339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ne güzel biz de çabucak ulaşsak o mutlu sona :2::2::2:

sevglm amasyadayken günde 3-4 kez aradı dün gittiğinden beri 1 kez konuşabildik çok merak ediyorum. ustalığa alışana kadar böyle gitcek galiba. çin işkencesi ya bu askerlik arkada kalanlara da.
özledim özledim özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18::18::18:

aminnnnn saoll canım... gözünüz aydın...

tsk ederimm..
kolay olmuyo ama allah sabrini veriyor kizlarr..aynen bizde hepsini yasadik ve simdi donup bakinca 5.5ay dile kolayy say say gecip gidiyor iste..
bu askerlik surecinde anladimki zaman cabucak akip geciyor
ömür dedigin kisacik bir zamandan ibaret
simdi birbirimizin kiymetini daha iyi anliyoruz..
ben yurt disindayim ztn ayriydik ayriyken ayri kalmak daha zor geldi
ama cok skürr hepsi geti artik,Allah sabir versin hepinize

Arkadaşlar nerelerdesiniz bende aranıza yeni katıldım benimde eşim nisan 12 de teslim oluyor hayırlısı ile gidip gelsin tüm askerler inşallah.

ben eşimde nisan 12sinde teslim oldu çok zor 1ay geçti ama bende bittim çok yoruldum hep agladım 8aylık ecliydim gittiginde ankarad yapıyo benim wşim seninki nerde

ben eşimde nisan 12sinde teslim oldu çok zor 1ay geçti ama bende bittim çok yoruldum hep agladım 8aylık ecliydim gittiginde ankarad yapıyo benim wşim seninki nerde

canım ilk ay hepimiz için zor geçti fakat şimdi biraz daha iyiyiz geçirdiğimiz günleri sayıyorum ben bayaa geçmiş valla 41 günü bitirdik.inşallah bundan sonrası da hemencik geçer.Benim eşim istanbul pendikte ben ankaradayım.eşin ankaranın neresinde yapıyor?

O kadar rahatladı ki içim
Uzun uzun konuşabildik bugün teslim oldu usta birliğine
Çok beğenmiş ortamı,tertemiz herşey dio
Acemi birliğinde duşlarında perde bile yokmuş
Burda her yer tertemizmiş yemekleri de çok sevmiş
Bugünlük serbestti rahatça konuştuk
İnşallah sizde de herşey yolundadır kızlar

bizde de herşey yolunda canım dün çsrşıdaydı benim canımıniçi de bol bol konuşabildik cep telinden rahatım diyo her seferinde bende rahatlıyorum

bizde de herşey yolunda canım dün çsrşıdaydı benim canımıniçi de bol bol konuşabildik cep telinden rahatım diyo her seferinde bende rahatlıyorum

Çok sevindim şu bi ay öyle zor geçti ki şimdi ki rahatlığımız şaşırtıo artık beni
İnşallah bitsin de dönüp gelsinler bi an önce

Çok sevindim şu bi ay öyle zor geçti ki şimdi ki rahatlığımız şaşırtıo artık beni
İnşallah bitsin de dönüp gelsinler bi an önce

inşallah canım biran önce bitsinnnnnnnnn valla çok özledim geçti ama nasıl geçti birde orası var deldi geçti desek yeridir yani

canım benım çokçokçok sevindim herşeyin yolunda gitmesine..
ben 4 saat önce havaalanında bıraktım ktm ye gitmesi için...
daha çok zor günler var önümüzde

kızlar bende askerimi dün sabaha karşı usta birliğine yolcu ettim. görüşmek güzelde tekrar ayrılması işkence gibi geldi. herşey başa sardı resmen. çok zor gerçekten çok..

kızlar herkese selam.. ustalıkta günler geçtikçe ortama alştıkça daaha rahat oluyo galiba yazdıklarınızdan böyle bi umut içine girdim... acemilikte son zamanlara doğru günde 1 saat falan kşnydk 2 gün oldu gideli yine başlardaki gibi çok az duyabiliyorm sesini. ortama alştıkça daha rahat olacak inş. tek tesellim bu ve onun iyi olduunu bilmek geçsin günler geeçsiiiiiiiiiiiiiiin:2::2::2:

kızlarrr benim sevgilim 19 mayıstan beri arayamadı sizler ne güzel uzun uzun konuşabiliyorsunuz... çok merak ediyorum 2 dakika bile sesini duysam iyiyim dese yeter...

kızlarrr benim sevgilim 19 mayıstan beri arayamadı sizler ne güzel uzun uzun konuşabiliyorsunuz... çok merak ediyorum 2 dakika bile sesini duysam iyiyim dese yeter...

günaydın canım belki sıkı tutuyorlardır yeni geldiler falan diye o da zaman bulamıyodur zaten yine başlardaki gibi sıra oluyo yoruluyorlar sıkma canını sakın en kısa zamanda arar inşallah.Bizde çok uzun konuşamıyoruz zaten hemen bekleyen var falan diyo.Ankaraya gelmeyi düşünüyomusun?

Son düzenleme:

canım bu hafta sonu düşünüyorm ama olmadı haftya kesin geliyorum böyle dayanamam yoksa sesini bile 3-4 günde duyuyorum oda dayanamaz görmeden rahat edemem...

canım bu hafta sonu düşünüyorm ama olmadı haftya kesin geliyorum böyle dayanamam yoksa sesini bile 3-4 günde duyuyorum oda dayanamaz görmeden rahat edemem...

günübirlik mi geliceksin yoksa evci izni falan varmıymış.bende çokk özledim gitmeyi düşünüyorum evci yokmuş günübirlik gidicem ama o da hemen biter yaaa offf (

günübirlik mi geliceksin yoksa evci izni falan varmıymış.bende çokk özledim gitmeyi düşünüyorum evci yokmuş günübirlik gidicem ama o da hemen biter yaaa offf (

evci çıkabiliyormuş canım ama annesi yada babasıyla çıkabiliyor... bende günübirlik gelirim canım şuan 5 dakika görmek için bile gelebilirim...

evci çıkabiliyormuş canım ama annesi yada babasıyla çıkabiliyor... bende günübirlik gelirim canım şuan 5 dakika görmek için bile gelebilirim...

ayyy canım benim valla çok özledik dimi bende 5 dk için neler vermem şimdi. 116 gün kaldı daha ama geçicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…