• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

duygucum hoşgeldin :16: biz istanbul askerlerinin yarenleri olarak nasılsın bakalım görüşebiliyomusun askerinle.

Son düzenleme:
Canım benim sevgilimde İstanbul Maltepe de şu an.Senin burada yazdıklarını okuduktan sonra o da bana aynı seyleri soyledi.Orada da 2 tane kısa dönem varmıs biri de kendisi zaten.Hiç güzel bir yer değil dedi.Adam öldürmüş insanlar bile varmıs.Cezaevinden askerlik zamanı geldiği için askere gelmiş bitince cezaevine dönecekler felan varmıs.Konuşulacak kimse yokmus.Yemekler de kötüymüş genelde yemiyormus.Bende bunları duyunca çok üzüldüm.En başta İstanbul'u duydugumda da üzülmüştüm nedense içime doğmuş gibi.Herkes güzel yer demişti ama malesef öyle değilmiş.Belki izinden döndüğü için de biraz alışamadı.Bakalım inşallah zamanla daha da alışır.Tek iyi yönü de daha rahat arayabilmesi.Günde 2 kere bile arıyor bazen.Allah hepimize yardım etsin.En çokta askerlerimize...

Son düzenleme:
Canım benim sevgilimde İstanbul Maltepe de şu an.Senin burada yazdıklarını okuduktan sonra o da bana aynı seyleri soyledi.Orada da 2 tane kısa dönem varmıs biri de kendisi zaten.Hiç güzel bir yer değil dedi.Adam öldürmüş insanlar bile varmıs.Cezaevinden askerlik zamanı geldiği için askere gelmiş bitince cezaevine dönecekler felan varmıs.Konuşulacak kimse yokmus.Yemekler de kötüymüş genelde yemiyormus.Bende bunları duyunca çok üzüldüm.En başta İstanbul'u duydugumda da üzülmüştüm nedense içime doğmuş gibi.Herkes güzel yer demişti ama malesef öyle değilmiş.Belki izinden döndüğü için de biraz alışamadı.Bakalım inşallah zamanla daha da alışır.Tek iyi yönü de daha rahat arayabilmesi.Günde 2 kere bile arıyor bazen.Allah hepimize yardım etsin.En çokta askerlerimize...

kızlar sıkmayın bu kadar canınızı askerlerinize de bol bol moral vermeye çalışın.Her yerde varmış böyle insanlar bu yazdıklarınızı görünce bende sordum eşime sorunlular var ama onlarla ilgileniyorlar zararları yok falan dedi napalım öyle ya da böyle dayanacaklar.

Evet haklısın canım ama ne bileyim insan yine de daha güzel bir yere gidecek daha rahat edecek diye beklerken böyle bir şey çıkıyor karsısına doğal olarakta üzülüyor.Ben sürekli moral veriyorum zaten.Onlara moral verip burada moral bulmaya çalışıyoruz hepimiz.Senin askerin İstanbul un neresındeydı canım kusura bakma takip ettiğim halde unutuyorum :(

Evet haklısın canım ama ne bileyim insan yine de daha güzel bir yere gidecek daha rahat edecek diye beklerken böyle bir şey çıkıyor karsısına doğal olarakta üzülüyor.Ben sürekli moral veriyorum zaten.Onlara moral verip burada moral bulmaya çalışıyoruz hepimiz.Senin askerin İstanbul un neresındeydı canım kusura bakma takip ettiğim halde unutuyorum :(

canım sorun değil hepimiz unutuyoruz İstanbul pendikte benim askerim denizci tersanede yani ama hiç alakaları yok bol bol nöbet varmış günde 4 er saatten 2 kere.bu dönemde asker çok az gitmiş her yerde sorun var yani.

canım sorun değil hepimiz unutuyoruz İstanbul pendikte benim askerim denizci tersanede yani ama hiç alakaları yok bol bol nöbet varmış günde 4 er saatten 2 kere.bu dönemde asker çok az gitmiş her yerde sorun var yani.

O zaman birbirlerine yakınlar canım Pendikle Maltepe çok uzak değil sanırım.Bizimkilere de görev felan vermemişler zaten 2 kişiler kısa dönem olarak.Verirler mi vermezler mi bilmiyorum ama şu anlık öyle bir şey yok hiç dedi

nedir bu böyle yaaaa hepimiz bir kaç saat uzaklıktayız ama ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyoruz özlüyoruz nasıl bişidir bu askerlik nedir böyle.... ! mantığın bittiği yermiş çokmu lazım böyle bir şey sanki.... ne gerek var bu kadar sıkı olmalarına halbuki rahat olsalar istedikleri zaman sevdiklerini arayabilseler onlarında psikolojileri bozulmasa bizimde bozulmasa... başka ülkelerde 28 gün ve akşamları ailelerinin yanına geliyorlar... birde bize bak bizim ülkemize ney yada hangi sistem doğru düzgün ki bu olsun.......

nedir bu böyle yaaaa hepimiz bir kaç saat uzaklıktayız ama ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyoruz özlüyoruz nasıl bişidir bu askerlik nedir böyle.... ! mantığın bittiği yermiş çokmu lazım böyle bir şey sanki.... ne gerek var bu kadar sıkı olmalarına halbuki rahat olsalar istedikleri zaman sevdiklerini arayabilseler onlarında psikolojileri bozulmasa bizimde bozulmasa... başka ülkelerde 28 gün ve akşamları ailelerinin yanına geliyorlar... birde bize bak bizim ülkemize ney yada hangi sistem doğru düzgün ki bu olsun.......

