339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kıyamam yaa böyle olunca utanıyorum sevinmektende elifçim,inş hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruzda hergün şen şakrak muhabbetler ederiz burda canım.

hayırlı yolculuklar, bende geçen hafta bugün yoldaydım bu saatlerde yemin törenine gittim ama zaman çok çabuk geçiyor ve ayrılmak çok zor geliyor

kıyamam yaa böyle olunca utanıyorum sevinmektende elifçim,inş hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruzda hergün şen şakrak muhabbetler ederiz burda canım.

olur mu hiç canım benm.. geçen hafta yaşadıım o güzel duyguyu benmle aynı sıkıntıda olan arkadaşımın da yaşaması beni mutlu eder ;))) sizlerle moral buluyorum kızlar cidden. ateş kesinlikle düştüğü yeri yakıyomuş. yeri geliyo öz kardeşim bile anlayamıyo beni ama burda herkes öyle iyi anlıyo ki

olur mu hiç canım benm.. geçen hafta yaşadıım o güzel duyguyu benmle aynı sıkıntıda olan arkadaşımın da yaşaması beni mutlu eder ;))) sizlerle moral buluyorum kızlar cidden. ateş kesinlikle düştüğü yeri yakıyomuş. yeri geliyo öz kardeşim bile anlayamıyo beni ama burda herkes öyle iyi anlıyo ki

canımsınnn benim canım :70: şu söylediğn o kadar doğru ki aynı kaderi paylaşmayan anlayamıyor bi türlü,banada bi zamanlar biri askere gidip dönünce aaaa nekadar çabuk geçti gibi gelirdi ama bide onu ona bekleyene sormak lazım şimdi çok iyi anlıyorum :26:

gözümöden uyku akıyo ama gece arar her zaman arıyo diye uyuyamıyorum gözüm aklım telefonda. bu saatten sonra da ümidi keseyim ben ya :(((

deme ya burcu şimdi annemde diyor giderken güzelde ya gelişşşş :50:

İlk giderken bukadar zor gelmemişti ya kışlanın kapısında bırakıp gidişini izlemek her adımda ardına bakması o kadar canımı acıttıki ama üzülme en güzel zamanlar yanındayken altın değerinde çok güzel geçer inşallah canım

o anlar harika geçiyo.. ayrılılırken kötü oluyo tabi ama bizden ziyade onlara acaip bi moral oluyo bence. sevgilim diyo ki sen her geldiğinde askerliğin geçen kısmını unutuyorum yeniden başlayacak güce kavuşuyorum. o yüzden anı yaşayıp ayrılığı es geçmek lazım :))) biz ayrılırken Allah tan komutan gelcek falan die apar topar bişi oldu da hüzünlü vedaya kalmadık.. yoksa eminim ağlardım o son halim de aklında kalırdı onun. güçlü olmalıyız kızlar:72::72::72::72::72:

Askerlik gerçekten psikolojisini çok değiştirdi
Normalde o kadar sakin o kadar anlayışlı muhteşem biridir ki
Ama biraz sinirleri bozulmuş
Bi de emir verir gibi konuşmaları,zorlanıyorum :59:
Bi haftadır da tutturmuş usta birliğine geçmeden önceki o küçücük izinde nişan yapalım diye
Tamam deyip geçiştireyim diyorum ama beni rahatsız ediyo tavırları umarım düzelir kısa zamanda :59:

Askerlik gerçekten psikolojisini çok değiştirdi
Normalde o kadar sakin o kadar anlayışlı muhteşem biridir ki
Ama biraz sinirleri bozulmuş
Bi de emir verir gibi konuşmaları,zorlanıyorum :59:
Bi haftadır da tutturmuş usta birliğine geçmeden önceki o küçücük izinde nişan yapalım diye
Tamam deyip geçiştireyim diyorum ama beni rahatsız ediyo tavırları umarım düzelir kısa zamanda :59:

her insan ayrı bi dünya.. her bünye farklı tepki veriyo işte.kimisi askerlikte daha sakine bağlıyo kimisi daha agresifleşiyo. onlar nasıl olursa olsun biz dengeyi kurcaz. işleri çooooook zor cidden . ben asker olmadıım halde oraya gittim bi sürü kurala soktular bu ne ya dedim. bi de onları düşününce ne yapsalar nazlarını çekmek ortayı bulmak lazım canım:50::50::50:

Haklısın canım ne dese tamam kabul diyorum gönlü hoş olsun diye
O da saolsun hiç yapmadığı şeyleri yapıo nazı geçio diye
Onlarla birlikte biz de bunalıyoruz sanırım yani bu tavırlarına hiç alışamadım huzursuz oluyorum ama mecbur idare edicem artık

Haklısın canım ne dese tamam kabul diyorum gönlü hoş olsun diye
O da saolsun hiç yapmadığı şeyleri yapıo nazı geçio diye
Onlarla birlikte biz de bunalıyoruz sanırım yani bu tavırlarına hiç alışamadım huzursuz oluyorum ama mecbur idare edicem artık

askerin nerde canım? sen nerdesin buarada

herkeslere iyi geceler... allah rahatlık versin. rüyada askerlerimizi görelim inş...:64::64::64::64::64::64::64::64::64::69:

Günaydın şekerler;)
1 hafta kaldı bizimde öyle böyle derken acemi birliği bitiyor kızlar.Kayınvalidem beni seviyor heralde :)Ben bana tavır aldıgınızı dusundum aramaya cekindim dedim kurban olurum sana ne tavır alması öyle şey olur mu dedi.Neyse tatsızlık kalmadı ya şükürler olsun.

Back