı ile gidip gelsin tüm askerler inşallah.
ben eşimde nisan 12sinde teslim oldu çok zor 1ay geçti ama bende bittim çok yoruldum hep agladım 8aylık ecliydim gittiginde ankarad yapıyo benim wşim seninki nerde
O kadar rahatladı ki içim
Uzun uzun konuşabildik bugün teslim oldu usta birliğine
Çok beğenmiş ortamı,tertemiz herşey dio
Acemi birliğinde duşlarında perde bile yokmuş
Burda her yer tertemizmiş yemekleri de çok sevmiş
Bugünlük serbestti rahatça konuştuk
İnşallah sizde de herşey yolundadır kızlar
bizde de herşey yolunda canım dün çsrşıdaydı benim canımıniçi de bol bol konuşabildik cep telinden rahatım diyo her seferinde bende rahatlıyorum
Çok sevindim şu bi ay öyle zor geçti ki şimdi ki rahatlığımız şaşırtıo artık beni
İnşallah bitsin de dönüp gelsinler bi an önce
O kadar rahatladı ki içim
Uzun uzun konuşabildik bugün teslim oldu usta birliğine
Çok beğenmiş ortamı,tertemiz herşey dio
Acemi birliğinde duşlarında perde bile yokmuş
Burda her yer tertemizmiş yemekleri de çok sevmiş
Bugünlük serbestti rahatça konuştuk
İnşallah sizde de herşey yolundadır kızlar
kızlarrr benim sevgilim 19 mayıstan beri arayamadısizler ne güzel uzun uzun konuşabiliyorsunuz... çok merak ediyorum 2 dakika bile sesini duysam iyiyim dese yeter...
günaydın canım belki sıkı tutuyorlardır yeni geldiler falan diye o da zaman bulamıyodur zaten yine başlardaki gibi sıra oluyo yoruluyorlar sıkma canını sakın en kısa zamanda arar inşallah.Ankaraya gelmeyi düşünüyomusun?
canım bu hafta sonu düşünüyorm ama olmadı haftya kesin geliyorum böyle dayanamam yoksa sesini bile 3-4 günde duyuyorum oda dayanamaz görmeden rahat edemem...
günübirlik mi geliceksin yoksa evci izni falan varmıymış.bende çokk özledim gitmeyi düşünüyorum evci yokmuşgünübirlik gidicem ama o da hemen biter yaaa offf (
evci çıkabiliyormuş canım ama annesi yada babasıyla çıkabiliyor... bende günübirlik gelirim canım şuan 5 dakika görmek için bile gelebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?