çok doğru katılıyorum arkadaşım sana.buna birileri :45: demesi lazım :) :46:

O zaman birbirlerine yakınlar canım Pendikle Maltepe çok uzak değil sanırım.Bizimkilere de görev felan vermemişler zaten 2 kişiler kısa dönem olarak.Verirler mi vermezler mi bilmiyorum ama şu anlık öyle bir şey yok hiç dedi

valla canım ben İstanbulu hiç bilmiyorum yakındır belkide.Görevde verseler bir dert vermeseler bir dert :( verilincede sorumluluk acayip artıyo canım ama hiç değilse bişeylerle uğraşıyorlar zamanları geçiyodur.İnşallah kısa zamanda verirler senin askerinin görevinide.

valla canım ben İstanbulu hiç bilmiyorum yakındır belkide.Görevde verseler bir dert vermeseler bir dert :( verilincede sorumluluk acayip artıyo canım ama hiç değilse bişeylerle uğraşıyorlar zamanları geçiyodur.İnşallah kısa zamanda verirler senin askerinin görevinide.

Öyle bir durum yok dedi.Yani görev vermeyecekler diye düşünüyor.Yakın canım ben öyle biliyorum çünkü Sabiha Gökçen Havaalanı Pendikte.20 dk ya gitmiş otobüsle askeriyeye.Bende ordan biliyorum

canım kalabalık bir yerse sıra gelmiyodur nöbetleri falanda varsa fırsat olmuyodur
biz hergün konuşuyoruz hemen hemen bazen 2 kezde ama orda az kişi var kısa dönemde 2 kişilermiş telefon klubesi az ama sıra olmuyormuş.mamak kalabalık olabilir çarşı iznide vermemişlerdir bizimde henüz çarşı izni başlamadı

kesinlikle ben de katılıyorum. askerlik sabır ölçme yeri olmamalı. maksat askerlik öğretmekse böyle ilkel şartlar altında olmamalı. zaten zor olan işi sağlam psikolojiyle yaptırsalar çok daha maksatlarına ulaşmış olurlar.

Duygu aynı benim nişanlımda öyleymiş ya İstanbul-Metriste ' kişi kısa dönem hepsimanyaklar gerisi.Ne diye teselli veriyosun ben bişi diyemiyorum.Görev de vermediler.Bilgisayar öğretmeni halbuki.Bi de o kadar yoruyolarmıs ki spor hep. Ne diyeceğimi bilemiyorum arayınca sen ne diosun bana bi akıl verin.Bu askerliğin neresinden tutulur?Keşke doguya gitseydim demez mi bide:43:

kızlar bu sene kpss ye gircek olan var mı aranızda.
Canım bnde sınıf öğretmeniyim kpss ye giricem bu sene.Ama bu streste çalışmak çok güç.Nişanlım orda acı çekiyor.Bu benim çalışmamı engelliyor.Hep aklımda o. Ne yapıcam bilmiyorum.Sen de mi girceksin cnm?:50:

ne güzel biz de çabucak ulaşsak o mutlu sona :2::2::2:

sevglm amasyadayken günde 3-4 kez aradı dün gittiğinden beri 1 kez konuşabildik çok merak ediyorum. ustalığa alışana kadar böyle gitcek galiba. çin işkencesi ya bu askerlik arkada kalanlara da.
özledim özledim özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18::18::18:

Canım biliyorum sesini duymamak çok zor ama o rahat olsun en azından. Arar inşallah fırsat buldukça.Bizimkini de çok sıkıyolar spor filan.Acemilik gibi.Fırsat bulunca arar.Arayınca da niye aramadın deme ,üzülür. Aklı sen de kalmasın tatlım.Zor zamanlar geçiriyolar.Bari kafaları rahat olsun.

Canım bnde sınıf öğretmeniyim kpss ye giricem bu sene.Ama bu streste çalışmak çok güç.Nişanlım orda acı çekiyor.Bu benim çalışmamı engelliyor.Hep aklımda o. Ne yapıcam bilmiyorum.Sen de mi girceksin cnm?:50:

kızlar aslında bunu bi avantaja çevirebilirsnz.. onlar yokken zamanınız boşken çalışı.geldiklerinde bi de atanma stresiyle uğraşmayın onlara dönüşte sürpriz olsun. bi de çalşrken zaman geçer bi amaç olunca ;)) nacizane tavsiye meslektaşlarıma

ohh iyi yapmışsn canım gez tabiii:9: geldim bende buralardayımmm :34:
bu arada bizim görevlendirme yapılmış bilgisayar başında kayıt yapıyormuş sevgilim =))

Canım senin adına çok sevindim.Benim nişanlım da bilgisayar öğretmeni.Şimdiİstanbul-Metriste 1 hafta bitti ama görev vermediler.2kişilermiş zaten.Keske benimkine de verseler.Ama yok delircem ben garanti

Canım biliyorum sesini duymamak çok zor ama o rahat olsun en azından. Arar inşallah fırsat buldukça.Bizimkini de çok sıkıyolar spor filan.Acemilik gibi.Fırsat bulunca arar.Arayınca da niye aramadın deme ,üzülür. Aklı sen de kalmasın tatlım.Zor zamanlar geçiriyolar.Bari kafaları rahat olsun.

aradı canım dün de bu sabah da henüz ortamı düzeni anlamaya çalşyrm diyor.. ordaki uzun dönemlere baya kötü davranıyolarmş ondan etkilenmş.. zor ya valla Allah yardımcıları olsun. hapis gibi bi farkı yok

Back