• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben gittim mamak daha iyiymiş kalabalıktı zaman geçiyormuş şimdi tek kısa dönem pek alışamadı:(

alışır canım zaman gerekli herşey için... benim sevgilimde aynı durumda acemi birliğinden beri mamakta sadece bölük değişti mamak içinde dağıtım oldu bizde daha alışamadık ki... bizde diyorum çünkü beraber yapıyoruz askerliği :52: biz elimizden geleni yapıcaz canım onlara destek olmak için moral vericez :34:

Kızlar bende 1 haftadır gıremedım benim sevgilimde izinliydi.Bugun sabah havaalanında yolcu ettik.İstanbul Maltepe ye gidiyor.Gideli 1.5 saat oldu.Çok zor gerçekten.Nasıl gececek 4 ay bılmıyorum.Allah hepimize yardım etsin.İnşallah iyi yerlere düşerler.Rahat ederler de biz de mutlu oluruz.

Kızlar bende 1 haftadır gıremedım benim sevgilimde izinliydi.Bugun sabah havaalanında yolcu ettik.İstanbul Maltepe ye gidiyor.Gideli 1.5 saat oldu.Çok zor gerçekten.Nasıl gececek 4 ay bılmıyorum.Allah hepimize yardım etsin.İnşallah iyi yerlere düşerler.Rahat ederler de biz de mutlu oluruz.

canım üzmemeye çalış kendini tekrardan o ayrılık duygusunu yaşamak kötü oluyor ama alışıyoruz zamanla. Biran önce geçsin 119 gün hepimiz sevdiklerimize kavuşalım Allahım askerlerimize güç kuvvet tabiki hepimize de sabır versin.

Kızlar bana biakıl verin çıldırmak üzereyim

Nişanlım İstanbul-metris te usta birliğinde şu an. Kısa dönem. Ama o kadar üzülüyorum ki.Bulunduğu yerde hapçı,tinerci,hırsız doluymuş.Yanında tiner çekiyolarmış. 4 tane kısa dönem varmış bölükte.2 kişilermiş koğuşta.Aklım hep onda. Niye böle oldu bilmiyorum. İstanbul diye sevinmiştim.Her yer miböyle bilmiyorum ama elirmek üzereyim.Aradığında ne diye teselli vereceğimi bilmiyorum.Bana akıl ver,n Allah rızası için:(:18:

canım öncelikle sen kendini bu kadar yıpratmamaya çalış ki sevdiğinede moral verebilesin.Yani yapacak bişey yok hepsi zamanla bulunduğu ortama alışıyorlar her yerde vardır inan böyle insanlar İstanbul olması bişey değiştirmiyor.Telefon olayı serbestse bol bol konuşmaya çalışırsınız hem o da onlarla fazla muhattap olmamış olur.

aaa docalan benimde eşim acemiliği etimesgutta yaptı geldi ve şimdi sivasa gitti usta birliğine burdada yazdım ama denk gelmedik heralde birbirimize canım oraları çok merak ediyordum gelmek istedim ama malesef doğumuma 3 hafta kaldığı için gelemedim ya ama eşimle inş askerliği yiyip bitirince gezmelere geliriz artık oralara...

canım keşke gelebilseydin misafir ederdim seni :) bebişinle eşinle birlikte bekleriz Ankaramıza

sandyy nerelerdesin canım? ben dün giremedim birazcık gezdim :) bugün buralardayım ama.

ohh iyi yapmışsn canım gez tabiii:9: geldim bende buralardayımmm :34:
bu arada bizim görevlendirme yapılmış bilgisayar başında kayıt yapıyormuş sevgilim =))

Son düzenleme:
canım üzmemeye çalış kendini tekrardan o ayrılık duygusunu yaşamak kötü oluyor ama alışıyoruz zamanla. Biran önce geçsin 119 gün hepimiz sevdiklerimize kavuşalım Allahım askerlerimize güç kuvvet tabiki hepimize de sabır versin.

Sağolasın canım benim.Alışmışken yollamak zor geldi gerçekten.Başa sardık yine.İnşallah gecer canım hepimiz için.Geldikten sonra sözümüz var Allahın izniyle.

kızlar nasılsınız? bugn usta birliğine teslim oldu sevgilim. ne tür görevler verilmiş sizinkilere* inşallah rahat olurlar . haber alabilsem nasıl bi yer ne yapacak falan. :18::18:

nasıl geçti ustalığın ilk günleri? arayabildiler mi=?

docalan canım o kadar çok istiyordum ki eşimi yemin töreninde görmeyi ordan buraya onunla birlikte gelmeyi ama malesef kızımı tehlikeye atmak istemedim inş artık gezmeye geliriz canım çok sağolasın..

