- 15 Nisan 2011
- 746
- 4.561
- 133
- Konu Sahibi fakeangell
-
kıyamam yaa böyle olunca utanıyorum sevinmektende elifçim,inş hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruzda hergün şen şakrak muhabbetler ederiz burda canım.
hayırlı yolculuklar, bende geçen hafta bugün yoldaydım bu saatlerde yemin törenine gittim ama zaman çok çabuk geçiyor ve ayrılmak çok zor geliyor
kıyamam yaa böyle olunca utanıyorum sevinmektende elifçim,inş hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruzda hergün şen şakrak muhabbetler ederiz burda canım.
olur mu hiç canım benm.. geçen hafta yaşadıım o güzel duyguyu benmle aynı sıkıntıda olan arkadaşımın da yaşaması beni mutlu eder)) sizlerle moral buluyorum kızlar cidden. ateş kesinlikle düştüğü yeri yakıyomuş. yeri geliyo öz kardeşim bile anlayamıyo beni ama burda herkes öyle iyi anlıyo ki
deme ya burcu şimdi annemde diyor giderken güzelde ya gelişşşş
Askerlik gerçekten psikolojisini çok değiştirdi
Normalde o kadar sakin o kadar anlayışlı muhteşem biridir ki
Ama biraz sinirleri bozulmuş
Bi de emir verir gibi konuşmaları,zorlanıyorum
Bi haftadır da tutturmuş usta birliğine geçmeden önceki o küçücük izinde nişan yapalım diye
Tamam deyip geçiştireyim diyorum ama beni rahatsız ediyo tavırları umarım düzelir kısa zamanda
Haklısın canım ne dese tamam kabul diyorum gönlü hoş olsun diye
O da saolsun hiç yapmadığı şeyleri yapıo nazı geçio diye
Onlarla birlikte biz de bunalıyoruz sanırım yani bu tavırlarına hiç alışamadım huzursuz oluyorum ama mecbur idare edicem artık
Hatayda canım bursadayım ben de
kısa dönem canım yemin töreni oldu geçen hafta
20 mayıs gibi adanaya teslim olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?