339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Kızlar aradı aramasına da bana kızmıs cok.Yine aramız düzelmedi yine tartıstık bıraz.Ben alttan aldım ama o takmıs kafasına bı kere.Sonra kapadık telı yarım saat sonra yenıden aradı.Canım sıkkın dedi.Fakat yıne daha kötü oldu.Üstümüzde bir kara bulut var anlamadım.Ben gelemem onlarla yemın torenıne felan deyınce gelme o zaman felan dedı.Bu durum iyi olmayacak gibi Moralim bozuldu agladım bende o da aglama dedı.Sonra kapat dedim bende teli.Bunalmış belli ki.Bir de babam bana gecen gun bana bu işin adı konsun artık demişti bende ona soylemıstım ve tamam 1 hafta ızın alınca gelecegımızı soyle dedı.Sımdı olana bakın.Ne yapacagım akıl verın bana kızlar :'(((

canım sen yanlış yapıyorsun !! kusura bakma ama onun psikolojini düşün bi, asker o..
babamlar bunu dedi o oldu bu oldu girme bu tarz konulara.. şuan ne yapabilir? elinden ne gelir?
çaresiz hissettirme ona kendini... Benim sevgilimde asker biz alttan alan taraf olmak zorundayız moral vermeliyiz..

canım şu an normal bi hayat yaşamıyo ki ondan normal hayattaki gibi şeyler bekliyosun... desteğini moralini eksik etme askerinden.. orda cidden çok stres altındalar hapis hayatı işte bir nevi. dışarda olan bitenden habersiz haberi olsa da yapacağı bişey yok. bunları düşünüp ne yap et düzelt aranızı.. sabır sabır sabır... dost acı söyler duygucum ama durum bu. askerliği bitsin o zaman kapışırsın derdiniz her neyse tatlım

Ya kızlar ben alttan alıyorum yapma etme dıyorum.Demin de aradı uzatmayalım neden bu kadar abarttın dıyorum yok hala aynı seyler.Askerde bılıyorum ama ne yapayım elımden bır sey gelmıyor.Ben de bunaldım.Düzelmiyor işte.Allah kahretsin

bi sürpriz yapıp yanına gitme şansın yok mu canım? seni görse dayanamaz düzelirsiniz aslında.

ilişkinin sınandığı, gerçek fedakarlıkların gerektiği bu zamanda olumlu düşün duygucum... sen dışarıyı hallet ona bişey hissettirmemeye çalış

canım seni çok iyi anlıyorum şu anda,insan sinirlerini bi kenara bırakıpta hiçbişi yokmuş gibi davranamıyor kolay kolay,sen haklı dahi olsan birazcık kendini zorla,bak diyosun ki 2-3 kez aramış,onunda içi rahat değil ki,hiçbir insan ailesi hakkında olumsuz bişi duymak istemez duygucum,ne olursa olsun bi dahaki arayışında elinden geldiğince olumlu davran canım,söyleyeceklerinde varsa birazcık daha müsait olduğu zamanlarda kırmadan incitmeden söyle yine söyleyeceğini,ama benden sana bi tavsiye asla ailesi hakkında olumsuz bişiler söyleyerek yapma bunu,sen haksızsın demiyorum sakın yanlış anlama beni tatlım,sadece biraz sabret bak gör çok mutlu olucaksınız inş

Kızlar sağolun yanımda oldugunuz için.Çok kafam karısık bende dıyorum kapatalım ama uzadı da uzadı.Ben ortada kaldım dıyor ben onun da uzulmesını ıstemıyorum ama olayı bu boyuta tasıyan da o aslında.Kardesı de cok kaprisli davrandı.Ortada kalan bır bakıma benım.Herkes benım ustume gelıyor.Gidemem yarın işyerinde denetim var.Yoksa bende gitmek istiyorum.Pazartesi bitecek denetim.Pazar günü gidebilsem keske.Kızlar dua edin bana

dualarımız seninle canım... herşey girecek yoluna gönlünü ferah tut

duygucum elifinde dediği gibi dualarımız seninle,bu takım şeyler her ilişkide yaşanır geçer gider önemli olan en az hasarla atlatmak,sonradan tamiri olmayan şeylere müsaade etmemek,Rabbim sizin muhabbetinizi arttırsın güzel arkadaşım,tez zamanda bu kırgınlık ortamını yumuşatsın Rabbim.

Kızlar eve gıderken annesı aradı kucucuk sey bu kadar sorun edılır mı felan dedi.Bende onur buyuttu dedım.O bunaldı orda dert edıyor her seyi dedi.Yarım saat once kadarda onur aradı.İçin rahat ettı mı annemin sana kızmadıgını anladın mı dedı.Konustunuz mu nasıl gelecegınızı dedı bende yok konusmadık onu dedım.Seni evden alacaklar onlar dedi.Bende benı uzdun bugun ama benı ıkıncı plana attıgını gordum dedım oyle sey olur mu nasıl boyle bır sey dusunebılıyorsun dedı.Yemek yememıs agzıma aldım midem almadı yıyemedım dedi.Karnı da acmıs üzüldüm çok.Off ya neden dogru duzgun yemek vermıyorlar.Konu kapandı en sonunda gozumuz aydınn şekerler :)

duygucum senin adına sevindim canım,müstakbel kayınvalideciğinde seni ne kadar çok seviyor ve sayıyormuş ki aramış seni kıymetini bil tatlım

kendi adıma konuşayım çok iyiyim tatlımm
bu akşam izmire yolculuk var inş,süslendim püslendim oturuyorum kayınvalideciğimde

ohh ne güzeeeeeeeeeeeel :)) geçen hafta da ben öyleydim ama bu haftasonu nalet olsun ki seminer var (( çooook güzel zaman geçir canım inş.

ohh ne güzeeeeeeeeeeeel :)) geçen hafta da ben öyleydim ama bu haftasonu nalet olsun ki seminer var (( çooook güzel zaman geçir canım inş.

kıyamam yaa böyle olunca utanıyorum sevinmektende elifçim,inş hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruzda hergün şen şakrak muhabbetler ederiz burda canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…