şafak 118 :72::72::72::emir_bebek:

kızlar dün eşimle konuştum çok canı sıkılmış yapcak hiç bişey yok diyo hayattada sevmez boş durmayı seside kötü geliyodu o yüzden boş durunca düşünmeye çok vakitleri oluyo nasıl geçicek bu zaman dedi bende salak gibi bizi düşün dedim o zaman daha zor oluyo dedi canımın içi yaaa:14::14:

bütün kd gelmesini bekliyolarmış bugün hepsi gelicekmiş heralde ki görevleri verilsin şimdi verilmediği içinde boş durunca sıkıcı geçiyo heralde ama bugün sabah aramadı akşama arıcak galiba dün konuşup sesinide öle duyunca bütün gün sıkıntı var hep içimde inşallah canı çı-ok fazla sıkılmaz yaa offffffff ya offffffffff bende gidemiyorum deli olcam.... :(((((:49::14:

ohh iyi yapmışsn canım gez tabiii:9: geldim bende buralardayımmm :34:
bu arada bizim görevlendirme yapılmış bilgisayar başında kayıt yapıyormuş sevgilim =))

bizimde görevlendirilme yapılmış silahçı olmuş fakat görev yerinde başlayabilmesi için 337.dönemden birisi varmış izin kullanan onun gitmesini bekliyormuş.Bakalım o zamana kadarda nöbet falan tutcakmış.

bizimde görevlendirilme yapılmış silahçı olmuş fakat görev yerinde başlayabilmesi için 337.dönemden birisi varmış izin kullanan onun gitmesini bekliyormuş.Bakalım o zamana kadarda nöbet falan tutcakmış.

ilk önce askere gitmeleri.. sonra acemiliğin bitmesi yemin töreni... sonra görevlerini bekledik...
görevleri belli oldu ve böylece bir aşamayı daha geçtik hadi bakalım kalan 119 gün için hayırlısı... :34:

ilk önce askere gitmeleri.. sonra acemiliğin bitmesi yemin töreni... sonra görevlerini bekledik...
görevleri belli oldu ve böylece bir aşamayı daha geçtik hadi bakalım kalan 119 gün için hayırlısı... :34:

evet canım aşama aşama atlatıyoruz bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar benim askerim dün havaalanından aradı indim diye.Daha hiç aramadı çok merak ettım.Askeriyeye ulastı mı nasıl iyi mi diye?Askeriyeyi bile aramayı düşünüyorum ama ne diyecegım bılmıyorum.

Kızlar benim askerim dün havaalanından aradı indim diye.Daha hiç aramadı çok merak ettım.Askeriyeye ulastı mı nasıl iyi mi diye?Askeriyeyi bile aramayı düşünüyorum ama ne diyecegım bılmıyorum.

canım merak etme arar.. bizimde öle olmuştu usta birliğine gitti bir indim diye haber verdi 3 gün sonra aradı.. yerleşmeleri görevleri filan fırsat bulamıyorlar ilk fırsatta arar emin ol... bende senin gibi çok merak ettim ve tanıdık başka yerden bir komutanı aradım merak ediyorum aramadı dedim yerini söledim tamam ben bulurum dedi 1 saat sonra aradı :52: dünde aramadı bu saat oldu hala bugünde konuşamadık :( ama biliyorum ki aklı bende bulduğu ilk fırsatta arayacak sende böle düşün :34:

canım merak etme arar.. bizimde öle olmuştu usta birliğine gitti bir indim diye haber verdi 3 gün sonra aradı.. yerleşmeleri görevleri filan fırsat bulamıyorlar ilk fırsatta arar emin ol... bende senin gibi çok merak ettim ve tanıdık başka yerden bir komutanı aradım merak ediyorum aramadı dedim yerini söledim tamam ben bulurum dedi 1 saat sonra aradı :52: dünde aramadı bu saat oldu hala bugünde konuşamadık :( ama biliyorum ki aklı bende bulduğu ilk fırsatta arayacak sende böle düşün :34:

İnşallah canım bugun arar yoksa cok merak edecegım.Haber alsam gıttıgını ıyı oldugunu bilsem sorun değil.Aklım hep onda :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

Back