339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben ankaranın etimesgut ilçesindeyim kayınvalidemler mamakta haftasonu oraya gidicem bu arada :) eşimde istanbul pendik tersanede.sen istanbulda nerdesin? Sizin görevlendirilme yapılmış mı?

aaa docalan benimde eşim acemiliği etimesgutta yaptı geldi ve şimdi sivasa gitti usta birliğine burdada yazdım ama denk gelmedik heralde birbirimize canım oraları çok merak ediyordum gelmek istedim ama malesef doğumuma 3 hafta kaldığı için gelemedim ya ama eşimle inş askerliği yiyip bitirince gezmelere geliriz artık oralara...

hepimiz aynı durumdayız canım yemekte banyoda heryerde bi saniye ayırmıyorum yanımdan

valla ben banyo wc nereye gidersem ev cep tellerinin hepsiyle beraber dolanıyorum çoook zor ya Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar bide beni düşünün bak kızım olucak 2 hafta sonra Allah'ın izniyle ama malesef babamız yanımızda yok ve bu bebek çok önemli bizim için ilkimizi kaybettik çünkü canım eşimin birde aklı bende ve kızımızda askerlik haricinde yaaa...

şafak 119 yaaa geç zaman geççç kızım da gelsin ve sonra zaman daha da hızlı geçsin eşiiimdeee gelsinnnn

canım allah analı babalı sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallh... geçecek bu günler babasıda sizle birlikte olcak çok yakında...

Kızlar bana biakıl verin çıldırmak üzereyim

Nişanlım İstanbul-metris te usta birliğinde şu an. Kısa dönem. Ama o kadar üzülüyorum ki.Bulunduğu yerde hapçı,tinerci,hırsız doluymuş.Yanında tiner çekiyolarmış. 4 tane kısa dönem varmış bölükte.2 kişilermiş koğuşta.Aklım hep onda. Niye böle oldu bilmiyorum. İstanbul diye sevinmiştim.Her yer miböyle bilmiyorum ama elirmek üzereyim.Aradığında ne diye teselli vereceğimi bilmiyorum.Bana akıl ver,n Allah rızası için:18:

kızlar uzun zamandır yoktum topikte... askerim 1 haftalık izindeydi. bugün yolcu ettim.. kötüyüm fenalardayım (( yine başa sarcaz galiba

azcık depolama şansımız olsaydı daha ayrılalı bi kaç saat oldu hiç görmemiş gibi özlediğimi hissediyorum.. geçen hafta bugün heyecandan uçuyodum şimdi nasılım. bi de çook uzaklaara yolladım zaten Allah hepmize askerlerimize sabır versin. geçsin günler geçsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....

canım şimdi yeni gitti gözüne daha çok batıyodur öyle tipler. zaman geçtikçe bi ayar tutturur içini ferah tut. heryerin kendine göre kolaylığı zorluğu var. başlangıçta zorluklar çıkmş karşısına, yakın zamanda da kolaylıklar çıkarır Rabbim inşallah...

Canım sağol ya.Amasya da daha iyilermişkıymetini bilemedim ben.Seninki nerde? Allah hepimizin askerini korusun inşallah.Ayrılmak zordur eminim hele de 1 hafta alışmışken

ahh canımm bu gün de konuştuk gerçi ama güçlü ol tatlım yaa ben de çok kötü oldum ama enazından çok şükür geri sayıyoruz artık

canım alışıcaklar benim sevgilimde tek kısa dönemmiş çok fazla nöbet tutuyormuş alışıcaklar dua edelim

Canım sağol ya.Amasya da daha iyilermişkıymetini bilemedim ben.Seninki nerde? Allah hepimizin askerini korusun inşallah.Ayrılmak zordur eminim hele de 1 hafta alışmışken

benmki urfaya gidiyor bugün canım.. ya hem de nasıl zor oldu anlatamam 1 hafta hemen hemen sürekli birlikteydk şimdi elim kolum bağlandı :2::2:
yerine gitse rahatım iyiiyim dese şu anda tek tesellim bu. rüya gibi geçti 1 hafta nasıl hızlı geçti ya bugün de saatleri sayıyorum geçmiyo zaman :18::18::18:

Depremin merkez üssü bulunduğum yer
Şansımdan ev arkadaşım da yoktu evde yalnızdım
10 dk önce telefonum çaldı bi baktım sevgilim arıo
Sesi titrio konuşamıo bi arkadaşları rahatsızlanmış
O sırada çavuş gelmiş depremi söleyince koşmuş telefona
Canım benim nasıl da korkmuş
O kadar mutlu oldum ki bu saatte sesini duyunca
Allah bi daha yaşatmasın böyle felaketler
Allah esirgesin hele de Simavdakileri
Allah yardımcıları olsun
Hepimize geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…