- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
-
Kızlar aradı aramasına da bana kızmıs cok.Yine aramız düzelmedi yine tartıstık bıraz.Ben alttan aldım ama o takmıs kafasına bı kere.Sonra kapadık telı yarım saat sonra yenıden aradı.Canım sıkkın dedi.Fakat yıne daha kötü oldu.Üstümüzde bir kara bulut var anlamadım.Ben gelemem onlarla yemın torenıne felan deyınce gelme o zaman felan dedı.Bu durum iyi olmayacak gibiMoralim bozuldu agladım bende o da aglama dedı.Sonra kapat dedim bende teli.Bunalmış belli ki.Bir de babam bana gecen gun bana bu işin adı konsun artık demişti bende ona soylemıstım ve tamam 1 hafta ızın alınca gelecegımızı soyle dedı.Sımdı olana bakın.Ne yapacagım akıl verın bana kızlar :'(((
Ya kızlar ben alttan alıyorum yapma etme dıyorum.Demin de aradı uzatmayalım neden bu kadar abarttın dıyorum yok hala aynı seyler.Askerde bılıyorum ama ne yapayım elımden bır sey gelmıyor.Ben de bunaldım.Düzelmiyor işte.Allah kahretsin
Ya kızlar ben alttan alıyorum yapma etme dıyorum.Demin de aradı uzatmayalım neden bu kadar abarttın dıyorum yok hala aynı seyler.Askerde bılıyorum ama ne yapayım elımden bır sey gelmıyor.Ben de bunaldım.Düzelmiyor işte.Allah kahretsin
Kızlar sağolun yanımda oldugunuz için.Çok kafam karısık bende dıyorum kapatalım ama uzadı da uzadı.Ben ortada kaldım dıyor ben onun da uzulmesını ıstemıyorum ama olayı bu boyuta tasıyan da o aslında.Kardesı de cok kaprisli davrandı.Ortada kalan bır bakıma benım.Herkes benım ustume gelıyor.Gidemem yarın işyerinde denetim var.Yoksa bende gitmek istiyorum.Pazartesi bitecek denetim.Pazar günü gidebilsem keske.Kızlar dua edin bana
Kızlar sağolun yanımda oldugunuz için.Çok kafam karısık bende dıyorum kapatalım ama uzadı da uzadı.Ben ortada kaldım dıyor ben onun da uzulmesını ıstemıyorum ama olayı bu boyuta tasıyan da o aslında.Kardesı de cok kaprisli davrandı.Ortada kalan bır bakıma benım.Herkes benım ustume gelıyor.Gidemem yarın işyerinde denetim var.Yoksa bende gitmek istiyorum.Pazartesi bitecek denetim.Pazar günü gidebilsem keske.Kızlar dua edin bana
Kızlar eve gıderken annesı aradı kucucuk sey bu kadar sorun edılır mı felan dedi.Bende onur buyuttu dedım.O bunaldı orda dert edıyor her seyi dedi.Yarım saat once kadarda onur aradı.İçin rahat ettı mı annemin sana kızmadıgını anladın mı dedı.Konustunuz mu nasıl gelecegınızı dedı bende yok konusmadık onu dedım.Seni evden alacaklar onlar dedi.Bende benı uzdun bugun ama benı ıkıncı plana attıgını gordum dedım oyle sey olur mu nasıl boyle bır sey dusunebılıyorsun dedı.Yemek yememıs agzıma aldım midem almadı yıyemedım dedi.Karnı da acmıs üzüldüm çok.Off ya neden dogru duzgun yemek vermıyorlar.Konu kapandı en sonunda gozumuz aydınn şekerler :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr nasılsnız bir günü daha yedik yehuuuu
Kızlar eve gıderken annesı aradı kucucuk sey bu kadar sorun edılır mı felan dedi.Bende onur buyuttu dedım.O bunaldı orda dert edıyor her seyi dedi.Yarım saat once kadarda onur aradı.İçin rahat ettı mı annemin sana kızmadıgını anladın mı dedı.Konustunuz mu nasıl gelecegınızı dedı bende yok konusmadık onu dedım.Seni evden alacaklar onlar dedi.Bende benı uzdun bugun ama benı ıkıncı plana attıgını gordum dedım oyle sey olur mu nasıl boyle bır sey dusunebılıyorsun dedı.Yemek yememıs agzıma aldım midem almadı yıyemedım dedi.Karnı da acmıs üzüldüm çok.Off ya neden dogru duzgun yemek vermıyorlar.Konu kapandı en sonunda gozumuz aydınn şekerler :)[/QU
çok şükür canım :))) bi daha da ağzınızın tadı bozulmasın inş...
kendi adıma konuşayım çok iyiyim tatlımm
bu akşam izmire yolculuk var inş,süslendim püslendim oturuyorum kayınvalideciğimde
Canımm iyi yolculuklar :)
darısı başımıza :)
ohh ne güzeeeeeeeeeeeel :)) geçen hafta da ben öyleydim ama bu haftasonu nalet olsun ki seminer var(( çooook güzel zaman geçir canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?